Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen senelerde hep mevsim normallerinin üzerinde yaşamışız kışı. Bu yıl ocaktan önce karı gördünüz Çocuklar ve sen saglikla geçirin kuzum. Soğuk severim ama bu kadarini hayal edemiyorum.

Geçen senelerde hep mevsim normallerinin üzerinde yaşamışız kışı. Bu yıl ocaktan önce karı gördünüz Çocuklar ve sen saglikla geçirin kuzum. Soğuk severim ama bu kadarini hayal edemiyorum.
Bunun Ocak ayı var Şubat ayı var. Ben de hayal edemiyorum. O aylarda kaç eksi göreceğiz
Amin hocam hep beraber sagljkli bir şekilde atlatalim bu kışı

Kilo bildirimini yapayım kahvaltı yapayım acayip acıktım nedense
Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Kilom direndikce bende direndim ama gitmiyor pis yaglar. Bu hafta böyle oldu kızlar kusura bakmayın . Kaptaniniz olarak daha fazla vermek isterdim ama gitmedi. Bırakmıyor beni...
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-30-07-35-09-453_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_2024-11-30-07-35-04-089_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 1
Böcüğüm elle tutulur bir mazeretimiz var onu yeme lütfen tabi ki sana maşallah.
Diyet yapip kilo verememkse haklısın ama olayi cözmussunuz, vucut ayarlama yapiyor kendi söküğümuzu dikemiyoruz ne yapalim, boyle durumlarda dostlarımıza ihtiyacimiz var
Önceden başarmışsın tekrar basaracaksin

Bence geciktirmeden test yap canım. Genelde wc sorunu yaşıyor musun.
Geçmiş olsun canım, gaz yüzünden olabilir mi, ağrın devam ederse ihmal etme doktora görün.

Günaydın canım
Aynı ben. Şimdi büyüğü okula postaladim. Kahvaltı mi yapsam evi mi toparlasam yoksa boşver yat uyu mu yapsam
Aslında benim çocuğun da etütü var okulda, dönem başından beri göndermedim. Kalkıp onu mu götürsem acaba diyorum.

Evi toplama boşver ama uyuma, aç tv'yi karşısına uzan keyif yap.

Arkecim inan unutmuşum yazdığın çok mantıklı ben de aynı şeyi yazardım kendime olunca aklıma gelmiyor. üst üste kilo verince vücut ayarlama yapıyor
Durumun mantık çerçevesine oturduysa hadi bakalım üzme kendini. Biz seni enerjik görmeye alıştık, seni böyle görünce kıyamıyorum

Çok geçmiş olsun canım bizi merakta bırakma sadece iki kelime arasıra haber ver yeter

Gecmis olsun canim. Ilik bal serbeti yapip icine 1 cay kaşığı kimyon ekle ılık ılık ic iyi gelecek

Canım çok geçmiş olsun üşütmekten de olabilirmi ayaklarını falan sıkı giy akşamlarıda varsa sıcak su torbası koysan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…