Cumartesi menüsünü bir an bugunünmüs gibi algıladım . Kalpten gidiyordum.
Baklavanın üzerine kadayıfı nasıl gömdün kahramanekleri saymıyorum.
Afiyet olsun canım.
Bugünün menüsü çok güzel. O butlarin üzerine biraz karabiber dökebilirdin neyse
Tekrar afiyet olsun canım. Egzersiz çok güzel
Hamburger baklavaaaa kadayifff eklerr oooo afiyet olsun
ben istanbulda yaşıyorum ama ailem nilüferde sık sık gidip geliyorumİnegöl ben kuzum sen
Niluferdeyiz biz sizler2 tane tost sığsın ya çokta küçük olmamalı bence. korkmaza karacaya bi bakarım gerçi onların da fiyatlar fırlamıştır kesin.
ahahaha annen tam bir diyet killer biliyosun dimi :) ben buna asla karşı koyamazdım otlu gözleme en sevdiğim..
yaa ne çok bursada yaşayan varmışben de bursalyım tahinli pideyi herkes biliyo her şehirde var zannediyodm geçen bi arkadaş dedi bursanın tahinli bi pidesi varmış meşhurmuş dedi nasıl yaa dedim bitek bursada mı varmış o şaşırdım
bursada hangi ilçedesiniz kızlar?
Opcem birazdanYa ne tatlıhıh ını sevsinler
Şöyle bir sarılıp şapır şupur öp benim için ben öyle öperdim söylenirdi öpme beni şapur şupur diye ama hoşlarına gidiyor daaa çaktırmıyorlar
elaleme neymiş boşver takmaOpcem birazdanKucağına oturuyom ben yürüyüş yapalim beraber dedim ben senin gibi hızlı yuruyemem ki diyor olsun ben senle ayri yürürüm senin tempona göre dedim bakalim ne yapacak
Zira çok kötü bir dedikodu duydum cekememezlik çöplüğünden çıkma...
Leyla kendi yürüyüp duracagina annesini yurutsun zayiflatsin demisler... Diyenede nasil boyle dersin diyemem dememde aksine daha güçlü daha cok yürüyüş yapan daha dikkat eden olurum konussun dursun
ooooo neler görüyorum maşallah arkadaşıma18 Şubat Pazar menüm
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Kahvaltı : saat 12:00: 1 haşlama yumurta, peynir, salatalık, domates, roka iki dilim siyez ekmeği
Ara: saat 14:00 bir mandalina
Ara saat 16:00 bir kupa sütlü neskafe bir avuç fıstık bir dilim eski kaşar
Akşam yemeği saat 20:30 bir kase kabak kavurması, 2 göz yumurta, biraz peynir çay
Sabahleyin şu Leslie yide yaptım suyu az içmiş olabilirim akşam yemeğimde geç oldu
Onlar takiyo kiz Leyla bu hafta hic yurumedi hayret demisler yolumu gozluyorlarelaleme neymiş boşver takma
pes yaniOnlar takiyo kiz Leyla bu hafta hic yurumedi hayret demisler yolumu gozluyorlar
Afiyet olsun kaptanım mis gibi menü18 Şubat Menü
9.30 Minik bir portakal
12.00 Bir dilim çavdar ekmeği üzerine labne , orta boy muz, bir ceviz , iki zeytin, marul
18.00 Ispanak kavurması, sarımsaklı yoğurt üzerine gezdirildi.
İki litre su.
Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun tatlım menü çok güzelMenümü yazayim
Kahvaltı saat 11 gibiyd
2 kaşık yoğurt
3 adet hurma
2 adet mandalima
Ara öğün
1 türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
Ara öğün
Anneme gittim
Katmer yapmıştı küçük bir parça peynirle yedim
1 adet mandalina
Akşam
3 adet tavuk kanat
2 elma dilimi patates
1 parça pişmiş domates
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Sporumu da yazayım günümü kapatayım.
2250 adım=225
650 ip atlama=3250
30 dakika ütü=150
Toplam=3625
Cordelia
Ne gereksiz insanlar var yaOpcem birazdanKucağına oturuyom ben yürüyüş yapalim beraber dedim ben senin gibi hızlı yuruyemem ki diyor olsun ben senle ayri yürürüm senin tempona göre dedim bakalim ne yapacak
Zira çok kötü bir dedikodu duydum cekememezlik çöplüğünden çıkma...
Leyla kendi yürüyüp duracagina annesini yurutsun zayiflatsin demisler... Diyenede nasil boyle dersin diyemem dememde aksine daha güçlü daha cok yürüyüş yapan daha dikkat eden olurum konussun dursun
Afiyet olsun tatlımCeeeeeeeeeeee Elhan Cordelia
18 Şubat 2024 Pazar
sabah yok
öğlen 13.00 1 tk bal (macun)
13.30
sucuklu peynirli yulaf tost, közlenmiş domates ve yeşil biber, 1 dilim avokado, 2 ısırık fıstıklı tahin helvası (şekersiz)
ara 17.50
tarçınlanmış 1 küçük elma, 1 yk fıstık ezmesi
akşam 19.30
4-5 yk zeytinyağlı taze bakla yemeği, 4-5 yk kıymalı makarna, pancar turşusu
şimdi puer çayı içiyorum.
1,5 lt su
dün de bugün de 3000 adım ancak oldu.
18 Şubat Pazar menüm
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Kahvaltı : saat 12:00: 1 haşlama yumurta, peynir, salatalık, domates, roka iki dilim siyez ekmeği
Ara: saat 14:00 bir mandalina
Ara saat 16:00 bir kupa sütlü neskafe bir avuç fıstık bir dilim eski kaşar
Akşam yemeği saat 20:30 bir kase kabak kavurması, 2 göz yumurta, biraz peynir çay
Sabahleyin şu Leslie yide yaptım suyu az içmiş olabilirim akşam yemeğimde geç oldu
Afiyet olsun canımCeeeeeeeeeeee Elhan
9.30 2 dilim ekmek arası yumurta kasar tost ve yeşillik
15.40 1 adet kakaolu kurabiye
18.00 ciğer , 3 tk sebzeli bulgur pilavı ve ayran
2 litre su
aradaki fıstık ezmesini yanlış yazmışım canım 1 yk değil 1 tk yedim. bir de akşam macunu yedim 1 tkAfiyet olsun kaptanım mis gibi menü
Afiyet olsun tatlım menü çok güzel
Ne gereksiz insanlar var ya
Afiyet olsun tatlımpuer çayını ilk defa duydum baktım hemen faydalı bir çaymış
maşallah çok güzel menü spor tatlım
Afiyet olsun canım
Canımsın benim biliyomusunBitanecim bayağı erken paylaşmışsın. Erkenden gidip uyuyayım diye değil mi
Of off off renkli biberlerle cümbüşe dönüşmüş kahvaltı. Afiyet olsun. Manda yoğurdunu nereden buldunyağ mi yaktiriyor yoksa
Dört dilim ekmek mi yazdi diyetisyenin
Beni tanıştır noluuuurEminim bu kadar şeyi yiyip güzel güzel eriyeceksin. Ah gençlik
Yok dukkanda oturup gofret yiyorlar yaninda 3 ü1 arada icippes yanibunların hiç işi gücü yok mu
Sağol canım bugün akşam ne yiyeceğimi bir türlü bulamadım. akşam eve geldim dolabı açtım birde ne göreyim son kabak yemeğinden bir kase daha kalmış altın bulmuş gibi sevindimooooo neler görüyorum maşallah arkadaşıma
Muhteşem bir menü kaptanım afiyet olsun kilo olmasın18 Şubat Menü
9.30 Minik bir portakal
12.00 Bir dilim çavdar ekmeği üzerine labne , orta boy muz, bir ceviz , iki zeytin, marul
18.00 Ispanak kavurması, sarımsaklı yoğurt üzerine gezdirildi.
İki litre su.
Ceeeeeeeeeeee