saol canım. pazartesiden sonra wc hep sıkıntılıydı. salı günü de zaten karbolu olmuştu. pazartesi eksi gelmişken yarına kötü bir rakamla gelmek istemedim ilk haftadan. 3 gündür geceleri açlık otu içiyorum. akşamı hafif geçireyim dedim. inşallah güzel bir rakam gelir yarın.Afiyet olsun canım
Harika bir menü yazdiginin farkında mısın
1 yıl oldu nasıl da geçti zamanTeşekkür ederim hocam. Şubat bilmiyorum nasıl olacak. Hatırlamak istemiyordum. Salı günü bir yıl olacak. Geçer mi diyorum geçer inşallah
Amin canım. Döndüğüne sevindim canım bu arada.Allah sabır versin tekrar yaşatmasın
1 yıl oldu nasıl da geçti zamangelmiş geçmiş olsun geride kalsın. vefat edenlere de Allah rahmet eylesin kayıplar konusuna hiç girmicem
Dünkünü attımAttın mı ayy merak ettim canim
42ydim şu an 38-40 ara bedenim.Sen kaç beden giyiyorsun
Yolunda ablam. Dün yemenin hakkını verdim midemi perişan ettim bugün de açlığın hakkını vereyim dedim dengelensin. Ben daha önce su orucu falan da çok tuttum alışığım açlığa gayet iyiyim. Sınavdan önceki gece sınırları zorluyorumYavrum naptın sen
Afiyet olsun.Her şey yolunda mı kuzum
Ya o programda bazıları beni deli ediyor canıyla kumar oynuyor resmen. Hele çocuğu olanlar ya insan çocuğu için iyileşmek isterCanım ben tüm bölümleri izledim ama gercekte hiç görmedim. Ama bazılarının 2 ay sonra 10 kilo alıp ödem dediğine şahidim. Adam diyor uysan en az 30 kilo verirdin. Kadın diyor bana yalancı mı diyorsunuz. O kadar üzülüyorum ki bin bahaneyle bırakanlaranefes alamıyor yürüyemiyor hala daha korona vardi annem hastaydı diyeti yapamadım. Ya öleceksin sokağa çıkamıyorsun tuvalete gidemiyorsun yazık değil mi?
Belki çok izlediğim için adamın görüşlerini benimsedim. Hayat acılarıyla devam edecek bunun yemekle ilgisi yok sözü ona ait. Bana da ilham oldu.
Sayfada forum şeklinde. Cuma mı cumartesi mi tarti günü olsun? Soru bu.Anket mi vardı? Bana bildirim gelmiyor neden ki acaba?
Tamamdır canım bir göz atıyorum. TeşekkürlerSayfada forum şeklinde. Cuma mı cumartesi mi tarti günü olsun? Soru bu.
Işık hızıyla geldim. İyi ki döndüm. Siz olmadan yapamam