Çok çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok hafif bir menü olmuş
Menün güzel canım. Su ve spor göremedim
Afiyet olsun harika
Seni sporsuz görmek beni üzdü ablacım
Menü şahane
Çok güzel afiyet olsun
Mükemmel Venüsüm
Afiyet olsun canımkek olmasa güzel aslında. Hafta içi daha iyi olur bence
Çok güzel menü Huzurcum afiyet şifa olsun
Ben de önceki günü kurtarmak için ne kadar az yer ve aç kalırsam sonrasında daha fazla hata yaptığımı farkediyorum. Tatlının saati kötü değil miktarını bilemiyorum. Belki çok sorun olacak birşey degil. Ama senin hayalinde böyle bir menü yoktu bence. Ve bu senin modunu düşürür.
Bu yüzden en güzeli fazla kalorili bir günün ardından normal beslenme düzeninde devam etmek.
Tek öğün yapılmış sanırım afiyet olsun canım
herkes birsey gönderdi kadıncağiz artı çıktıSuyu da kestim sayılır saat 6 dan sonra içmedim.
Yok çay içmem ama maden suyu içtim bir şişe. Birazdan da kahve içerim geçer gider açlığım.
Bende tatlısını göndereyim mi?
kendini niye etiketledin ablaaaaffestinalente
soffty
Cordelia
Busra196
Tesnim1903
Beth18
tomrs
Efenin_Annesi
Elhan
Bildirimlerimiz eksik hanımlar.
Yaso attı mı kilosunuffestinalente
soffty
Cordelia
Busra196
Tesnim1903
Beth18
tomrs
Efenin_Annesi
Elhan
Bildirimlerimiz eksik hanımlar.
Bildirim yapmamışımkendini niye etiketledin ablaaaa
Misafirlikteyim siboşum izinliyim benYaso attı mı kilosunu
O pazartesi bildirimi için izin aldı canım. Planda olmayan bir misafirlik çıkmış, çarşambaya kadar tartısi yok.Yaso attı mı kilosunu
Ayy herkesten özür dilerim çok merak ettim sonuçları hemen baktım çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumEki Görüntüle 3377818
Geçen Cuma: 65.65
Pazartesi: 66.3
Fark: +0.65
Eki Görüntüle 3377819
Geçen Cuma: 75.8
Pazartesi: 75.2
Fark: -0.6
Transfer hakkını Mavi Takım KaptanıMthn83 kazandı. Tebrikler.
Tablo hazırlandıktan sonra transferini yapabilirsin kaptanım.
Hemde izliyor.Misafirlikteyim siboşum izinliyim ben
Benmaviye gönderecektim. Yanlış adrese mi gitmişherkes birsey gönderdi kadıncağiz artı çıktıneyse yarışmaya devammm
Bende diyorum bu kızın sesi niye çıkmıyorO pazartesi bildirimi için izin aldı canım. Planda olmayan bir misafirlik çıkmış, çarşambaya kadar tartısi yok.
Evet kaptanina bir tepsi tatli yolladinBenmaviye gönderecektim. Yanlış adrese mi gitmiş
Ayy herkesten özür dilerim çok merak ettim sonuçları hemen baktım çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Tacimi kimden alıyorum
Yok onun da eline ulaşmamış. Benim bir tepsi tatlım nerde.Evet kaptanina bir tepsi tatli yolladin
Hayırlısı olsun
Taç merasimi cuma günüAyy herkesten özür dilerim çok merak ettim sonuçları hemen baktım çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Tacimi kimden alıyorum