ay canımsın çokkk sağol
canımm çok teşekkür ederim@Sitare55 canım çok geçmiş olsun mesajlara dün biraz baktım gözümden bişi kaçmamıştır inşallah senin abinin yazısını gördüm Allah şifa versin
94bassuk canımmm seni de çokk tebrik ederim ama diyeti ne yapavaksın bırakmalısın bence şu süreçte gönlünce ye hiç kısma canınn istediğinden sonra çocuk doğunca rahat rahat yaparsın diyetini sporunu
aaaaaa, gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmiyi akşamlar fıstıklar,
bugünkü menüm:
11:00- 2 göz yumurta, lor peyniri, 3 parça sucuk, tam buğday unundan ev yapımı bazlama 1/4 tane
16:30- tavuk döner servis, 4 ince dilim lavaş, ayran
17:30- çikolatalı tatlı yarım porsiyon (tatlı yedim diye vurmayınnnn eşim kutlama tatlısı ısmarladı, gebelik testim pozitif çıktı
spor- şimdiye kadar 8800 adım, 45 dk ağırlık antrenmanı
su- 2 lt şimdiye kadar. bugünlük yeme ve spor kapandı benim için herkese saygılar
sibel_84 LenaG @Boncuk2307
teşekkür ederim canımmİnşallah acıkmazsın, acıkırsan da salatalıklı yoğurtlu bir şeyler yersin hafifafiyet olsun
sağol canım, acıkmadım şükürÇok acıkırsan yoğurt ya da kefir tüketebilirsin salatalıkla, afiyet olsun
evet kaptanım menüm çok yetersiz oldu, teşekkürlerAfiyet olsun tatlımtavuklu pilavın Yanında bi salata olsaydı harika olurdu çiçeğim Acıkırsan hafif şeylerle atlatmaya çalış canım
şifa olsun canımmHayırlı geceler kızlar
Yarın da hacamat yaptıracağım
evet öyle de olabilir canımmJasminim ben kendimde şunu gözledim verdiğin kilonun da bi oturma süreci oluyor vücüda mesela 10 kilo veriyorsun iki ayda kimse pek bşr şey demiyor ama o 10 kiloyu bir iki ay koruduğunda vücut sıkılaşıyor mu deri gerginleşiyor mu nedir jerkes ne kadar zayıflamışsın n diyor
aynından ben de iletiyorum kendilerineAnnen ve eşine de teessüfler yani
Teşekkür ederim canımTamamdır canımbebeğine şifa olsun
Afiyet olsun canımpazar menüm 24.11.2024
sabah9,30//
3,4 zeytin siyah 3 çeçil peyniri iki dilim tam buğday ekmeği 2 tk. saralle 1 tk. krem peynir sürülebilir çikolu az da aırfreyarda p.kızartması bolca şekersiz çay
birazcık cıss lı bişi yedim hafta sonu tutamadım afedersiniz
aksam70-80 gr tavuk döner 2 dilim tbuğday ekmeği
2,5lt su
spor: 30dk yürüyüş
3 mile leslie (45dk)
pazartesi menüm 25.11.2024
sabah 11,00//
bir tane tost ekmeği tambuğdaydan arasına 1 parça çeçil peyniri (dışarıya bi çıktım dün çıkış o çıkıştı yani)
ara (bir yere uğrayıp) 2 dilim t.b. ekmeği ile bir kaşık yoğurt yedim
bir lokma simi attım ağzıma
akşam19,00//
3 parça palamut az da hamsi yedim bol yeşillikli salata ile birlikte..
su:2lt.
spor: toplamda 12000 adım yapmışım dışarıda
LenaG @Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canım gayet güzelYoğun gün gecirdim b n hemen yazayım menümü
Pazar menüm
Kahvaltı öğlen 11 civarı
Bir kase ktsuyu, bir dilim ekmek, 5 e yakın zeytin, havuç ve kırmızı pancr, sucuklu yumurta
Öğleden sonra
Meyev tabağı ,
maras tarhanasi, çerez buraz kaçırdım malesef
Akşam yemeği 7 de
Bir tabak İzmir köfte
3yk bulgur pilavı ayran
Pazartesi menum
9 da
Bir dilim TB ekmeği
Kk biraz fazla peynir
5 zeytin, sahanda yumurta 1
Öğleden sonra
Komsularim oturma
Bir ceviz, bir avuç çekirdek çiğ,4 fıstık,bir kuru incir bir kuru erik,
Akşam 6 buçuk
Bir lahana sarma,5 kadar kapari turşusu
Yatmadan önce bir bardak kefir
LenaG Ceeeeeeeeeeee
Günaydın çiçeğimgünaydııınnnnnnnn
Aman iyi olsunda dikkat edecek kendine artık.
Çabucak toparlanırsınız inş canım
Canım ne demek
Jasminim ben kendimde şunu gözledim verdiğin kilonun da bi oturma süreci oluyor vücüda mesela 10 kilo veriyorsun iki ayda kimse pek bşr şey demiyor ama o 10 kiloyu bir iki ay koruduğunda vücut sıkılaşıyor mu deri gerginleşiyor mu nedir jerkes ne kadar zayıflamışsın n diyor
Annen ve eşine de teessüfler yani
Hiç kendine haksızlık etme emzirme bebek olmasına rağmen öyle gğzel kilo verdin ki maşallah sana. Ben mesela hep emzirme döneminde kilo aldım süt olsın falan filan diye. Sen takdirlik kadınsın kıaazz
Allah sizi esprilerin ardı arke(si) kesilmiyprdu
Daha iyi ablacım dün alşam da gittim seni görünce tansiyonum çıkıyor dpktpra götürecen diye kprkuypm diyo alay ediyor benle
Yine de arabasız git canım buz falan aman diyim
Canlarım çok teşekkğr ederim Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versinbugün de burun damarları mı ne yakılacakmış şişmiş sanırıö kanamadan dolayı
Bize de kaptanım
Teşekkğr ederim canlarım
Pek tabi ponciğimsin
Bende bölgesel diye yazıyorum o hallerde
g.tümden nefes alacak kadar yorılduğum için parantez içinde(ağırlıklı) diye yazıypruö
Günaydın kaptanım
Günaydın ablacım heeyy
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar
Günaydınlar olsunGünaydın canım
Teşekkür ederim kaptanicem iyi ölü du acil işimiz vardı akşam vakti çok yemek istemedim cumartesi bütün karb lari aldımAfiyet olsun canımpazar günü baya bi yoğun olmuş pazartesi ise kahvaltı eksik kalmış ama akşam öğünün güzel Bugün ve diğer günler biraz daha yeşillik ve protein içeren bir düzen oluşturursan güzel bir eksi göreceğimize eminim adımlar çok iyi bu arada
Afiyet olsun canım gayet güzelBiraz yeşillik salata olayı eklesek daha güzel olur sanki canım sarmanın yanına 1 tabak salata ekleseydin muhteşem olurdu.öpüyorum
Ah bir de ben kendime guvenebilsem.Guveniyoruz sana kaptanim
Tansiyon değil canım. Ameliyat sonrası carpintilar başladı. Doktor holter takılsın dedi. O işlem için geldim.Cok geçmiş olsun kaptanim tansiyon mu var
Benimde okul tatil iyi ki tatil olmuş tüm gün buradayım herhalde.Günaydınlaaarrrr
Ev ahalisini okula işe yolladım ev bana kaldı
Benim okul tatil
Çabucak toparlanırsınız inş canım
Canım ne demek
Jasminim ben kendimde şunu gözledim verdiğin kilonun da bi oturma süreci oluyor vücüda mesela 10 kilo veriyorsun iki ayda kimse pek bşr şey demiyor ama o 10 kiloyu bir iki ay koruduğunda vücut sıkılaşıyor mu deri gerginleşiyor mu nedir jerkes ne kadar zayıflamışsın n diyor
Annen ve eşine de teessüfler yani
Hiç kendine haksızlık etme emzirme bebek olmasına rağmen öyle gğzel kilo verdin ki maşallah sana. Ben mesela hep emzirme döneminde kilo aldım süt olsın falan filan diye. Sen takdirlik kadınsın kıaazz
Allah sizi esprilerin ardı arke(si) kesilmiyprdu
Daha iyi ablacım dün alşam da gittim seni görünce tansiyonum çıkıyor dpktpra götürecen diye kprkuypm diyo alay ediyor benle
Yine de arabasız git canım buz falan aman diyim
Canlarım çok teşekkğr ederim Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versinbugün de burun damarları mı ne yakılacakmış şişmiş sanırıö kanamadan dolayı
Bize de kaptanım
Teşekkğr ederim canlarım
Pek tabi ponciğimsin
Bende bölgesel diye yazıyorum o hallerde
g.tümden nefes alacak kadar yorılduğum için parantez içinde(ağırlıklı) diye yazıypruö
Günaydın kaptanım
Günaydın ablacım heeyy
Eşimle geldik canım. İmkanı yok suremezmisim. Her yer buz.Menümü de yazayım (25.11.2024)
LenaG sibel_84 @Boncuk2307
Kahvaltı 11.00: 1 minik mayalı poğaca
9 zeytin yarım kk peynir
Salatalık 1 has yumurta
Ara 13.30: 2 k kayısı 1 hurma 3 fındık
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.30: 4 fırında köfte 2 kasık p pilavı
1 bardak ayran
Ara 21.30: 1 avuc kadar çekirdek(abimlerde)
Su 2.5 litre
Spor
20 dakika tempolı yürüyüş
15 dakika rampa yürüyüş
20 dakika hitt kardiyo
15 dakika eliptik
45 dakika bölgesel(ağırlıklı)
1600 ip atlama
Menüye gel. Afiyet olsun xanim
Tebrikler canım. Darısı daha fazlası ile cumartesiye inşallah.
İhmal etme canımBugün okula git gel yapacağım kızımn hocasıyla görüşeceğm malesef akran zorbalığı ve en alası malesef ve ben bilmeden ,farkında olmadan kızımı bastirmisim o kadar zorbalık karşısında
Kaptanlar için var canımKızlar salı tartı günü devam ediyor mu
Güzel sonuçların olsun canım geçmiş olsunBen geldim . Muayene oldum . Çok dik bir doktora denk geldim. Zaten gider gelir beni bulur böyleleri. 10 gün önce tahlil vermişim. Yeniden tahlil aldılar . Saat 3 -3 buçuk gibi çıkar dedi. Kan sonucuna göre holter takılacakmış. Şimdi eve mi geçsek eşimin iş yerine mi geçsek karar veremedik yollar çok kötü çünkü . İş yerine geçsek o saate kadar çocuklar tek başına nasıl kalacak.
GünaydııınnnKimse açmamış kapıları.
Günaydın herkese.
Günaydın canımGünaydınlarrr❤
Günaydın kraliçeeeKırmızı takım, Mavi takım heeey hazirliktakiler hepinize günaydın
Günaydın canım oh bir keyif yap yaaGünaydınlaaarrrr
Ev ahalisini okula işe yolladım ev bana kaldı
Benim okul tatil
Günaydın kızçemmmGünaydın cannııım kızçeleer
Günaydın kaptanımmmGünaydın kızlar
Tebrik ederim canım bu haftalık yok ama c.tesi sonuçlara bakacağız bir deneme yapıyoruz diyelim
Günaydın çiçeemmgünaydııınnnnnnnn
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Hemen ilgilen canım ihmale gelmezBugün okula git gel yapacağım kızımn hocasıyla görüşeceğm malesef akran zorbalığı ve en alası malesef ve ben bilmeden ,farkında olmadan kızımı bastirmisim o kadar zorbalık karşısında
Amin canım inşallahKaptanlar için var canım
Güzel sonuçların olsun canım geçmiş olsun