Operasyonunuz başarılı geçer inşallahhepinizden Allah razı olsun canım kardeşlerim şehir hastanesinden 10 gün sonrasına gün aldık bypass için
Allah nerde varsa herkesin şifasını versin insalahhh hepinizi öpüyorum
Geçen senelerde hep mevsim normallerinin üzerinde yaşamışız kışı. Bu yıl ocaktan önce karı gördünüz Çocuklar ve sen saglikla geçirin kuzum.Ya işte böyle bir derece. Balkona çıktım ve dondum. Ben sıcağa alışmış birisi için bu dereceler çok fazla. Hep yaz geldim Erzurum'a. Erzurumluyum ama dört sene kaldım. Ya unuttum soğuğunu ya da bu şekilde değildi. Şu iki senedir acayip bir kış yaşıyoruz.
Yokuş bir yer bulsak yeter Sibelim .Yok nerde erimek. Her yer bembeyaz. Bende de var leğen beraber çıkalım mi palandokene
Bunun Ocak ayı var Şubat ayı var. Ben de hayal edemiyorum. O aylarda kaç eksi göreceğizGeçen senelerde hep mevsim normallerinin üzerinde yaşamışız kışı. Bu yıl ocaktan önce karı gördünüz Çocuklar ve sen saglikla geçirin kuzum.Soğuk severim ama bu kadarini hayal edemiyorum.
Burası böyle ise palandoken -40 civarıdırYokuş bir yer bulsak yeter Sibelim .palandokene gitmiyek
Diyet yapip kilo verememkse haklısın ama olayi cözmussunuz, vucut ayarlama yapiyorBöcüğüm elle tutulur bir mazeretimiz var onu yeme lütfentabi ki sana maşallah.
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Bütün hafta uyumak için hafta sonunu bekle ama hafta sonu gereksiz yere erkenden uyan
Bence geciktirmeden test yap canım. Genelde wc sorunu yaşıyor musun.Bugünkü menüm
Sabah sucuklu yumurta çeyrek ekmek
Öğlen
8 YK ıspanak bir kase yoğurt
Akşam
Kavurma çeyrek ekmek salata 5-6 sarma
Ara leblebi bı kare çikolata
Şu 2 lt
Reglim bir hafta geçti tuvalete çıkamıyorum yarın inşallah çok artı çıkmam ve inşallah bu regl gecikmesi hayra alamettir test yapmaya korkuyorum valla
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Geçmiş olsun canım, gaz yüzünden olabilir mi, ağrın devam ederse ihmal etme doktora görün.Hayırlı geceler
11.30
1.5 h yumurta
2tatlı k labne
3 dilim kasar
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
17.00
Yarım evde yaptığım bazlama arası hindi haslama
4 yk yoğurt
1 saat yürüyüşBoncuk2307
Su 2 lt çok içemedim ( barsaklarım öyle ağırıyorki ve siş anlamıyorum neden böyle kabızlık ve affedersiniz gaz sorunu var. Su an karnım değil barsaklarım ağırıyor ilginç Bi şekilde
Aslında benim çocuğun da etütü var okulda, dönem başından beri göndermedim. Kalkıp onu mu götürsem acaba diyorum.Günaydın canım
Aynı ben. Şimdi büyüğü okula postaladim. Kahvaltı mi yapsam evi mi toparlasam yoksa boşver yat uyu mu yapsam
Durumun mantık çerçevesine oturduysa hadi bakalım üzme kendini. Biz seni enerjik görmeye alıştık, seni böyle görünce kıyamıyorumArkecim inan unutmuşum yazdığın çok mantıklı ben de aynı şeyi yazardım kendime olunca aklıma gelmiyor.üst üste kilo verince vücut ayarlama yapıyor
Çok geçmiş olsun canım bizi merakta bırakma sadece iki kelime arasıra haber ver yeterGünaydın kızlarnasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Ocak ayına byy pass verdiler
Bugün de şehir hastane gidicez bakalım
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım
Bosver bence surekli bir is pesindesinGünaydın canım
Aynı ben. Şimdi büyüğü okula postaladim. Kahvaltı mi yapsam evi mi toparlasam yoksa boşver yat uyu mu yapsam
Gecmis olsun canim. Ilik bal serbeti yapip icine 1 cay kaşığı kimyon ekle ılık ılık ic iyi gelecekHayırlı geceler
11.30
1.5 h yumurta
2tatlı k labne
3 dilim kasar
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
17.00
4 yk yoğurt
1 saat yürüyüşBoncuk2307
Su 2 lt çok içemedim ( barsaklarım öyle ağırıyorki ve siş anlamıyorum neden böyle kabızlık ve affedersiniz gaz sorunu var. Su an karnım değil barsaklarım ağırıyor ilginç Bi şekilde
Canım çok geçmiş olsun üşütmekten de olabilirmi ayaklarını falan sıkı giy akşamlarıda varsa sıcak su torbası koysan canımHayırlı geceler
11.30
1.5 h yumurta
2tatlı k labne
3 dilim kasar
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
17.00
4 yk yoğurt
1 saat yürüyüşBoncuk2307