- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
kilo vermek sancılı bir süreçmiş
KorkuyorumTartılda gel bakalım
Çok ihtiyacım varBu hafta ligler arası baya transfer var galiba süpersiniz kızlar tebrikler herkese. Çelik gibi irade diliyorum bu ay
Valla sancılıymış açım açım açımkilo vermek sancılı bir süreçmişgelmiş geçmiş olsun canım çok güzel bir sonuç sundu sana 60 lara geldin tebrik ederim
Aramızda kaldığın için bende sana teşekkür ederim
Salata yada yemeklerin üstüne sinameki otu serpmekKızlar cidden bu wc için bi çözüm yok mu ya haftada bir wc ye mi çıkılır yani diyet yaparken çok sorun. Ot çay bi çare bulan söylesin
2-3 kasık yogurdun içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu 2 kuru kayısı zerdeçel zencefil ekle akşam son olarak ye canım. en geç saat 9 gibi Ama gezegenin durumu farklı. Beslenmesi tamamen değişik olduğu için bu süreci bilenler daha doğru konuşur.Kızlar cidden bu wc için bi çözüm yok mu ya haftada bir wc ye mi çıkılır yani diyet yaparken çok sorun. Ot çay bi çare bulan söylesin
Ben ne zaman cıktım hatırlamıyorum tek guzel tuvalete çıktığım zaman regl bugunde onu olmuşumSalata yada yemeklerin üstüne sinameki otu serpmek
Hindistan cevizi yağı ile yapılan kahve içmek
Apaform çayı tüketmek
Bu 3 gündür sinameki hariç hepsini yaptım, fayda etmedi
Geçen cuma: 59.80
Bu cuma 59.90 jwjdjeh
Fark +100 gram
Ben anlamiyorum sporun üstüne cardio yapip aç kaliyorum sonuca bakyeşillik fazla tüketmedim tuvalete çıkamıyorum ve dışarı 1 kere çıktım havalar soguk oldugu için. Sanirim yürüyüş olmadan olmuyor ya kötü hissettim kendimi.
Elhan s i d e l y a
kuru erik... Tadım markasının kuru eriği var o bana çok iyi geliyor bir de pul biberli kabak çorbasıKızlar cidden bu wc için bi çözüm yok mu ya haftada bir wc ye mi çıkılır yani diyet yaparken çok sorun. Ot çay bi çare bulan söylesin
almamışsın tebrik ederim bu harika bişey senin için
Regl geçince hafta içi çok güzel eksi gelecek inşallahEki Görüntüle 3380401 geçen hafta 71.6
Bu hafta 71.7
Fark+100Elhan Cordelia s i d e l y a regl min 2.gününden dolayı