Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın çıtırcım,çıtır ekürim :KK200: :KK60:
Annesinin banka işleri varmış,oradanda televizyonun güncelleme işi var ona gideceğiz.
Rica ederim ne demek,haber vermeyincede biliyırsun merak ediyoruz sonra.
Burdayım dışarda işim var markete gideceğim sonra,kargo gelecek onu bekliyorum
Markette indirimli bir şey gözüne çarparsa :confused::dua:
 
Cikarmicam iste bende bir ileri iki geri gidiyom napayim kışın diyom kilomu korusamda iyidir havalar isininca kolay gidiyor benden:) sebde sıkılaştın bunun farkindasin ama yine de hayur ben uzulecegim diyorsun yaoma bunu 😘
Ben uzulcem sen teselli etcen sen uzulcen ben etcem
Sistem böyle 😂
 
Bize de haber et babında dedim kuzum... :KK68:
Dündü aslında indirim gidemeyince kaldı bugüne,gelirken maydonoz roka brokoli getirdim fiatlar acayipti,maydonoz 2,5 -5 lira arasıydı.3 tane brokoliyi 20 liraya aldım roka 5 liraydı,Koydum valize getirdim :KK53:
Pegasus hosteslerinin yaka rozetleri ATATÜRK imzalı bendede maskesi vardı takmıştım çok güzel dedi,beniim gözümde rozetlerde dedim çıkardı verdi hostes hanımda çok mutlu ettiniz beni dedim.
 
Canim Hemşehrim :KK74: hepimiz zor zamanlardan geciyoruz zaten şurada keyifleniyorsak ve bunu elimizden alanlar oluyorsa bencilliklerinden diyorum...
Ketojenik beslendigim donemde pankreatit gecirdim zor zamanlardi... Doktor kanser olursun vs dedi çok şükür atlattim o yuzden simdi midem bagirsaklarim huzursuzlandimi ruhum daraliyor yine bisey mi var diye.. ondan ben takintiliyim takviyelere ve tek yönlü beslenmelere.. bi arkadasimiz ketojenik yapicam demisti yapma diyemedim ama simdi diyebilirim bence yapma diye🥹 vücudunuzun yakıtını degistirmeye calismayin arkadaslar bu cok riskli birsey!
bu hafta ben ketojenik yapıyorum ama haftaya değiştirmesini söyleyecem diyetisyene
 
X