- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
60 lar ligi diyorsunnnnnnnnn
Bide spor yapsaydim tutmayin beni diyorsunCuma 62, 65
Güncel 61, 95
Fark -700gr uyku probleminden bu hafta spor yapamadım inş düzelir bu hafta
patimsilizm Elhan
Tebrikler canim regl odemi hemen gecmiyor daha guzel eksiler goreceksin bence
Valla tebrik ederim iki gün için bu sonuç ise
İnşanlah canım 70 leri kırsak artıkBide spor yapsaydim tutmayin beni diyorsuntebrik ederim
Tebrikler canim regl odemi hemen gecmiyor daha guzel eksiler goreceksin bence
Birini daha 60 lar ligine yolluyoruz darısı bize insallahNeyse bakalim, öğlen şuraya şöyle yazma amacım
Geçen cuma 70.00
Bu cuma 68.90
Eksi -1.10
İşte o zaman üzülmem
Herkese basarilar, kolay gelsin. (13:30 a kadar yetistiriceminşallah)
Acil şifalar diliyorum bebeğine canımCanlarım merhabalar. Ben kısa süreliğine biraz izin isteyeceğim sizden. Bebeğimin sağlık durumları şu an daha ağır bastı diyet yapmaya elverişli değilim su an için çok üzgünüm aranıza çarçabuk katilmak istiyorum tekrar
60 larda kalmayı çok istiyorum60 lar ligi diyorsunnnnnnnnn
Haftalık kuzumValla tebrik ederim iki gün için bu sonuç ise
YaaaaÇok teşekkür ederim
Asıl sen bütün tebrikleri hakediyorsun, onca misafire rağmen sporu da bırakmadın, hep eksi ile geldin
Süpersin
Teşekkürler canım benimÇok şükür kalp temiz çıkmış, buna sevindim canım, troid için Allah şifa versin
Evet ağrı uyuşma hepsi tiroid kaynaklı dedi canımKalpte sorun olmaması sevindirici.
Tiroid ameliyatı ile sağlığına kavuşursun inşallah. Çarpıntı aritmi gibi duruyor. Demek tiroid de öyle yapıyormus
Canım liste bayağı uzun ama hangisi direkt kardiyoloji ile ilgili bilemiyorum. Ekg çekildim ilk başta sonra efora girdim. Orada sıkıntı gördüm dedi doktor. Geçen cuma da ilaç verildi kolumdan tomografi çekildim. Bugün sonuç çıktı.Canım merhaba kardiyoloji hangi tahlillerini yaptırdı ve tiroid hormon testini almadılar mı benim sadece tiroid testi yaptılar 9 aydır bendede çarpıntı var bişey anlamadılar
Bitkisel beslenme derken.Maşallah harikasın canım
Çok geçmiş olsun canım
Bitkisel beslenme baksan bı belki rahatlatıcı bir yol bulursun
Kullanın bakalım inşallah faydası olur. Banada kabızlık için probiyotik verdi. Baya sorun yaşıyorum. Sırf ekmek yediğim zamanlarda bile bu kadar değildimgüya sağlıklı besleniyorum
Tebrikler
İzindeyim tatlımSüpersin
Tebrikler kuzucum
Bende 89lardan geldim şimdi 77 insan hiç vermicem sanıyor umutsizleniyor ama bırakmamak lazimÇok ümitsizsin
Oysa ben 88 küsürlerle gelmiştim, küsürü bile bilmiyorum çünkü tartı tam durmadan indim
Şimdi nerdeyse 19 kilo verdim.
Başla yeter, az gitsin, öz gitsin, yeterki gitsin