Benim etiketlerim niye etkisiz elemansenin etiketleri bana düşmüyor
hemen bakayım mersi kuzumm
aynı işte... bir de küsene ve derdini problemini anlatmadan senin çözmeni bekleyene tahammülüm yokben de hiç kaldıramıyorum yaa tartışmayıhemen kapatıyorum kendimi herkese herşeye, kabuğuma çekiliveriyorum resmen
çoğunluk cmrtesi derse sen cuma gün kü sonucunu bildirirsin olmaz mı kiBen hergün tartılıyorum lakin cuma günleri eşim evde durmak istemiyor, bazı cumalar benim için sıkıntılı geçiyor, cumartesi tartısını zorlayabilir
Çabuk atlatırsın inşaAllah canımSelam hanımlar dun grupta zor uzucu seyler olmus sanırımüzüldüm
Gerçekten zorbir gün geçirdim gözüme boynuma kadar şiş haldeyım
Anket sonucuna göre önümüzdeki hafta uygulamaya geçeriz canım. Bu hafta aynı şekilde devam edeceğiz.Yarın tartı günü mü yoksa cumartesi ye mi tartılacağız?(eğer ankette ctesi çıkarsa?)Elhan
bilmiyorum kuşum yaa nyeyse senin etiketlerin bana düşmüyorBenim etiketlerim niye etkisiz eleman
Elhan ile Masterfit Üyeleri İçin Anket
Sevgili Masterfit Üyeleri, Cuma bildirimlerimizi cumartesi yapalım mı diye bir öneri üzerine bu anketi yapma ihtiyacımiz doğdu. Ankete katılımınızı rica ederim. :KK68: @s i d e l y a @blonde ambition @menekse_kokusu @pastelfit @fesang @minerva1988 @Limoni026 @Akrrep @Jasminium84 @ffestinalente...www.kadinlarkulubu.com
ayenn aynennn, hep derim varsa bir probleminiz çıkın karşıma sayın sövün ama anlatın benim anlamamı Allah aşkına beklemeyin, anlatın ki çözebiliyorsak çözelim çözemiyorsak da bii yol bulalım yahuaynı işte... bir de küsene ve derdini problemini anlatmadan senin çözmeni bekleyene tahammülüm yok
Herkes cumartesi demişElhan ile Masterfit Üyeleri İçin Anket
Sevgili Masterfit Üyeleri, Cuma bildirimlerimizi cumartesi yapalım mı diye bir öneri üzerine bu anketi yapma ihtiyacımiz doğdu. Ankete katılımınızı rica ederim. :KK68: @s i d e l y a @blonde ambition @menekse_kokusu @pastelfit @fesang @minerva1988 @Limoni026 @Akrrep @Jasminium84 @ffestinalente...www.kadinlarkulubu.com
Cumartesiyi kabul ettim, bencil olmamak lazımçoğunluk cmrtesi derse sen cuma gün kü sonucunu bildirirsin olmaz mı ki
çok tatlısın çokCumartesiyi kabul ettim, bencil olmamak lazım
Önümüzdeki hafta hazırlığa geçebilirim, süreç nasıl olacak, orda kontrol edebilirim
Birde sayıp sövüp sana söz hakkı vermeyen tatfa var, ömür tüketenler tayfasıbilmiyorum kuşum yaa nyeyse senin etiketlerin bana düşmüyor
ama olsun buldum verdim oyumu
ayenn aynennn, hep derim varsa bir probleminiz çıkın karşıma sayın sövün ama anlatın benim anlamamı Allah aşkına beklemeyin, anlatın ki çözebiliyorsak çözelim çözemiyorsak da bii yol bulalım yahu
Anket seçeneklerine soru işareti koyayım dedim bir seçenek daha çıktı duzeltemiyorumHerkes cumartesi demiş
Ben evdeyim, bir şekilde hallederim, işe giden arkadaşları düşünerek cumartesiyi kabul ettim
sen nasıl anlayışlı nasıl minnoş bi kadınsın yaaCumartesiyi kabul ettim, bencil olmamak lazım
Önümüzdeki hafta hazırlığa geçebilirim, süreç nasıl olacak, orda kontrol edebilirim
haa evet bak ona da gelemem, her zaman derim ilişki kuracaksak karşılıklı iletişim çok çok önemliBirde sayıp sövüp sana söz hakkı vermeyen tatfa var, ömür tüketenler tayfası
Beni bana bıraksınlar yeter
Tatlım ben de... öğretmenleri ve diğer çalışanları düşünerek cumartesiyi tıkladım.Herkes cumartesi demiş
Ben evdeyim, bir şekilde hallederim, işe giden arkadaşları düşünerek cumartesiyi kabul ettim
Kaçmıyorum da gözüme bir şey kaçtı ondanOhooo yelkenleri hemen suya indirdin, kıran kırana mücadele edeceğiz, kaçma biyere
Sizlerde benim iyikilerimsiniz, hepinizi Allah için öyle seviyorum ki
Düne göre iyiyim ama tabıkı hala varAğrın geçti mi biraz ?
Kötüyüm kuzum ama iyi olucam inşallahCanım nasıl oldun? Arada kaynadin gittin
ağrın geçti mi canım