- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.414
- 60
Çok geçmiş olsun.Selam hanımlar dun grupta zor uzucu seyler olmus sanırım üzüldüm
Gerçekten zorbir gün geçirdim gözüme boynuma kadar şiş haldeyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.Selam hanımlar dun grupta zor uzucu seyler olmus sanırım üzüldüm
Ağrın geçti mi biraz ?Selam hanımlar dun grupta zor uzucu seyler olmus sanırım üzüldüm
Cümlemize kuzumHayır olsun inşallah canım
Hoşbuldum sultanım Biricik kaptanımız
Azmine hayran kaldım Muhteşemsin kuzum rabbim her daim sağlık nasip etsin inşallah
Canım nasıl oldun? Arada kaynadin gittinSelam hanımlar dun grupta zor uzucu seyler olmus sanırım üzüldüm
Rabbim torunlarimızla çok güzel vakitler geçirmeyi nasip etsin hepimizeAmiinnn canımm
Ankaradayım ben canımm, hallettik bir şekilde çok şükür, çok teşekkür ederim düşünmen ilgilenmen yeter ya günlerdir çok gerginim, canım sıkkın, yeni sürecimize adapte olmaya çalışıyorum fazlasıyla yoruluyorum vs vs. dolayısıyla dün bir de böyle ufak birşey yaşayınca sanırım patladım artık, sınırdaydım çünkü zaten şimdi sakin kafayla düşününce aslında onlar da bir yerde emir kulu, ne denirse onları yapmak zorundalar, sadece ifade ediş biçimleri tabii daha kibar olabilirdi
canımsınnn sen, çok güçlü bir kadınsın maşallah sana, Rabbim tez zamanda şifa versin
yaaa bunu babam da demişti biliyor musun
babam ilk kızıma hamileliğimi öğrendiğinde bana sakın dede demesin istemiyorum falan dedi, ayy ben bir üzüldüm bir üzüldüm.. ama şimdi dedem de dedemm diye dört dönüyor etrafında
Yaptık bile
bana her gün ödem o yüzden hiç farketmezKızlar tartı günü cumartesi olsa kimlere uyar veya uymaz?
Tatlışım ne mamalar aldı acabaGeldim evdeyim .
aminn canımmRabbim torunlarimızla çok güzel vakitler geçirmeyi nasip etsin hepimize
2 küçük geliyor, yoldalar, büyükleri annesi gezdirecek biraz
aaaa ben şookkkk, ne zaman nasıl ne çıktı sonuçYaptık bile
Ohooo yelkenleri hemen suya indirdin, kıran kırana mücadele edeceğiz, kaçma biyereKalp güzelliği inançla bir araya gelince mucizeler de peşi sıra geliyor.
Ailene verdiğin moral gozlerimi yaşarttı. Her can ayrı bir hikaye .Bu sıkıntılarla kilo vermeye uğraşıyorsun her şeye rağmen umutla devam ediyorsun hepimiz için bulunmaz bir nimet ve örneksin fezom. Sana söyleyeceğim her sözcük eksik kalır. Rabbim senin de yardımcın olsun.
Beni istediğin kadar geçebilirsin bu arada
Anket açtık diyeyimaminn canımm
aaaa ben şookkkk, ne zaman nasıl ne çıktı sonuç
senin etiketleri bana düşmüyorAnket açtık diyeyim
Tatlışım etiketledim seni hadi oyunu kullan çıkarken imza atmayı unutma
ben de tartışma anlaşmazlık vs oldumu vınnn tüyerim hiç çekemiyorum kaldıramıyorum normal değildir belki ama bi tartışma oldu mu ben hastalanıyorum ruhum yoruluyor uykum geliyor beynim kendini kapatıyor direk uyuyorumBiz de seni seviyoruz.
Suratım düştüğünde eşimin aklına ilk gelen kulüpte kavga mı var
Gündelik hayat beni uzemez oldu.
Normal mi degil mi tartışmak dahi istemiyorum bunu ama bayağı ciddiye aldığımı biliyorum.
Anket nerde göremedim?
ağrın geçti mi canımSelam hanımlar dun grupta zor uzucu seyler olmus sanırım üzüldüm
Ben hergün tartılıyorum lakin cuma günleri eşim evde durmak istemiyor, bazı cumalar benim için sıkıntılı geçiyor, cumartesi tartısını zorlayabilirKızlar tartı günü cumartesi olsa kimlere uyar veya uymaz?
ben de hiç kaldıramıyorum yaa tartışmayı hemen kapatıyorum kendimi herkese herşeye, kabuğuma çekiliveriyorum resmenben de tartışma anlaşmazlık vs oldumu vınnn tüyerim hiç çekemiyorum kaldıramıyorum normal değildir belki ama bi tartışma oldu mu ben hastalanıyorum ruhum yoruluyor uykum geliyor beynim kendini kapatıyor direk uyuyorum