Bunlar güzel yorgunluklar. Allah herkese kendi evini nasip etsinEvet canm çok mutluyum . Rabbim herkese nasip eylesin kat kat güzelini inşallahöyle canim bitti şükür onlar birkaç şey kaldı . Cumartesi eşyalar gidecek . Bakalım Rabbim kolaylastirsin insallah ama coook yoruldum
Allah güç kuvvet versin. Taşindiktan sonra yavaş yavaş yerleşirsin. Arabanız varsa cuma günü mutfak malzemelerini götürüp tabak bardak yerleştirebilirsiniz biz öyle yapardık. Mutfak yerleşti mi diğer işler kolayına geliyor yemek , çay derdi olmuyor.Evet canm çok mutluyum . Rabbim herkese nasip eylesin kat kat güzelini inşallahöyle canim bitti şükür onlar birkaç şey kaldı . Cumartesi eşyalar gidecek . Bakalım Rabbim kolaylastirsin insallah ama coook yoruldum
Amin canım benim . İple çekiyoruz sonra da şikayet ediyoruz istee insanoğlu. Bir hafta sonrayı düşünüp rahatlatıyorum kendimiBunlar güzel yorgunluklar. Allah herkese kendi evini nasip etsin
Çok teşekkür ederim Elhan ablaPerşembe menüsü tam ayarında
Afiyet olsun Serapcim
Yarın güzel eksiler var desene ne mutlu banaOh içimin yağları eridi
Ayyyy çok sevindim anlatamamGrilik gitmiş ...kordiş gelmiş gördünüz mü
Ayyyyy çok şükür hoşgeldin ve birdaha bizi sensiz bırakma lutfenGeldim ama yoldayım akşam görüşürüz
Spor kaptanima özel yapıyorum ben o olmayınca olmadı yarın gör bak senHep Leyla'nın suçu o yapmayalım dedi nergis de kipraşmayinca oturdum valla
Pişti olmuşuz kuru fasulye de ama menun harika afiyetler olsun kankişim1 Şubat Menüsü
12.00 Bir yumurtadan omlet , yarım tb lavaş ( kendim yaptım), marul , maydanoz, salatalik , domates, ceviz , süzük labne , minnak mandalina
13.00 Kahve
17.00 Bir kaşık pilav , bir kaşık kuru fasulye ( eşimden tırtıkladim. Bir tabak fırında peynirli brokoli fezomun tarifiyle, salata
İki litre kadar su , tarçınlı bitki çayi
Mthn83
Bir borcam alıp ev görmeye Diyarbakır' a mı gitsem napsamAmin canım benim . İple çekiyoruz sonra da şikayet ediyoruz istee insanoğlu. Bir hafta sonrayı düşünüp rahatlatıyorum kendimi
Dün yapmıştım kuru pilavi ... bitmiyor mübarekYarın güzel eksiler var desene ne mutlu bana
Ayyyy çok sevindim anlatamam
Ayyyyy çok şükür hoşgeldin ve birdaha bizi sensiz bırakma lutfen
Spor kaptanima özel yapıyorum ben o olmayınca olmadı yarın gör bak sen
Pişti olmuşuz kuru fasulye de ama menun harika afiyetler olsun kankişim
Öyle canim da araba yok bizde . Birde yarın temizlenecek ev . Yerleştirme kolay canım . Kayınvalidem geldi . Annem ve yengem de gelecek herkes bı taraftan hızlıca yerleşirim insallahAllah güç kuvvet versin. Taşindiktan sonra yavaş yavaş yerleşirsin. Arabanız varsa cuma günü mutfak malzemelerini götürüp tabak bardak yerleştirebilirsiniz biz öyle yapardık. Mutfak yerleşti mi diğer işler kolayına geliyor yemek , çay derdi olmuyor.
Canım güle güle oturun Allah kendinize versin insalahhAmin canım benim . İple çekiyoruz sonra da şikayet ediyoruz istee insanoğlu. Bir hafta sonrayı düşünüp rahatlatıyorum kendimi
Ay sen gel bana enn büyük hediye olurBir borcam alıp ev görmeye Diyarbakır' a mı gitsem napsam
Bende çok deme teee Antalya'dan portakalla mi geleyim ev hediyesi borcam olur
Amin canm brnim Allah razı olsunCanım güle güle oturun Allah kendinize versin insalahh
Canım benim boş ver geçmişi okuma bugünden devam et.ay çok geçmis var okuyacam insa
Bebegimi bugun hastaneye götürdüm tekrar
ultrasyon ile bakıldı sol kalcada sıkınti varmıs kalça çıkıklıgı kontroluydu
yarın bidaha gidicez
Yarında brüksel lahanasıyla yapacağım, bugünden haşladım1 Şubat Menüsü
12.00 Bir yumurtadan omlet , yarım tb lavaş ( kendim yaptım), marul , maydanoz, salatalik , domates, ceviz , süzük labne , minnak mandalina
13.00 Kahve
17.00 Bir kaşık pilav , bir kaşık kuru fasulye ( eşimden tırtıkladim. Bir tabak fırında peynirli brokoli fezomun tarifiyle, salata
İki litre kadar su , tarçınlı bitki çayi
Mthn83
Agirlanmak için değil bitanem ben çocuklarla ilgilenirdim sen de evi yerleştirirdin.Ay sen gel bana enn büyük hediye olurkeşke gelseniz de agirlasam sizi ,doya doya sohbet etsek
İnşaAllah iyi çıkar canımay çok geçmis var okuyacam insa
Bebegimi bugun hastaneye götürdüm tekrar
ultrasyon ile bakıldı sol kalcada sıkınti varmıs kalça çıkıklıgı kontroluydu
yarın bidaha gidicez
CanımsınAgirlanmak için değil bitanem ben çocuklarla ilgilenirdim sen de evi yerleştirirdin.Sohbet seneye olurdu inşallah
Ucuz kurtulmussun o bulamacli olanin kızartması harika oluyor bilmem miYarında brüksel lahanasıyla yapacağım, bugünden haşladım
Birazını ne deniyorduki yav, unla bulamaç gibi yapılıyor ya, ona batırıp kızarttım, mis gibi koktu, cordi gelmese niyet gümbürtüye gidebilirdi