- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estagfirullah. Cidden sesi iyiEheueheu cahilliğime verin efem hiç duymamıştım. Sesini sevdim güzel bir ton
Ben sadece Sagopa biliyorum
Hah şöyle bizim anlayacağımız şarkı türkü olsunYemenimde hare var
Yüreğimde yare var
Ne ben öldüm kurtuldum
Ne bu derde çare var
Of aman aman amman hoş dilli
Başında yazması kandilli
Çürüttüm otuz iki mendili
Bulamadım o yarimin dengini
Parmakla hallolur. TövbeeDirseginle şöyle üzerinden geç... tembellikten aklıma bu geldi
Hah şöyle bizim anlayacağımız şarkı türkü olsun
Elhan hocam ben hazırlık grubundayım ya ben de yapmalı mıyım? Bir de ben yarından itibaren takımlara girmek istiyorum inşallah benim için daha motive edici olacağına inanıyorumCuma bildirimlerimizi yarın saat 13.00' a kadar fotoğrafli tarih nick belirterek yapmanızı rica eder bol eksili bir güne uyanmanizi dilerim.
Geçen Cuma:
Bugün :
Fark :
Kaptan etiketi/ Elhan
Bildirimler yukarıdaki gibi yapıldıktan sonra yarışmaya katılmak istiyorum / istemiyorum diye belirtirseniz sevinirim
Masterfit Yarışması 101. Etap 19.01 26.01 Fark Yüzde Kırmızı Takım @ffestinalente KAPTAN 107.6 @Akrrep 68.1 @Mthn83 75.3 @Jasminium84 60.95 @Diykon2142 59.55 zeyneppk 78.1 @arwengsd 60.35 @Busra196 72.5 Cordelia TRANSFER 82.05 @MrsMuffin 76.4 @Ysmnondr 86.15 LenaG 112.5 @sara_28 106.1 @serap911 78.35 @Deltavealfa 67.55 @Diyettenvzgctm-olmuyo 70.0 Mavi Takım patimsilizm KAPTAN 59.3 @Elagozlu TRANSFER 60.6 Elhan 68.7 @HuzuRRR 72.2 @s i d e l y a 67.05 @FitVenus 62.65 Nergis 35 65.2 @Tesnim1903 71.8 aypare ackerman 60.85 @Lavinia_98 72.3 gezegenfeza 71.0 @badem000 72.9 @soffty 57.55 @Beth18 61.7 @inci-zehram 69.9 @Efenin_Annesi 103.25 @tomrs 67.8 HAZIRLIK Papatyamaviss 70.05 @Aomine Daiki 67.0 @60kiloyum 89.2 uranus35 63.05 @Ruveyda- 58.6 59.1
Yuppii kazandım, ben kazandımHarikasın canm bildin teşekkürler kefirdi bende gece gece hızlıca yazıp çıktım telefonum elime geçmedi henüz ne zaman eşimden alabilsem o zaman yaziyom
Tadını sadece tahmin ediyorum, nasıl bişey bilmiyorum, nasıl canım istiyor hiç bilmiyorumHic yemedigin şeyi canin nasil ceker ben de hic yemedim ondan... Anne kurabiyesiiiiii cok istiyommmm cok sabah iyi bir kiloda çıkarsam anneme çıtlatayim yine 59 lardaysam no no no
Ya burda Çeşme suyu ıcıyolar babam 0.5 lik sulardan getırıyor onlarda bı ıcıyorum kalıyor falan burda olmuyor bu ıs yanı dönüşüme artık çıkmadan doneyım baska bısey ıstemıyorumTatlışım su ile arani yapmamiz lazım.
Afiyet olsun güzel menü dengeli olmuş çok şükür.
O kadar yetenekli diilim ama teşekkür ederimm. Güzel sarkilar yakalarimBunları sen mi.yaziyon yoksa var mı bu sarkilar iyiymiş
Afiyet olsun.
Suyu içebileceğim hale getir, limonlu, naneli, zencefilliYa burda Çeşme suyu ıcıyolar babam 0.5 lik sulardan getırıyor onlarda bı ıcıyorum kalıyor falan burda olmuyor bu ıs yanı dönüşüme artık çıkmadan doneyım baska bısey ıstemıyorum
Çok doydum sağolAfiyet olsun.
Evdekıler çeşmeden ıcıyor sakaryada su çeşmeden ıcılırmış ben ıcemıyorum şişe şişe heryer hazır suda almıyolar normalde olanla ıdare edıyorum o kadar yoğun gecıyorkı burda bıde evde sısem var lımonlu tarçınlı ıcıyorum hep dıkkat edıyorum burda olmuyor kuzumSuyu içebileceğim hale getir, limonlu, naneli, zencefilli
Hem sen iç, hem evdekilere içir, daha kolay olur gibi
Tarti yüzüme gülsün artik amin yine ayni ya da fazla cikarsam bireysel takilicam takima girmeyimBence acıktığımız zaman vücut yağ yakıyor enerji harcıyor Bu iyi bir şey sanırım
İnşallah canım. Bireysel takılma sensiz olmaz.Tarti yüzüme gülsün artik amin yine ayni ya da fazla cikarsam bireysel takilicam takima girmeyim
Süper menü afiyet olsun kankişim25 Ocak Menü
8.00 Kahve
Minik bir portakal
12.00 Kuruyemişli lifalif , çay
14.00 Kahve
17.00 Yoğurtlu kabak yemeği , salata ,bir wasa, ayran
İki litre su
patimsilizm
Aminnn insalahhh canımYarin tum siskinligin gecmis hafiflemis bir sonuc karsilasin seni insallah
Ne yaptın bacım sen tebrikler insalahhh yarın kasların şiş olmaz
Ben burada izne ayrıldığımda yaptım biraz buzluğa atmıştım ama yıllar yıllar sonra yaptım 2 tane yemiştim leylos birdaha yaptığımda sana veririm benCanim ne cekti
Portakal limon kabuklu üstü tozsekerli anne kurabiyesi iste bunu desem hemen yapar annem o yuzden size diyorum yaninda da ılık süt
Amin canim gelsin eksilerTarti yüzüme gülsün artik amin yine ayni ya da fazla cikarsam bireysel takilicam takima girmeyim