450 gr 134 ' e geldi hem deAfiyetle ye sifa olsuncok guzel bereketli oluyor metronun yabanisi
Gencecik kız o kadar kiloyu nasıl biriktirmiş yazık ya...Ayy size anlaticaktim unuttum o belgesellerde cikanlar gibi iki kiz gordum metroda
Buyuk esya tasimak icin olan market arabalari var ya ona oturmuş arkadasi oyle gezdiriyordu onu cokkk zor çok kötü...
Canım ilk başladığım hafta kadina iskender sütlaç yedim gittim aile yemeğimiz vardı. 2,1 kg vermistim. Kadın bana ödül vermedi tabi. Sonra simit yedim ızgara yerine tava balık yedim. Yaramaz danışan ismimin hakkını verdim. Diyeti bozmadım desem verir miydi ama ben de yalan söyleyemiyorumAaa hadi yaaaben bu hafta cok gevsedim yaa sporumu cok azalttim bu beni üzüyor. Yarindan itibaren duzenimi tekrar sagliyorum
Teşekkür ederim hocam. Şubat bilmiyorum nasıl olacak. Hatırlamak istemiyordum. Salı günü bir yıl olacak. Geçer mi diyorum geçer inşallahAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü.
Şubat yorumunu okuyunca içim burkuldu.
Sabah telefonu elime aldım her bildirim üzgün imocili nasıl moralim bozuk anlatamam...Once aslanini yitirtir sonra da buldurur
Ben de bunu düşündüm inan ki... Diger kizda cok kiloluydu ama.o yuruyebiliyordu zayif bi oglanda o arabayi itiyorduGencecik kız o kadar kiloyu nasıl biriktirmiş yazık ya...
Hmm sen kendi kendini odullendirmissinCanım ilk başladığım hafta kadkba iskender sütlaç yedin gittim aile yemeğimiz vardı. 2,1 kg vermistim. Kadın bana ödül vermedi tabi. Sonra simit yedim ızgara yerine tava balık yedim. Yaramaz danışan ismimin hakkını verdim. Diyeti bozmadım desem verir miydi ama ben de yalan söyleyemiyorum
Ucuk cikmisti dudagimdaSabah telefonu elime aldım her bildirim üzgün imocili nasıl moralim bozuk anlatamam...
Çok şükür atlattık kuzum. Sen grileşince de elim ayağım boşanmıştı ulasabilecegim bir şey yok instada bulamıyorum... ömrümü yediniz
Şakaaaaaaa
Sporsuz zor gidyr ben hiç spor yapmadım bu ay ona ragmen gidiyor şükür ama Eva falan yapamasamda yürüyüş çok yapıyorum çünkü en son Eva fitnes yaptım hastanelik oldumAaa hadi yaaaben bu hafta cok gevsedim yaa sporumu cok azalttim bu beni üzüyor. Yarindan itibaren duzenimi tekrar sagliyorum
Bende mısır yiyorum canım bir kase yediğimde oldu Yagsı tuzsuz olursa korkma o kadarÇok az 2 adet kıl biber su 3 ü geçti az önce 1 corba kase si mısır yedim
Canım ben tüm bölümleri izledim ama gercekte hiç görmedim. Ama bazılarının 2 ay sonra 10 kilo alıp ödem dediğine şahidim. Adam diyor uysan en az 30 kilo verirdin. Kadın diyor bana yalancı mı diyorsunuz. O kadar üzülüyorum ki bin bahaneyle bırakanlaraAyy size anlaticaktim unuttum o belgesellerde cikanlar gibi iki kiz gordum metroda
Buyuk esya tasimak icin olan market arabalari var ya ona oturmuş arkadasi oyle gezdiriyordu onu cokkk zor çok kötü...
Geçer inşallahTeşekkür ederim hocam. Şubat bilmiyorum nasıl olacak. Hatırlamak istemiyordum. Salı günü bir yıl olacak. Geçer mi diyorum geçer inşallah
Çok özür dilerimSabah telefonu elime aldım her bildirim üzgün imocili nasıl moralim bozuk anlatamam...
Çok şükür atlattık kuzum. Sen grileşince de elim ayağım boşanmıştı ulasabilecegim bir şey yok instada bulamıyorum... ömrümü yediniz
Şakaaaaaaa
Ne kadar güzel bir söz.Canım ben tüm bölümleri izledim ama gercekte hiç görmedim. Ama bazılarının 2 ay sonra 10 kilo alıp ödem dediğine şahidim. Adam diyor uysan en az 30 kilo verirdin. Kadın diyor bana yalancı mı diyorsunuz. O kadar üzülüyorum ki bin bahaneyle bırakanlaranefes alamıyor yürüyemiyor hala daha korona vardi annem hastaydı diyeti yapamadım. Ya öleceksin sokağa çıkamıyorsun tuvalete gidemiyorsun yazık değil mi?
Belki çok izlediğim için adamın görüşlerini benimsedim. Hayat acılarıyla devam edecek bunun yemekle ilgisi yok sözü ona ait. Bana da ilham oldu.
Olur mu bitanem kahrin da hoş lütfun da hoş demiş şair ...seven için bu böyleÇok özür dilerim
Evi taşıdım kocamdan boşandım sevgilim terketti diyet yapamadim vs vs iyi de bunlar hayat hep var hep var olacak diyordu. Ben de yok kocamla tartıştım yok arkadaşım niye bunu dedi yok hastayım kötüyüm yiyorum diyordum Bunlari düşününce doktor now aklıma geliyor. Yoo diyorum bunların yemekle diyetle ilgisi yok.Ne kadar güzel bir söz.
" Hayat acılarıyla devam edecek bunun yemekle ilgisi yok "
İnşallahKırmızııııı kaptan yooookkkk
Yarın sabah gelir mi ki ?
Hamdolsun diyorum hocam. Çok şükür. Bazen diyorum ya ebrarlarda kalsaydık tasinmasaydik. Neyse kapatalım. Yarın büyük gün. Okulun açılmasına üç gün kaldı. Tatil bittiGeçer inşallahFâni dünya ebedi hiçbir şey yok . Gerçeği bilmekle yaşamak çok farklı . Ben biliyorum, sen yaşadın. Ailenle kıyametin ortasından çıkıp geldin yeni bir düzen ve hayata uyum sağlamaya çalıştın. Bu kadar şeyi başardın. Sağlıkla huzurla devam edin bundan sonra da ...
Allah sabır versin tekrar yaşatmasınTeşekkür ederim hocam. Şubat bilmiyorum nasıl olacak. Hatırlamak istemiyordum. Salı günü bir yıl olacak. Geçer mi diyorum geçer inşallah