- 4 Eylül 2011
- 19.219
- 68.066
Afiyet olsun canımTeşekkür ederim kaptan çocuklara çıkarınca misafir olunca ister istemez yiyorum bugünde misafirim vardı çıkardım
Şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımTeşekkür ederim kaptan çocuklara çıkarınca misafir olunca ister istemez yiyorum bugünde misafirim vardı çıkardım
Hos geldinTeşekkür ederim
yürüyüş gerçekten çok iyi geliyor insanaEvett gordum bugun çok yakın olmus adimlarimiz yaninspor odemiyse pek takmiyorum zaten ruh ve beden sifalanmasi,kendinle basbasa kalmak...
Saol canım benimHayırlı olsun canım
Birdahakine alırsam çiğ olarak alırım . Çok teşekkür ederim bilgi içinSen bilirsin canım
No kaçamak. Kaptan kaçamak yapamaz.Komplo kaçamak bana
Hoşbulduk canimSağol canım
Afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin tekrar
Alışkanlık olmuş kaptanım. Elim sidelyaya gidiyor.Bir tık fazla çok değil
Mercimek köftesi de çok değil ama ödem yapabilir. O da adımlarla erimiş gitmiştir zaten
Çok güzel afiyet olsun canımm çok iyi gidiyorsun
Seni kaybettiğime daha fazla üzüleyim diye mi yapıyorsun
Sen elinden geleni yap. Çarşamba persembe tertemiz güzel bir menüyle yakalarız -500ü bence
Ay ben yağ yiyemem icemem de .Çarşamba perşembe sana katılabilirim
Yalnız ben çörekotu ve zeytinyağına batırırım (yağ dedim )
Merkezde misin canım? Benim de 12 senem geçti.öz maraşlıyız
içtim canım sağol
biz her sene kışın sürekli yaparız kaptanım bende maraşlıyım
hayır canım tirşik pancarı otu içerisine yoğurt un nohut döğme koyuluyor 1 gün battaniyelere sarıp sıcak odada kendi kendine ekşimesi bekleniyor öbür gün pişiriyoruz arsız biri olursa iyi ekşir derler ben kızım arsız olduğu için onun ceketini attım baya ekşimiş
Ne çok Maraşlı olduk değil mi hocam?
Aynen. Ama ben de severdim. Yapımı zor. Eller mahvoluyor. Ben kavanoz kavanoz alıyordum.Aynı kültür yaşatılıyormuş demek ki..annem de aynısını söylerdi yılda bir kere de olsa yapılıp yenmesi gerekirmiş
Şişkolar hep bizim oralardan çıkıyor demek kiNo kaçamak. Kaptan kaçamak yapamaz.
Hoşbulduk canim
Alışkanlık olmuş kaptanım. Elim sidelyaya gidiyor.
Ay ben yağ yiyemem icemem de .
Merkezde misin canım? Benim de 12 senem geçti.
Ne çok Maraşlı olduk değil mi hocam?
Aynen. Ama ben de severdim. Yapımı zor. Eller mahvoluyor. Ben kavanoz kavanoz alıyordum.
Ellerine sağlık canım Bildirime niye gelmedin de bakiym tirşikçi seniEvet 'cok severim tirsigi cok da guzel yaparim eksitirim of mis gibi' @HuzuRRR
Aaaa bildirim gelmiş
Afiyet olsun canım Menü biraz kuru olmuş . Sporlar sistemi çalıştırır inşallah29 Ocak ptesi
Kahvaltı: 2 dilim tb ekmek üzeri fıstık ezmesi
Öğle : 3 tane nugget
Akşam: yok
Su: 2 lt
Egzersiz: 16356 adım = 1600 puan
100 sn plank = 100 puan
50 tane ip atl= ?
20 tane mekik=20 puan
Bugün avmdeydim çocuğun menüsünden 3 parça tavuk tırtıkladım eve geldiğimde saat geçti o saatten sonra yemedim
@s i d e l y a
Cordelia
Elhan
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.
Farklı tekniklerle ilerlemesi güzel aslında. Takip ettiğim bir grup vardı . Ben katılmadım izledim değişimler harikaydı .Sen de etkisini görürsün inşallah. Bakalım Akdeniz ' e geçecek mi ilerleyen zamanlardaTeşekkür ederim canım
Evet ketojenik diyet bu yağdan ve proteinden zengin karbonhidrattan fakir bir diyet ekmek pilav makarna unlu ve hamurisli hersey yasak çiğ badem fındık ve ceviz günde iki kere ara öğün olarak var 5-6 tane ceviz 15-16 tane çiğ fındık 20-24 tane çiğ badem ama bunlardan birini seçip bir ara öğünde birini diğerinide ikinci ara öğünde yemek lazım cevizide sabah kahvaltısında iki üç tane olarak yazdı merak ediyorum bu hafta kaç kilo verecem
Birde meyve yasak kuru meyveler bile yasak beni zorlayan tek tarafı bu
İnşallah canım Akdeniz diyeti nasıl dur bir araştırayımFarklı tekniklerle ilerlemesi güzel aslında. Takip ettiğim bir grup vardı . Ben katılmadım izledim değişimler harikaydı .Sen de etkisini görürsün inşallah. Bakalım Akdeniz ' e geçecek mi ilerleyen zamanlarda
Herkesin dolunayı farklı olabilir mi
Siskolar demeyelim de ağzının tadını bilenler diyelimŞişkolar hep bizim oralardan çıkıyor demek ki