Yürümedin mi aaa pardon tatil
Geldin ya yarından itibaren koşarım bileeYürümedin mi aaa pardon tatil
Cumartesi seçilir elhana uygunsa. Çünkü isteyen cuma tartılabilir.Bu gidişle cumartesi seçilecek gibi görünüyor
Yavrucuğum sen hangi takimdaydin
Ne oldu kiŞimdi de @HanimKelesimiGetir gri olmuş
SüpersinEki Görüntüle 3380098
Göğsümü gere gere yolluyorum
31 Ocak çarşamba
Hem terapide 20 dakika aletli çalıştım
Hem evde 1 saate yakın yürüyüş yaptım
6.568 adım 650 puan
Diğerleri ne eder bilemedim
Torunla ilgileniyorum
Cordelia
Geldiğine çok sevindim
Yağsız tuzsuz yaptım canımÇorba kasesi minik kuzum çok yağlı değilse korkma .
Var bir çekim var var dedim ben size Cordelia ya yürüyorum ben diyeYa bugün bu şarkıyı yeğenimin futbol.kursunda 3 kez dinledim saat 12.30 gibi. Enerji çok ilginc değil mi
Kurban olurum Allah razı olsun okudum ben üyelik iptal etsemde. Aklım sizde kaldıElhan abla (sana karşı hissiyatım öyle tabi senin için sakıncası yoksa)
Bu sayfadaki mesajların ekran görüntüsünü alıp cordelia ya atabilme imkanın olur mu? Belki döner hı ?
Yavrum naptın sen1 Şubat Perşembe
Kahvaltı: 1 haşlama yumurta
Kk peynir
Dereotu maydonoz marul salatalık
1 tk fıstık ezmesi
Öğle: yok
Akşam: yok
Su: 2,5 litre
Egzersiz: yok
s i d e l y a Elhan
Attın mı ayy merak ettim canimCordelia , lütfen dön, bak dün ne güzel puan topladım, gelmezsen atmayacağım, ziyan olacaklar
Leylam Allah fakir kulunu sevindirmek için naparmışVar bir çekim var var dedim ben size Cordelia ya yürüyorum ben diye
insan sinirliyken gözü hicbir seyi görmüyorMevzuyu yanlış anlamişsin gibi sanki.
Tatlışım tam tersini yapacaktın bize söyleseydin yardımcı olurduk.
Allaha emanet olsun inşallah güzel haberler alırızay çok geçmis var okuyacam insa
Bebegimi bugun hastaneye götürdüm tekrar
ultrasyon ile bakıldı sol kalcada sıkınti varmıs kalça çıkıklıgı kontroluydu
yarın bidaha gidicez
Tatlışım çok teşekkür ederim. Sayende kavuştum yabanilerimeYabanmersini 450 gr 150 tl imiş birtane birakmamislarElhan
Nereye ya daha spor yapacaktik
Güzel bir şarkı paylaşayım. Herkese iyi geceler
Once aslanini yitirtir sonra da buldururLeylam Allah fakir kulunu sevindirmek için naparmış
(teşbihte hata olmaz derler diyerek yazdım)
Nowazaradan abimle toplantı yaptık geldimAz once gecmisi okudum nolmus ya cok uzuldumCordelia m naptin ya insallah cabucak geri gel.
Bende biraz elestirmek gerektigini dusunuyorum yoksa motivasyon kalmiyor
Afiyetle ye sifa olsunTatlışım çok teşekkür ederim. Sayende kavuştum yabanilerime
Afiyet olsun canım@Mthn83Elhan
01 Şubat 2024 Perşembe
sabah
kahve ve yeşil çay
öğlen 12.15
ekşimayalı arpa unlu asrın tandırı lavaşı içinde 4 köfte ve maydanozla dürüm yaptım.
biber ve domates
ara 15.45
2 küçük mandalina
1/2 avuç kuruyemiş
kahve
akşam 19.15
2 kepçeye yakın tarhana çorbası
1 tabak zeytinyağlı pırasa yemeği
1,5 lt su
az sonra kabuk tarçınlı yeşil çay içerim.
Ayy size anlaticaktim unuttum o belgesellerde cikanlar gibi iki kiz gordum metrodaNowazaradan abimle toplantı yaptık geldim