Ben her yere gitmeyi düşünüyorum tatlım ama hep düşüncede kalıyor sorun oradaCanımsınsen sanki düşünüyorsun bu taraflara gelmeyi nasıl mutlu olurum
Afiyet olsun kankişim.1 şubat menüsü
Sabah
Ilık limonlu zencefilli su
Filtre kahve
1 haşlanmış yumurta Peynir zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
Ogle
1 mandalina
2 ceviz
Akşam
6 kaşık kuru fasulye
Salata
Az turşu
Su.3 litre
Spor yok ama suçlusuCordelia
Elhan @s i d e l y a
Geldimi yoksa uyelik iptalini kaldirmisAz once gecmisi okudum nolmus ya cok uzuldumCordelia m naptin ya insallah cabucak geri gel.
Bende biraz elestirmek gerektigini dusunuyorum yoksa motivasyon kalmiyor
İlk kez kimsenin geçmişe gitmesini istemiyorum.Az once gecmisi okudum nolmus ya cok uzuldumCordelia m naptin ya insallah cabucak geri gel.
Bende biraz elestirmek gerektigini dusunuyorum yoksa motivasyon kalmiyor
İki gün önce yedim evetBu kız bugün ciğer yemiş bence
Zor ikna ettik kuzum neyse geldi . Akşam sayfada olurum dedi.Geldimi yoksa uyelik iptalini kaldirmis
Etkisi devam ediyorİki gün önce yedim evet
Cordeliam tatli serttir o olmasa da olmazki bizi kendimize getiriyor sagolsunZor ikna ettik kuzum neyse geldi . Akşam sayfada olurum dedi.
Evet içim dışım ıspanak oldu temel reise döndümCiğer yemiş mi diye baktım da yememiş ıspanak bayağı özgüven vermiş.
Demek kaptanini unuttun
Bu arada menun de pek güzel
Afiyet olsun laviş.
Yarın bikaç tane yerim, çıtırlığı da giderse fazla yedirmezUcuz kurtulmussun o bulamacli olanin kızartması harika oluyor bilmem mi
İng bank diyordu ya reklamda sistem böyle diyeSisteminin kölesi olayimhalletcez hep beraber kurtulcaz bu yaglardan fazlaliklardan
Bende diyetisyene bahsettim kız nazara mi geldik.Kızlar dün arkadaşlarla buluştuk herkes ay çok kilo vermişsin falan dedi bi arkadaşım da hep kilo vermeye çalışıyor veremiyor (vermiyor) üstelik karaciğeri çok sıkıntılı. Ben de ona biraz bu gruptan bahsettim sizlerden örnekler verdim özellikle karaciğer temizliği yapan birileri vardı tam hatırlamıyorum kimlerdi onlardan bahsettim insanlar azmediyolar irade gösteriyorlar ve maşallah bi şekilde yapıyorlar çok güzel destek oluyoruz birbirimize şeklinde.
Yani burda aslında önemli bişey yapılıyor insanlara örnek diye anlatılıyorsunuz bilin istedim.
İradeli olmak kolay değil, diyet yapmak, spor yapmak hiç kolay değil. Tek başına başlıyorsun max 2 hafta sonra motivasyon gidiyor eskiye dönüyosun ama burda düşsekte kalksakta hemen toparlayıp yolumuza devam etmeye çalışıyoruz
Aynen bende çok üzülüyorum seviniyorum. Kendinizi bilmesemde enerjiniz sarıyorBiz de seni seviyoruz.
Suratım düştüğünde eşimin aklına ilk gelen kulüpte kavga mı var
Gündelik hayat beni uzemez oldu.
Normal mi degil mi tartışmak dahi istemiyorum bunu ama bayağı ciddiye aldığımı biliyorum.
Çok geçmiş olsun canımSelam hanımlar dun grupta zor uzucu seyler olmus sanırımüzüldüm
Gerçekten zorbir gün geçirdim gözüme boynuma kadar şiş haldeyım
Ooo abla çok canlar yakmissin gibiYaaa sen neden bu kadar tatlısın kankişim
Aynenn canim
Güçlü bir kadınsın ayakta alkışlıyorumseni ne mutlu hala çaba gösteriyorsun Allah bir daha göstermesin canım benim
Allah karşımıza çıkarmasın böyle insanlardan herkesi korusun
Birgun
Kızım 5 yaşında ve yanımda eşim ile minibüs de gidiyoruz oturuyoruz
Arkamdaki bey dizi ile sırtıma baskı yapıp durdu eşim kızmasın diye bir şey demedim bi on koltuk bosaldi eşime dedim oraya geçelim hatta neden dedi yok birşey orada oturalım dedim üçümüz geçtik on koltuğa bu sapık da bizim bosalttigimiz koltuğa geçti yine devam devam baktı benden tepki yok arkamdan saçımı çekti ben bi döndüm napiyorsun sen derken eşim zatenn bi tokat attı kaşı ni patlattı şoför hemen karakola çekti arabayı birde böyle birşey yaşadım ayyy bende çok var böyle maceralar
Aynennnn torunlarımız olsada yasımız 28
Bende aynı duyguları yaşadım birde benim genelde arkadaşlar ım benden küçük kız annaneler babaanne ler koca göğüslü kalcali olur sen nasıl olucan demişlerdi
Ahhh Necla teyze bizim kız isteyecekmi bakalim senin oglunu
Bana cumartesi uyar sorun degil
Aynen abla bugün gerçekten hissettim boşluğunKimi insan yanındakileri kan bağı olduğu için sever, kimi annedir, kimi kardeş.
Kimisi menfaati için.
Burda kimsenin kan bağı yok, menfaati yok, can bağı kurduk birbirimizle
Bağımız kesildi, canımız acıyor, kan kaybediyoruz, daha fazla acımasın, kan takviyesi yapmaya gelirmisin
Cordelia
Hep senin yüzünden ilk suçlayan ben olayım sanki onun için yapıyoruzSporlar yapıldı mi
Afiyet olsun1 şubat Perşembe
@s i d e l y aElhan
Sabah 9 da
avokado salatası
yarım haşlanmış yumurta
2 şekersiz pankek
öğlen 1 de biberli soğanlı omlet 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam 17.30 da bir tabak fırında tavuk patates
1.5 lt su , spor.yok
Beni nasıl unutursunSbah Bir haşlama yumurta
İki çatal slatalık falan zeytin
Bir kepek ekmek
Bir havuç ara
Akşam bir tabak ıspanak ymg iki kepek ekmeği ve Ispanaklı yoğurt
Umudumuz yarın 70 görmek
Akşam yeşil çay ve kayısı çayı içicem
Elhan
Kaptanımın unuttum nickini
Afiyet olsun canım1 Şubat Menüsü
12.00 Bir yumurtadan omlet , yarım tb lavaş ( kendim yaptım), marul , maydanoz, salatalik , domates, ceviz , süzük labne , minnak mandalina
13.00 Kahve
17.00 Bir kaşık pilav , bir kaşık kuru fasulye ( eşimden tırtıkladim. Bir tabak fırında peynirli brokoli fezomun tarifiyle, salata
İki litre kadar su , tarçınlı bitki çayi
Mthn83
Çok geçmiş olsun canımay çok geçmis var okuyacam insa
Bebegimi bugun hastaneye götürdüm tekrar
ultrasyon ile bakıldı sol kalcada sıkınti varmıs kalça çıkıklıgı kontroluydu
yarın bidaha gidicez
Afiyet olsun canım1 Şubat beslenme listemElhan Mthn83
10:40
Mısır patlagi
1 tk fistik ezmesi
Sütlü filtre kahve
13:30
2 yk yogurt
3 yk granola
Yarım muz
14:30-17:00 arasi
1 salatlik,1 portakal,avuc ici kadar leblebi
18:00
Kabak corbasi
Avuc ici kadar kiymali yufka dolama ustunde 2 yk sarımsakli yogurt(yufka manti)
2 lt su ictim
40 dk eliptik yaptim
Etkisi devam ediyor
Mustafa ' da mı yedin
Sen miydin kaptanım bugün perşembe ögrenmiş oldum iki tane yaramaz oğlan olunca aklım bile benle gezmiyorİng bank diyordu ya reklamda sistem böyle diye
İnşallah canım
Sen kurtulsanda gitme. Yolumuzda yardımcı ol bizim yolumuz çok uzun
Bende diyetisyene bahsettim kız nazara mi geldik.
Elhan abla bı kurşun döktürsek ada çayı tütsülesek nefesi kuvvetli birini bulsak. Tüm herkes totosunu kaşisin
Aynen bende çok üzülüyorum seviniyorum. Kendinizi bilmesemde enerjiniz sarıyor
Çok geçmiş olsun canım
Soğuk uygulama yap dışardan. Küçük buz kaliplari gezdir yüzünde hem şişliğe hem ağrıya iyi gelir
Ooo abla çok canlar yakmissin gibi
Bugün bı eve gittim. Evde 3 tanı çocuk vardı biri 6 yaşında biri 4 yaşında biri 2 yaşında. 6-4 yaşında olanlar kardesti öbürü yigenleriydi
Dayımı oldu bu şimdi dedim gülüyorlar
Aynen abla bugün gerçekten hissettim boşluğun
Hep senin yüzünden ilk suçlayan ben olayım sanki onun için yapıyoruz
Kuzum saatimi evde unutmuşum ama sabah 7.30 da evden çıktım akşam 6 da eve geldim çok yorgunum
Afiyet olsun
Beni nasıl unutursun
Afiyet olsun hafif bir menü
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
İyi erken öğrendinSen miydin kaptanım bugün perşembe ögrenmiş oldum iki tane yaramaz oğlan olunca aklım bile benle gezmiyor
Ara tatilde bende bı doğu turu istiyorumCanımsınsen sanki düşünüyorsun bu taraflara gelmeyi nasıl mutlu olurum
Seninle ilişkimiz şimdiki gibi olsaydı yazın geldiğimde seni görmek isterdimBen her yere gitmeyi düşünüyorum tatlım ama hep düşüncede kalıyor sorun oradanasip olsun demeyi seviyorum bilemeyiz ki
Bu güzel mesajı nasıl kaçırmışımKızlar dün arkadaşlarla buluştuk herkes ay çok kilo vermişsin falan dedi bi arkadaşım da hep kilo vermeye çalışıyor veremiyor (vermiyor) üstelik karaciğeri çok sıkıntılı. Ben de ona biraz bu gruptan bahsettim sizlerden örnekler verdim özellikle karaciğer temizliği yapan birileri vardı tam hatırlamıyorum kimlerdi onlardan bahsettim insanlar azmediyolar irade gösteriyorlar ve maşallah bi şekilde yapıyorlar çok güzel destek oluyoruz birbirimize şeklinde.
Yani burda aslında önemli bişey yapılıyor insanlara örnek diye anlatılıyorsunuz bilin istedim.
İradeli olmak kolay değil, diyet yapmak, spor yapmak hiç kolay değil. Tek başına başlıyorsun max 2 hafta sonra motivasyon gidiyor eskiye dönüyosun ama burda düşsekte kalksakta hemen toparlayıp yolumuza devam etmeye çalışıyoruz
Yok artık...belki burada vardır uygulamadan bir bakayım...Yabanmersini 450 gr 150 tl imiş birtane birakmamislarElhan
Sıvı beslenmekten bu gıdısle senı şampıyon yapcam kaptanımİng bank diyordu ya reklamda sistem böyle diye
İnşallah canım
Sen kurtulsanda gitme. Yolumuzda yardımcı ol bizim yolumuz çok uzun
Bende diyetisyene bahsettim kız nazara mi geldik.
Elhan abla bı kurşun döktürsek ada çayı tütsülesek nefesi kuvvetli birini bulsak. Tüm herkes totosunu kaşisin
Aynen bende çok üzülüyorum seviniyorum. Kendinizi bilmesemde enerjiniz sarıyor
Çok geçmiş olsun canım
Soğuk uygulama yap dışardan. Küçük buz kaliplari gezdir yüzünde hem şişliğe hem ağrıya iyi gelir
Ooo abla çok canlar yakmissin gibi
Bugün bı eve gittim. Evde 3 tanı çocuk vardı biri 6 yaşında biri 4 yaşında biri 2 yaşında. 6-4 yaşında olanlar kardesti öbürü yigenleriydi
Dayımı oldu bu şimdi dedim gülüyorlar
Aynen abla bugün gerçekten hissettim boşluğun
Hep senin yüzünden ilk suçlayan ben olayım sanki onun için yapıyoruz
Kuzum saatimi evde unutmuşum ama sabah 7.30 da evden çıktım akşam 6 da eve geldim çok yorgunum
Afiyet olsun
Beni nasıl unutursun
Afiyet olsun hafif bir menü
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü