küçük taneli ise yoğurtla güzel oluyor. iri parçalar sütleKordişim diyet listemde gün aşırı nestfit , süt vardı. Nesfitin hangisi kuzum süte karıştırıp mi tuketiyorsun? Evde pembe paketli iki tane nesfit var indirimdeyken almıştım kullanayim.
Benimde buna çok ihtiyacım var, ödemler çekilmiş, üst, iç bacaklar bıngıl bıngıl, olmuş, ilk hareket olur da 2. Hareketi yapamam kiBenim çok ihtiyacım var ama dizlerimden korkuyorum
Havanızı alırsınız
Tatlışım su ile arani yapmamiz lazım.Kahvaltı 12.00
İki dilim kepekliden tost
Ara kahve
Ara bitki çayı kumkat ıkı tane
Akşam 2 yk pırasa 3yk mantı
Su ıle aramız ıyı degıl elhanım
Elhan
Pul pul tatlım...küçük taneli ise yoğurtla güzel oluyor. iri parçalar sütle
Onu benimde canım çekiyor, birde laz böreği, hiç yemedim ama çok canım istiyorCanim ne cekti
Portakal limon kabuklu üstü tozsekerli anne kurabiyesiiste bunu desem hemen yapar annem o yuzden size diyorum yaninda da ılık süt
Cilolatali hariç hepsi olur dedi. Ben sütle tüketiyorum ama bu hafta yapmayacağım. Yulaf yoğurt yiyecegim. Nesfit cok güzel yedikçe yiyesim geliyorKordişim diyet listende gün aşırı nestfit , süt vardı. Nesfitin hangisi kuzum süte karıştırıp mi tuketiyorsun? Evde pembe paketli iki tane nesfit var indirimdeyken almıştım kullanayim.
Yanlış yere yazmışım25 Ocak
10.00 2 haşlanmış yumurta ,1 çay kaşığı reçel ,1 çay kaşığı tereyağı , bir lokma minicik ekmek, 3 zeytin ve yesillik
16.30 et kavurma ,2 YK pirinç pilavı bol salata
2,5 litre su
9000 adım 900 p
30 dk Leslie boosted 300 p
300 ip atlama 1500 p
Toplam 2700 p
Cordelia Elhan @ffestinalente
yoğurtla ye canım. hem daha güzel oluyor hem daha doyurucuPul pul tatlım...
Hic yemedigin şeyi canin nasil cekerOnu benimde canım çekiyor, birde laz böreği, hiç yemedim ama çok canım istiyor
Olsun temiz hava iyi gelirHavanızı alırsınız
Bende bu gece cok acıktım yaaa
Oy verdiğim 3 yemek, en yüksek oy alanlar oldu, ilk defa tutturdumEt Yemekleri - Airfryer ile Et Yemekleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Airfryer ile Tavuk Lolipop- Xiaomi Airfryer Sponsorluğunda:KK56: Airfryer ile Sebze Yatağında...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar oylarımızı verelim. Menulerde böyle sağlıkli yemekler bekliyorum.
Bence acıktığımız zaman vücut yağ yakıyor enerji harcıyor Bu iyi bir şey sanırımBende bu gece cok acıktım yaaa
Ben birini tutturdum. 1 de kaldım. Bravo sanaOy verdiğim 3 yemek, en yüksek oy alanlar oldu, ilk defa tutturdum
Ya tüm emojileri koyayimMerhaba kızlar, dün yoktum buralarda ve akşamdan beri 50 sayfa konuşmalarınızı okudum ne konuşmuşsunuz mübarek
Misafirlerim dün gitti sonunda. Artık diyet ve spora dört elle sarılma vakti
Dün malesef feci bir kaçamak günüydü aşırı derecede canım bişeyler yemek istedi ( meğerse dolunaydanmış şimdi öğrenmiş oldum) misafirlerden sonra temizlik yaptım yoruldum evde yemek yoktu o yüzden birtakım günahlara girilerek dışardan fast food ve tatlı sipariş edildi o yüzden diyet yalan oldu. Temizlik çok yorduğu için spora da gidemedim. Ama bugün ful motivasyonla tekrar başladım. Pes etmek yok yeni gün yeni umut yeni hedef
Elhan