- 18 Mart 2018
- 30.234
- 119.743
- 34
Hoşgeldin canımMerhaba nasılsıniz kızlar herkese slm burda ezelden de gir çık yapmışlığım var malesef verip verip alıyorum bu ara tekrar motivasyona ve desteğe var ihtiyacım sayfaya söyle bir baktım kurallar aynı gibi izniniz olursa cuma paylaşım yaparak bende başlamak istiyorumElhan
hoşgeldin canımMerhaba nasılsıniz kızlar herkese slm burda ezelden de gir çık yapmışlığım var malesef verip verip alıyorum bu ara tekrar motivasyona ve desteğe var ihtiyacım sayfaya söyle bir baktım kurallar aynı gibi izniniz olursa cuma paylaşım yaparak bende başlamak istiyorumElhan
İnşallah yaa gerekirse aç kalcam perşembeBir tık fazla çok değil
Mercimek köftesi de çok değil ama ödem yapabilir. O da adımlarla erimiş gitmiştir zaten
Çok güzel afiyet olsun canımm çok iyi gidiyorsun
Seni kaybettiğime daha fazla üzüleyim diye mi yapıyorsun
Sen elinden geleni yap. Çarşamba persembe tertemiz güzel bir menüyle yakalarız -500ü bence
Çok spor yapıyosun ondan bence. Spordan sonraki gün tartılınca en az 1 kg fazla çıkıyormuşuzGünaydın
Klasik Pazartesi kilosu sendromu ile karşınızdayım... Ben bu pazartesileri neden böyle çıkıyorum anlamış değilim
Cuma kilom 58.8
Pazartesi kilom 60.2
Fark +1400
Pazar günü 58.6 çıkmıştım oysaYarın normale döner sanırım. Hiç moralimi bozmadan sabah rutinim olan Eliptiğimi yaptım yola devam
Sen bilirsin canımHiç sevmiyorum bende çiğ olanınızaten kuruyemişte pek sevmem öyle attım azıma 4 tanecik kilo yapmaz bence
Yanlış anlamışım canımAz önce bi bakındım da çiğ tüketilmemeli gerekiyor yazıyordu
Aynen canımKuzu kulağını biliyorum
Çeşitli otlarla, peynirle lavaş dürüm yapıp yiyeceksin
Hoşgeldin canımMerhaba nasılsıniz kızlar herkese slm burda ezelden de gir çık yapmışlığım var malesef verip verip alıyorum bu ara tekrar motivasyona ve desteğe var ihtiyacım sayfaya söyle bir baktım kurallar aynı gibi izniniz olursa cuma paylaşım yaparak bende başlamak istiyorumElhan
Güzel canım. Dolu gibi ama hafif bir menü cumaya süper bir eksi bekliyorumMthn83 Elhan
29 Ocak 2024 Pazartesi
sabah 11.00
1 tutam kuruyemiş
öğlen 12.10
3 adet kadınbudu köfte, marul, domates, köz biber
ara 15.30
2-3 yk ev yoğurdu (tarçın), 2 yk şekersiz granola, 1 küçük elma, 2 küçük ceviz, 2 bitter
akşam 19.15
2 kepçe tarhana çorbası, kıymalı lahana yemeği, 37 gr glutensiz mini lavaş, pancar turşusu
ara 20.30
1 avuçtan az kabak çekirdeği, 3 yk ev yoğurdu (zencefil, zerdeçal, tarçın)
1,5 lt den fazla su
Dogru canim bunun farkindayim ama yuruyus egzersiz beni o kadar rahatlatiyor ki... Kendimi dinliyorum dinlendiriyorum resmenÇok spor yapıyosun ondan bence. Spordan sonraki gün tartılınca en az 1 kg fazla çıkıyormuşuz
HoşgeldinMerhaba nasılsıniz kızlar herkese slm burda ezelden de gir çık yapmışlığım var malesef verip verip alıyorum bu ara tekrar motivasyona ve desteğe var ihtiyacım sayfaya söyle bir baktım kurallar aynı gibi izniniz olursa cuma paylaşım yaparak bende başlamak istiyorumElhan
Spor ödemi kendiliğinden gider zaten panik yapma bence ödem atıcılara falan çok gerek yok.Dogru canim bunun farkindayim ama yuruyus egzersiz beni o kadar rahatlatiyor ki... Kendimi dinliyorum dinlendiriyorum resmen
Evett gordum bugun çok yakın olmus adimlarimizSpor ödemi kendiliğinden gider zaten panik yapma bence ödem atıcılara falan çok gerek yok.
Yürüyüşü ben de çok seviyorum özellikle açık alanda yürüyüş hem beden sağlığı hem psikolojik olarak çok daha faydalıymış. Ben de seni örnek aldım bugün 20 bin adım için dışarı çıktım yürüyüşe16 binde kaldım ama olsun çok rahatladım gerçekten
Hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
Teşekkür ederimHoşgeldin canım
Teşekkür ederim kaptan çocuklara çıkarınca misafir olunca ister istemez yiyorum bugünde misafirim vardı çıkardımAra kuru yemiş ve meyve sevseydin canım
Kuru yemiş yağ olarak sayılıyor
Misafirim vardı sabah foto aldım hemen bildiririm@ffestinalente
@soffty
Cordelia
@Busra196
@Tesnim1903
@Beth18
tomrs
@Efenin_Annesi
Elhan
Bildirimlerimiz eksik hanımlar.
Afiyet olsun canm çok severim bende marasliyimEki Görüntüle 3378083 odun ateşinde tirşik sevenler kimler tirşiği bilenlerr kızlar diyette içilir mi buu