- 29 Temmuz 2023
- 1.110
- 4.566
- 37
Afiyet olsun canım Harika bir perşembe menüsü olmuş.
abla akşam birde brokoli karnabahar salatası vardı onu yazmayı unuttum. inş yarın tartiyada yansır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Harika bir perşembe menüsü olmuş.
İyi tamam yürümüyom sabah eliptik yaptim nasilsa... Bi yarim saat adımlarım ama midem icin metro markete gidip dondurulmus sebzelere falan bakayimBugünkü sporlar sayılmıyor ki
ödem neyim yapar
Harika yansır hem deabla akşam birde brokoli karnabahar salatası vardı onu yazmayı unuttum. inş yarın tartiyada yansır
Hoşgeldin aşk pastam ya sensiz olur mu hiç bi daha asla gitmeSporlar yapıldı mi
Bluebery ne kadar bir bakiver tatlım.İyi tamam yürümüyom sabah eliptik yaptim nasilsa... Bi yarim saat adımlarım ama midem icin metro markete gidip dondurulmus sebzelere falan bakayim
Çok geçmiş olsunay çok geçmis var okuyacam insa
Bebegimi bugun hastaneye götürdüm tekrar
ultrasyon ile bakıldı sol kalcada sıkınti varmıs kalça çıkıklıgı kontroluydu
yarın bidaha gidicez
bir sorun mu oldu ablaGrilik gitmiş ...kordiş gelmiş gördünüz mü
teşekkür ederim insa gecerÇok geçmiş olsun
Tamam foto cekip atarim size metro komşum benim kizlar cok sansliyimBluebery ne kadar bir bakiver tatlım.
Allah razı olsun canmAllah kolaylık versin canım
Yok kuzum her şey yolunda.bir sorun mu oldu abla
Evet canm çok mutluyum . Rabbim herkese nasip eylesin kat kat güzelini inşallah öyle canim bitti şükür onlar birkaç şey kaldı . Cumartesi eşyalar gidecek . Bakalım Rabbim kolaylastirsin insallah ama coook yoruldumNe güzel tatlı telaşlar içindesin Büşracim.
Mutfağı , yatak odasını topladın mi bir de cocuklarin ıvır zıvırlarini gerisi kolaydır.
Yeni evinde huzurla yaşa. Kolayliklar seninle olsun.
Hoş geldiniiiiiiiiizzzSporlar yapıldı mi