- 30 Kasım 2014
- 28.515
- 125.751
akciğerlerin mi doluymuş canım?Çok geçmiş olsun
Elhamdülillah canım.
Neyse geri kalanı hacamatla temizlik yapmışımdır. 40 gün sonra sülük atılcak. Dolu hala dedi ciğerler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akciğerlerin mi doluymuş canım?Çok geçmiş olsun
Elhamdülillah canım.
Neyse geri kalanı hacamatla temizlik yapmışımdır. 40 gün sonra sülük atılcak. Dolu hala dedi ciğerler.
Akşam öğünüm salata yoğurt 2 parça karnıbahar 8 YK yeşil mercimekSabah kalktım kahvaltı filan yaptırdım çocuklara saat 9.30 da 1 çatal yumurta 1 çatal peynir
Saat 13 de tavuk dönerli salata
Saat 15 de 1 dlm portakal
Akşam yine salatalı bisiler yiycem arkadaşım hazirlayacak
Saat 4 bucuk filandi galiba spor akşam yaparım iMantı poğaça kaçta bitirdin canım.
Sporu bekliyorum
Ciğerlerin dolu dedi bilmiyorum artık. Hepsine dedi sanırım. Ameliyattan bu yana öyle söylüyor. Ameliyatta çok ilaç yüklenince hastaneden çıkarken kardiyolog, ağrı kesiciyi bile yazmakta tereddüt etmiş en son parolda sabit kalmış. Onu da çok dayanamaz isen kullan demişti. Ciğerine daha fazla yüklenmeyelim dedi.akciğerlerin mi doluymuş canım?
Alın canım harika bir şeyahh çamaşır deme litfeeennn kurutma makinesi alacağız insa arastıralım bakalım
İyi akşamlar canım nasılsın Hosgeldinİyi akşamlar
Hosbuldim canim iyiyim sen nasılsınİyi akşamlar canım nasılsın Hosgeldin
İyiyim canım yemeğimi yedim çay içiyorumHosbuldim canim iyiyim sen nasılsın
Afiyet olsun bende çayımı aldim geldimİyiyim canım yemeğimi yedim çay içiyorum
Geçmiş olsun canım
Sagolun kızlarÇok geçmiş olsun
Elhamdülillah canım.
eee ne var ne yok bir düğün bekliyoruzAfiyet olsun bende çayımı aldim geldim
Yemeyeyim di mi bugün çok karbonhidrat oldu. Galete güzel taze diye şey ettim.Neden 9 da galeta yiyeceksin merak ettim