İki günde oldu diyorsun
Ben de aldım öğrendim tutmayı vs.. Ama kaşık çatal veriyorlar. Çubukla uğraşamam.Youtubedan ogrenmistim ben sonra evde yemeklerimi cubukla yemege basladim oyle alistim
Çatalla ye canım. Niye rezil olcaksin. Çatal kaşık icat edilmiş hala çıbık ile yemek sonra kaseyi kafaya devirmek niyeBizim mahalleye de açıldı. Çıbıkla yemeyi bilmiyorum gidersem rezil olurum .
Kilo alıp versem de spora hep devam ettim 1 senelik emekİki günde oldu diyorsun
Çok geçmiş olsun canımKaptanlarim
3 gündür rahatsızım
Sesim kısıldı burnum akıyor ve öksürük hapsuruk
Bunların üstüne bebeler de evde olunca giremedim girince menüleri yazamadım
Ya çocuklarla uyuyorum ya da kolumu kaldıracak dermanım kalmıyor
Eğer kabul ederseniz dünkü menumu yazarak devam edeyim pazartesi ve salıyı tam yazamam kesin eksik bırakırım
Elhan patimsilizm
Aşkolsun yaa, hemende ispiyonladın@Papatyamaviss fezo, evire çevire eline al diyor benim günahım yok bak...
Sadece senin ağzında bakla islanmayacak diye bir şey yok
Ben faydasini goruyorum cok şiş gunlerde sabah aksam aliyorum yoksa sadece aksam aliyorum .tavsiye ederimAy inşallah bundandır , dünzeyneppk Nın söylediği ödem şeyini mi alsam diye düşündüm
Tatlım siparişim tamamdır.Ay inşallah bundandır , dünzeyneppk Nın söylediği ödem şeyini mi alsam diye düşündüm
Günaydın tatlışım.Gunaydin guzel hatunlar
Ne testi oTatlım siparişim tamamdır.
sara_28 biitest' ini de yaptirmaya karar verdik.
Eşim sabah bir capsten bahsetti bana.
Kadın eşine demiş ki:
Seni maddi manevi zarara uğratan kim varsa hayatından uzaklaştır.
Adam karısını engellemiş.
Engelleyecek beni
Kulüp masraflı olmaya başlamış
İkilide indirim vardı 60+60 ondan sipariş verdim kuzum. İnşallah şifa olur. Çok teşekkür ederim iyi ki o ödem yorumunu yapmışım sen ne gizli çıkıymışsınBen faydasini goruyorum cok şiş gunlerde sabah aksam aliyorum yoksa sadece aksam aliyorum .tavsiye ederim
BiiTest saç numunemiz üzerinde yapacağı dünyanın en gelişmiş Hücre Görüntüleme Teknolojisi ile vücudumuzda ve bağırsaklarımızda intoleransa neden olan yiyecek, içecek ve katkı maddelerini tespit eder.Ne testi o
Canim gecendede yazmistim ama gormemissin kimsede sormadi o ne diye gorulmedi demekkiİkilide indirim vardı 60+60 ondan sipariş verdim kuzum. İnşallah şifa olur. Çok teşekkür ederim iyi ki o ödem yorumunu yapmışım sen ne gizli çıkıymışsın
Allah razı olsun kuzum. Gelişmeleri yazarım
SupermisBiiTest saç numunemiz üzerinde yapacağı dünyanın en gelişmiş Hücre Görüntüleme Teknolojisi ile vücudumuzda ve bağırsaklarımızda intoleransa neden olan yiyecek, içecek ve katkı maddelerini tespit eder.
Gıda intölerans testi kuzum. Alerjiye neden olan ne varsa ayrıca onu da buluyor.
Allah'ım niye görmedim kiCanim gecendede yazmistim ama gormemissin kimsede sormadi o ne diye gorulmedi demekki