Popüler Konu LenaG ile MasterFit

94bassuk bu göz neler okudu öyle tebrikler canım sağlıkla kucağına da al inşallah
ay canımsın çokkk sağol
canımm çok teşekkür ederim ay öyle deme sağlıklı gebelik geçirmek de önemli zaten fazla kasmadan devam ederim ilk haftaları sorunsuz atlatayım sonra hazırlık kısmına geçerim

aaaaaa, gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

İnşallah acıkmazsın, acıkırsan da salatalıklı yoğurtlu bir şeyler yersin hafif afiyet olsun
teşekkür ederim canımm çok şükür acıkmadım

Çok acıkırsan yoğurt ya da kefir tüketebilirsin salatalıkla, afiyet olsun
sağol canım, acıkmadım şükür

Afiyet olsun tatlım tavuklu pilavın Yanında bi salata olsaydı harika olurdu çiçeğim Acıkırsan hafif şeylerle atlatmaya çalış canım
evet kaptanım menüm çok yetersiz oldu, teşekkürler

Hayırlı geceler kızlar
Yarın da hacamat yaptıracağım
şifa olsun canımm

evet öyle de olabilir canımm

Annen ve eşine de teessüfler yani
aynından ben de iletiyorum kendilerine

Afiyet olsun canım pazar günü baya bi yoğun olmuş pazartesi ise kahvaltı eksik kalmış ama akşam öğünün güzel Bugün ve diğer günler biraz daha yeşillik ve protein içeren bir düzen oluşturursan güzel bir eksi göreceğimize eminim adımlar çok iyi bu arada
Afiyet olsun canım gayet güzel Biraz yeşillik salata olayı eklesek daha güzel olur sanki canım sarmanın yanına 1 tabak salata ekleseydin muhteşem olurdu.öpüyorum

Aman iyi olsunda dikkat edecek kendine artık.

Teşekkür ederim kaptanicem iyi ölü du acil işimiz vardı akşam vakti çok yemek istemedim cumartesi bütün karb lari aldım

Guveniyoruz sana kaptanim
Ah bir de ben kendime guvenebilsem.
Cok geçmiş olsun kaptanim tansiyon mu var
Tansiyon değil canım. Ameliyat sonrası carpintilar başladı. Doktor holter takılsın dedi. O işlem için geldim.
Günaydınlaaarrrr
Ev ahalisini okula işe yolladım ev bana kaldı
Benim okul tatil
Benimde okul tatil iyi ki tatil olmuş tüm gün buradayım herhalde.

Eşimle geldik canım. İmkanı yok suremezmisim. Her yer buz.
Menüye gel. Afiyet olsun xanim
Kontrol bildirimi
Cumartesi: 66.1
Bugün: 65.7
Fark: -400 gr
Heyoo
Umarım cumartesiye daha da düşerim
LenaG sibel_84
Tebrikler canım. Darısı daha fazlası ile cumartesiye inşallah.

Ben geldim . Muayene oldum . Çok dik bir doktora denk geldim. Zaten gider gelir beni bulur böyleleri. 10 gün önce tahlil vermişim. Yeniden tahlil aldılar . Saat 3 -3 buçuk gibi çıkar dedi. Kan sonucuna göre holter takılacakmış. Şimdi eve mi geçsek eşimin iş yerine mi geçsek karar veremedik yollar çok kötü çünkü . İş yerine geçsek o saate kadar çocuklar tek başına nasıl kalacak.

Kızlar salı tartı günü devam ediyor mu
Kaptanlar için var canım
Güzel sonuçların olsun canım geçmiş olsun

Kimse açmamış kapıları.
Günaydın herkese.
Günaydııınnn
Günaydınlarrr❤
Günaydın canım
Kırmızı takım, Mavi takım heeey hazirliktakiler hepinize günaydın
Günaydın kraliçeee
Günaydınlaaarrrr
Ev ahalisini okula işe yolladım ev bana kaldı
Benim okul tatil
Günaydın canım oh bir keyif yap yaa
Günaydın cannııım kızçeleer
Günaydın kızçemmm boncuk hanım nasıllar keyfi yerindedir umarım
Günaydın kızlar
Günaydın kaptanımmm
Kontrol bildirimi
Cumartesi: 66.1
Bugün: 65.7
Fark: -400 gr
Heyoo
Umarım cumartesiye daha da düşerim
LenaG sibel_84
Tebrik ederim canım bu haftalık yok ama c.tesi sonuçlara bakacağız bir deneme yapıyoruz diyelim
günaydııınnnnnnnn
Günaydın çiçeemm
Günaydınlar hanımlar
Günaydın
Bugün okula git gel yapacağım kızımn hocasıyla görüşeceğm malesef akran zorbalığı ve en alası malesef ve ben bilmeden ,farkında olmadan kızımı bastirmisim o kadar zorbalık karşısında
Hemen ilgilen canım ihmale gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…