Tablo bildirimi niye gitmiyor bilmiyorum.Eline koluna sağlıketiket gelmedi bana iyki gördüm bu güzel mesajini.
Sen ve @Akrrep le kilolarimiz yakin. Kapışsak mı?
Emeklerimize Layik olmak icin cabaliyorum emege emek ile saygimi sunuyorum kaptanimDiyetisyene gitmeden önce simit yiyorum sizin için akşam yemeği bile yemiyorum. Burası daha önemli
Ahaha bizd herşey yaparSpordami ödem yapıyor
Bir iki kötü yorum her şeyde oluyor. Spor, diyet yapıyoruz biz de kilo vermeyince ağlayıp duruyoruz sonuçtaBromelain şimdi kafamı karıştırdıkötü yorumlardan değişik olanları da var
Konusamam, sadece whatsappWhats up işte
Yakisir. Bu nickten bikmadin mi yayeşil çayımı içeyim
Emeklerimize Layik olmak icin cabaliyorum emege emek ile saygimi sunuyorum kaptanim
Ahaha bizd herşey yaparkaslar su tutuyor
bir ara düşündüm aslında da iyi bir nick bulmam lazım.Yakisir. Bu nickten bikmadin mi yanicj deistirme haklarini bana vereydin
Beni de darlasa da yapsamAyy çok tanıdık geldi ,
Bide spor yapcam diyip yapmazsam sen spor yapmayacakmiydin diye darlıyor
Son zamanlarda uyuyup kalıyorum diye söylemiyorum ama
Kaç ay gecti. Dusunene kadar degistir gitsinbir ara düşündüm aslında da iyi bir nick bulmam lazım.
Copy+pasteden olabilir miTablo bildirimi niye gitmiyor bilmiyorum.Bu beni üzüyor.
Yarın sabah bildirim yapmayi unutma inşallah
Kapisalim iyi olur.Akreple kapışmak iyi fikir değil yalnız.
Allah'ım lanetlendik mi noldu ya herşey ödemEmeklerimize Layik olmak icin cabaliyorum emege emek ile saygimi sunuyorum kaptanim
Ahaha bizd herşey yaparkaslar su tutuyor
Taze bitti olsa dükkan senin.
Bizim Türklerin meşhur lafı: "hiç mi" yokTaze bitti olsa dükkan senin.
Her seye oy veririm ama zararli die vermek istemedimEt Yemekleri - Airfryer ile Et Yemekleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Airfryer ile Tavuk Lolipop- Xiaomi Airfryer Sponsorluğunda:KK56: Airfryer ile Sebze Yatağında...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar oylarımızı verelim. Menulerde böyle yemekler bekliyorum.
Yemek sayfamız diyet yemekleri yapmış. Daha ne yapsınlar. Hepsi harika.Her seye oy veririm ama zararli die vermek istemedimoy verirsem zararini onaylayip gunaha girersem die dusundum. her sey zararli diyenler olabilir ama anksiyetem var. İcim rahat etmiyor