- 31 Ekim 2013
- 20.872
- 68.997
- 40
çok geçmiş olsun canımÇok kötüyüm derin ve uzun bı ağlama krızınden çıktım parol fayda etmıyor pek fazla ıkı tanede bebem var basımda esımin işten gelme saati gelsın dıye dua ediyorum
SudansebepFitvenusum teşekkür ederimönceki nick name neydi cnm
Teşekkür ederim cagniiimmmm
Sana da çok geçiş olsunçok geçmiş olsun canım
Allah razı olsun kuzumOy canım yaa
Yakın olsak en azından bebelere bakardım, sen dinlenirdin.
Çok çok geçmiş olsun
şükür sağlıkla girdi çıktı kızımSana da çok geçiş olsunPapatyamaviss
ve Jasminim sabahki hastane krizi atlattınız mı nasıl oldu kuzu iyi mi
Diyetisyenler kendi aralarında anlaşamıyor farklı uygulamaları var dinlediğimde. Geçen gün bir tanesi bir litre sudan fazlasini içmeyin diyordu mesela. Gün içinde iki litreyi tamamlamadigimda kivranir dururum. Leylacim ilaçlar konusunda titizliği anlıyorum ama bitkisel içerikli bir üründe hassasiyet oluşturmuyorsa güvenmek zorunda kalıyorum.diyetisyenine sordun mu? telaşa kapılıp başka işler açmayasın başına... bu takviye işleri dikkat edilmesi gereken şeyler çünkü bağışıklığına diyorsun ki sana bunları yolluyorum haydi değiş. Değişirken altta yatan hastalıklar vs varsa hepsi uyanıyor falan... bi doktordan dinlemiştim çok mantıklı gelmişti... benim diyetisyende takviyeye karşıydı. Dün akşam sıkça kullandığımız devletin yazdığı b12 nin içinde eser miktarda siyanür olduğunu öğrendim mesela...
Şifa olsun diyelimDiyetisyenler kendi aralarında anlaşamıyor farklı uygulamaları var dinlediğimde. Geçen gün bir tanesi bir litre sudan fazlasini içmeyin diyordu mesela. Gün içinde iki litreyi tamamlamadigimda kivranir dururum. Leylacim ilaçlar konusunda titizliği anlıyorum ama bitkisel içerikli bir üründe hassasiyet oluşturmuyorsa güvenmek zorunda kalıyorum.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Öyle mi yapmışımdün akşam poğaça yedindi ondan dedim hem de saat 19 da bi de 15 fındık
Evet tabi ki çok sıkmakla olmuyor olmazda zatenÖyle mi yapmışım@Elhan kaptanim koş
Dün akşam serbest öğünümdü en serbestinden
Çok sıkıya gelemiyorum
Hiç çıkmadım çizgiden hatta çok yedim çıkarmak zorunda kaldım hepsi yenecek diye
Eşimin lafı kıyafetlerin durumu olmasa amaaan dememe ramak kaldı
Açlıkla olmuyor toklukla olmuyor
Çok yemeyince öyle olabiliyor2 aydır düz 75 göremedim
Sabah aç tartiliyorum 76 akşam tok tartiliyorum 76
Açlık tokluk tartisi nasıl aynı olabilir
Bence Mart ayina kadar iyice sıkılaşıp sonrasinda kilon şıp şıp düşecek2 aydır düz 75 göremedim
Sabah aç tartiliyorum 76 akşam tok tartiliyorum 76
Açlık tokluk tartisi nasıl aynı olabilir
E ama listesi var listeye uymuyor mu?Çok yemeyince öyle olabiliyor
Niye olmasın canım sen acele ediyorsunÖyle mi yapmışım@Elhan kaptanim koş
Dün akşam serbest öğünümdü en serbestinden
Çok sıkıya gelemiyorum
Hiç çıkmadım çizgiden hatta çok yedim çıkarmak zorunda kaldım hepsi yenecek diye
Eşimin lafı kıyafetlerin durumu olmasa amaaan dememe ramak kaldı
Açlıkla olmuyor toklukla olmuyor