- 4 Eylül 2011
- 19.222
- 68.082
Sağlıklı ol canım ne kilo ne şampiyonaSıvı beslenmekten bu gıdısle senı şampıyon yapcam kaptanım
(Sağ cebim uygun )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı ol canım ne kilo ne şampiyonaSıvı beslenmekten bu gıdısle senı şampıyon yapcam kaptanım
Nerede bu kırmızı kaptan en son salı gelmiş duyan gören bilens i d e l y a kaptanım nerelerdesin? İyi misin ?
Ben deHiç özlemedim
Hoşgeldin deli kızBen de
Hoşgelişler olaBen de
Harika bir kaptanlık yaptın canım, tebrik ederimSevgili şirinlerim. Acısıyla tatlısıyla eksi ve artışıyla bir haftayı daha bitirdik
İnşallah bu ay hedefinize ulaşarak kapatmisinizdir
Emekleriniz için teşekkür ederim
Eksikliklerimden yana kusura bakmayın
serap911
patimsilizm
Cordelia
Busra196
Tesnim1903
aypare ackerman
Lavinia_98
gezegenfeza
Beth18
tomrs
sibel_84
Papatyamaviss
Keira-
Tutku44
60kiloyum
Elhan
Sağol ablam inşallah hepimiz mutlu bir son ve güzel bir başlangıç yaparız. Yeni bir ay başlıyorHarika bir kaptanlık yaptın canım, tebrik ederim
Afiyet olsun canımMthn83 Elhan
01 Şubat 2024 Perşembe
sabah
kahve ve yeşil çay
öğlen 12.15
ekşimayalı arpa unlu asrın tandırı lavaşı içinde 4 köfte ve maydanozla dürüm yaptım.
biber ve domates
ara 15.45
2 küçük mandalina
1/2 avuç kuruyemiş
kahve
akşam 19.15
2 kepçeye yakın tarhana çorbası
1 tabak zeytinyağlı pırasa yemeği
1,5 lt su
az sonra kabuk tarçınlı yeşil çay içerim.
Neredeyse 10 kilo verdim diyetisyenim şeker bile vermediBen diyetisyenle calisirken bana haftalik hedef veriyordu mesela 300 gr.. ben 400-500 verince ooo bonuslu verilmis diyip hadi bugun bi makarna hamburger pizza ne istiyorsan ye diyordu yiyodum burda demiyo kimse ye diye yemede yeme olmaz pazartesi tartilcan cuma tartilcan yeme su ic bütün Nowzaradanlar toplanmisiz
Sizin tek eksiğiniz kilonuzdaki eksiklik olsun kaptanımSevgili şirinlerim. Acısıyla tatlısıyla eksi ve artışıyla bir haftayı daha bitirdik
İnşallah bu ay hedefinize ulaşarak kapatmisinizdir
Emekleriniz için teşekkür ederim
Eksikliklerimden yana kusura bakmayın
serap911
patimsilizm
Cordelia
Busra196
Tesnim1903
aypare ackerman
Lavinia_98
gezegenfeza
Beth18