- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
ayyynen öyleAbla belki haddim değil ama bikaç şey söylemek istiyorum. Şimdi sen 70 lerden 60 lara geçiş yaptığın için vücut tabiki tepki gösteriyor eski düzenini kolay kolay değiştirmek istemiyor yani şu an eksiliyorum diye kendini kitlemiş durumda. Ama sen inat ettikçe vücut bunu kabullenecek ve bi anda hızlı eksiler görmeye başlayacaksın. Belki bi hafta belki on gün sürer kişiden kişiye değişir ama mutlaka eksilecek çünkü hem çok spor yapıyosun hem de az kolarili besleniyorsun
Tebrikler Canım sen cuma 70,05 din... o p.tesi kilon benim notlarda yanlışlık mı varElhan ım
Buradakı tartıya göre
Pazartesı 70.6
Cuma 70
Fark -600
Evimde olmama rağmen güzel bi hafta geçirdim çok şükür ki pzrtesi kendi tartımdan bildirimlerle devam ederiz gruplara gırmek istiyorum bu hafta
Çünkü bu kadar az yememe ve suyumu içip sporumu yapmama karşı daha fazla kilo vermeliyim ama gide gide 1.6 gram gittiNeden böyle düşünüyorsun?
Çok haklısın bitanem.Abla belki haddim değil ama bikaç şey söylemek istiyorum. Şimdi sen 70 lerden 60 lara geçiş yaptığın için vücut tabiki tepki gösteriyor eski düzenini kolay kolay değiştirmek istemiyor yani şu an eksiliyorum diye kendini kitlemiş durumda. Ama sen inat ettikçe vücut bunu kabullenecek ve bi anda hızlı eksiler görmeye başlayacaksın. Belki bi hafta belki on gün sürer kişiden kişiye değişir ama mutlaka eksilecek çünkü hem çok spor yapıyosun hem de az kolarili besleniyorsun
Ben de bakayımTebrikler Canım sen cuma 70,05 din... o p.tesi kilon benim notlarda yanlışlık mı var
Vavvvv 6 lar
Eski moddaki neşeli Anneyi çok özlüyorum onu bize geri getir inşallahAmin ablacım aynen çok şükür gitti gidecek eski modumu yavaş yavaş yakaliyorum merak etme
Tebrikler fezocum.
Araştırdım yorumları okudum içime sindi ve sipariş ettim tatlım. Ödem atıcı özelliği bir de diyetisyenin tavsiye etmesi ayrıca Zeynep' in memnun kalması yeterli geldi. Estetik ameliyat olanlara doktorları reçete olarak yazıyormuş şişlikleri çabuk indiriyormuş.Canım atarmısın bende alim uygun mu benim içinde yaş 25
Teşekkür ederim canım benimm
Saol canım
En son hedefine de böyle keyifle sağlıkla ulaş Yasemincim.
Teşekkür ederim canimm
60lara geçtin
1 ayda 4 kilo veremiyoruz oysa... o yüzden verdiğimiz her gramı kiloyu sıkı sıkı tutmalıyızhosbuldum inş 65e düşerim be güzel 66ya düşmüştüm 1 ayda 4 kilo aldi