Saol canimm benim . Bı tasinayim sana da atcam Instagram'dan çok içime sindiHayırlısı olsun
Tebrikler kaptanEki Görüntüle 3377818
Geçen Cuma: 65.65
Pazartesi: 66.3
Fark: +0.65
Eki Görüntüle 3377819
Geçen Cuma: 75.8
Pazartesi: 75.2
Fark: -0.6
Transfer hakkını Mavi Takım KaptanıMthn83 kazandı. Tebrikler.
Tablo hazırlandıktan sonra transferini yapabilirsin kaptanım.
Coook şükürSaol canimm benim . Bı tasinayim sana da atcam Instagram'dan çok içime sindihaftasonu geçecem muhtemelen. İki gün önce cikmazdayken şimdi nakliiye sorusturuyoruz. Rabbime şükürler olsun
İnşallah canımCoook şükürtaşınmak vs hepsi yolunda gidecek insallah kolaylikla halledeceksin
Suyu da kestim sayılır saat 6 dan sonra içmedim.
Yok çay içmem ama maden suyu içtim bir şişe. Birazdan da kahve içerim geçer gider açlığım.
Bende tatlısını göndereyim mi?
Gönder siboş en serbetlisindenKaptan senin
Bunları yeni gördümTurşu da yollayalim anlık ödem olur
Cuma günü en az 500 Gr veda ediyoruz inşallah degil mi yasocumMisafirlikteyim siboşum izinliyim ben
Ya ben mavi takıma gönderdim onlar sana gönderince. Mevzu yanlış anlaşıldı galibaBunları yeni gördüm
Artık nasıl bir negatif enerji gönderdiyseniz artı çıktım gözünüz aydın. Sizden korkulur.
sibel_84 sen de mi be sen benim ilk göz ağrımdın oysa
Misafirlikteyse inşallah diyorumCuma günü en az 500 Gr veda ediyoruz inşallah degil mi yasocum
Sağol canım. Gidecek tabiki. Misafir onlar hiç kalıcı olmalarına izin vermem. Ve tabiki sen deTebrikler kaptanMthn83
Ellerinize ne sağlıkElhan
s i d e l y a cuma günü eksi gelecegine eminim pzrtesi sendromlu insanlariz
Yok yok anladım canım ben seni . TakılıyorumYa ben mavi takıma gönderdim onlar sana gönderince. Mevzu yanlış anlaşıldı galiba
Tartın eskiyse değiştir canım. Diğer taraftan diyetisyen tartini biliyorsun beynine onu kabul ettir evdeki tartini burada kullanırız napalim..Kızlar diyetisyende kilom sabit çıktı. Ama yağ oranım eksilmiş görünüyor ve aşşırı ödem çıktı.
Size yazdığım gibi ona da yediklerimi not almıştım. Hiçbir sorun yok nasıl böyle olur diye kendi kendine söylenip durdu. Benim kiloma göre gayet ideal listeyi vermiş çok tuhafmış
Neyse yeni listem bence gayet normal diyetisyene göre aşırı agresifmiş.
Bu arada sadece bizim tartıyı dikkate alalım dedim evdeki olmaz dedi.
Gerçekten benim tartı fazla tartıyor kızlar ya
Kendi kazdigim kuyuya düştüm +1400 ne demekBunları yeni gördüm
Artık nasıl bir negatif enerji gönderdiyseniz artı çıktım gözünüz aydın. Sizden korkulur.
sibel_84 sen de mi be sen benim ilk göz ağrımdın oysa
Dimi Cumaya taşıma ihtimalim var bu +1400 üSağol canım. Gidecek tabiki. Misafir onlar hiç kalıcı olmalarına izin vermem. Ve tabiki sen deartının sebebi büyük olasılıkla ödem birkaç güne gider ben eminim. Kimse duymasın inşallah seni gönderir mavi takım kaptanı
canın sagolsun abla cuma ya eksi olur o insa