- 31 Ekim 2013
- 20.872
- 68.997
- 40
Amin canım sağolÇok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım hadi zoru gecti5 dikişle selamlar arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim yanağıma kadar dikti resmen sadece parol alabıldıgım için biraz korkuyorum ağrısından
Kıyamam pandemi öncesi eşimin vardı tam sıra geldi makine bozuldu dediler sonra tekrar gün aldik pandemi girdi iptal dediler daha sonra 8 ay sonrası derken 2 yıl geçti Allah düşürmesinSelam kızlar
Çok sinirliyim çok gerginim şu an ya
Allah bu hastanelere kimseyi düşürmesin gerçekten, sağlıkta bile torpil var böyle birşey olamaz
Sabahtan beri kızımın endoskopi sırasını bekliyoruz tam bize geldi sıra yok sizi şimdi almıyoruz acil başka birini gönderdiler dedi hemşire sonra da diyor ki acil değil Aslında yukarıdan gönderdiler
Çocuk sabahtan beri öldü susuzluktan hala bekletiyorlar
Yorum yok
Allahtan taş sadeceNergis 35 ben kelimeleri aceleden yanlış okuyabiliyorum bazen ama instagramda çıkan taşlı kazak reklamını farklı türlü okuduysam sebebi belli
Demi taş nere tabak nereTabaklar daha tehlikeli kuzum korkma kazaklardan
Amin canım sağolasınKıyamam pandemi öncesi eşimin vardı tam sıra geldi makine bozuldu dediler sonra tekrar gün aldik pandemi girdi iptal dediler daha sonra 8 ay sonrası derken 2 yıl geçti Allah düşürmesin
Fitvenusum teşekkür ederimGerçektenn özlemişizz TaBaklarını
Teşekkür ederim cagniiimmmmGeçmiş olsun canım hadi zoru gecti
Kıyamam pandemi öncesi eşimin vardı tam sıra geldi makine bozuldu dediler sonra tekrar gün aldik pandemi girdi iptal dediler daha sonra 8 ay sonrası derken 2 yıl geçti Allah düşürmesin
Yorum yokafiyet olsun sadece çok güzel diyeceğim
Allahtan taş sadece
Demi taş nere tabak nere
Ama imoci denemesi yapmamışsinHobaaaa
Benim artik gitmiyorCanım her hafta gitmiyor ya da az gidiyor. Bir hafta çok gittiyse sonraki hafta az gidiyor. Benim diyetisyen her hafta en az 1 kilo vermemi bekliyor ama olmuyor üzülme. Vazgeçme incelecegiz. şuan 7 leri gözlüyorum oysa 90 a 1 kalmıştı. Vereceğiz ve iradeli olmayı yemeyi öğreneceğiz.
Ben imamima uydum o ne yaparsa ben de onu yapiyorumSelamlar
Yazamadım okuyamadım kusura bakmayın
İnşallah herkes iyidir
Bugün Çarşamba son 1 gün
İmama uymayın.
İmam kendine uydu yine artı geldi
Çok sıkıldım
Benim de oyle oluyor esimi bekleyince gec oluyor ben oturmayinca da zor oluyor ev halki icin11.30 - 12 gibi kahvaltı yaptım. 18 saat açlık oldu. Güzel oldu.
Tek sıkıntı bizde akşam yemeklerine hep beraber otururuz. Sabah eşim yapar ama çocuklar uyanık olmaz. Ben erken yiyemem. Eşimin işi 17.30 da bitiyor. 18 gibi akşam yemeği. Sadece akşam öğününde hep beraber olunca ben de sofrada olunca ve yemeyince benim için ve ev halkı için biraz zorlayacak. Belki bir kase yoğurt ve salata ile geçiştirebilirim.
Ben de imama uyarim beni ilgilendirmezBenim artik gitmiyor
Ben imamima uydum o ne yaparsa ben de onu yapiyorum
Benim de oyle oluyor esimi bekleyince gec oluyor ben oturmayinca da zor oluyor ev halki icin
Çok geçmiş olsun nasılsın şimdi?5 dikişle selamlar arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim yanağıma kadar dikti resmen sadece parol alabıldıgım için biraz korkuyorum ağrısından
Afiyet olsun tatlım.Dün menüm
Sabah yulaflı ballı süt 1 kase
Öğlen kapuska yemeği
Akşam bal kabağı çorbası tavuk
Gece Biraz çekirdek
@s i d e l y a
Şifa olur inşallah.Merhabalar hanımlar
Nasılsınız? Dün gece parmaklarım boğumcuk boğumcuk oldu ben de gecenin bir yarısı bromelain aldım yanında da multivitamin,biotin,ginseng…
Heyecanla bekliyorum gelmelerini
Kibritçi Kız masali geldi aklıma