- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Yaaa 30 gr gayet iyiii demek dolgun degil kof bi ekmekLeyla ekmegımı tarttım 30 gram geldı tava olan idealmış yinebende makarna pızza hamburger falan yemeyelı tam bir ay oldu ödül bir kez verdim kendime onda da oğlanın doğum gününde pasta börek yedım azar azar ama henüz ödüller için kendı adıma erken dıyorum
Şubat 18 doğum günüm öncelikli hedefim 68 olmak o tarihe sonra belki bi yemek pasta o gün yerim
Hah tam olarak dediğin sebeptenYaaa 30 gr gayet iyiii demek dolgun degil kof bi ekmekben daha fazladir diye dusunmustum e o zaman afiyet olsun
Aslında ödül olarak bakmak yanlista napalim agzimizi acinca devami geldigi icin erteliyoruz
Çok pardon 2 civarı olmalı iki öğün oldu ama aksama yemedim yemek, çerez in verdiği kalori yeter desimAfiyet olsun Tomriscim.
1. ara hangisi
Kalplerde miyim şimdi benSeni kalbimize aldık sibelim
Afiyet olsun canımÖzlemişiz tabağıni gerçekten.
Rokalari kim yedi
Ne güzel ozenmişsin bunun hatrina bile kilo verilmez mi
Saol kaptanimGüzel menü canım afiyet olsun
Sporun çok çok güzel maşallah
Menün de güzel afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Bugün daha dikkatli birgün geçirmiş olmanı diliyorum. Senin için
Tirşik nedir ben bilmiyorum ama genel olarak menün güzel canım afiyet olsun
Çok iyisin tebrik ederim canım
Çok dengeli bir kahvaltı tabağı olmuş. Afiyet olsun canım
Saol cnmÇok geçmiş olsun canım
Maşallah cnm azmin gücüKızlar etiketli elbisemin etiketi çıkabilir artık
Kalem etek bile giyebilirim sanırım biraz zorlama olsa bile
Beyin kanamasi gecirdiginde yapmislardi bu klibiŞu sıralar kulağıma hoş gelen bir şarkıyı sizlere de armağan etmek istedim hanımlar ️
Kaptan arti gorebilir ama gittikçe sıkılaşıp inceliyorduKızlar etiketli elbisemin etiketi çıkabilir artık
Kalem etek bile giyebilirim sanırım biraz zorlama olsa bile
Evet öyleymiş cnm çok güzel sesiBeyin kanamasi gecirdiginde yapmislardi bu klibi
Yaa alintilarim gitti
LenaG ben 2012 de arzunun yağ kas ölçer almıştım şok marketten hala çalışıyor. Daha önce yine arzum vardı ozelliksiz o da hala çalışıyor. Gorumceme verdim.
Ben arzumdan memnunum
Beth18 çikolata diyet programından mi senmi esnettin
sibel_84 ikimizide etiketle canım ama sana tatlı ikram ederse alma
Cordelia canım diyetisyenin mi verdi çok hafif olmuş
patimsilizm fındık fıstık oooo
Simit dedim diye topa koymuştunuz beni
Sanırım yoğun spordan ödem oldun canım
HosgeldinNeergissss yazım yanlışına ben kurban gidiyordumanladım ne demek istediğini bende çok özledim sizi azmimi ve enerjimi yavaş yavaş başladım bakalim
Gercekten iyi yorum yapiyor ama hakkini yemiyeyim guzel dovuyor ama hakediyoruz benceAylık hedefıme geldiğim için çok mutluyumiyiki siz beni gerçekten diptik gibi tuttu bu grup herkese teşekkür ederim destekleyen yorum yapan döven Elhan
serap911
patimsilizm
Cordelia
@Busra196
@Tesnim1903
@aypare ackerman
@Lavinia_98
@gezegenfeza
Beth18
tomrs
Efenin_Annesi
Papatyamaviss
@Ruveyda-
@Tutku44
@60kiloyum
Elhan
Hepimizin inişli çıkışlı halleri oluyor. Ama kendimiz için güzel şeyler istiyoruz. O yüzden kendimiz için güzel şeyler yapalım.
Hadi cumaya az kaldı
Ben yaptim bunj gercekten yaptim o zaman 58e kadar inmistimBende az önce duş sonrası tartıldım cuma kilomdan daha azdım ,ama erken saat ben bozuyor yanıma tartı alıp işyeri wcde tartılma fikri bile geliyor aklıma sen düşün
2 hosbes gofret bide
Nar yedim ben haberiniz olsunöpücük koydum ki ona odaklanin bi de pakizenin uyuyus seklini koydum mu hepten kaynar... Sanki tek ihtiyacim bu iki gofret ve narmis cok iyi geldi
Eki Görüntüle 3378828
Hala düstugu sahne aklimdaEvet öyleymiş cnm çok güzel sesi
Hosbuldum kuzum nasılsın çocuklar nasıllar.yoktu kaptanim da ben eksik birakmislardir diye yedim
Hosgeldin
Gercekten iyi yorum yapiyor ama hakkini yemiyeyim guzel dovuyor ama hakediyoruz bence
Ben yaptim bunj gercekten yaptim o zaman 58e kadar inmistim
Vadesi yetseydi çoktan aramızdan ayrılmıştı alacak nefesi görecek günleri varmış rabbim herkese sağlık nasip etsin aminHala düstugu sahne aklimda