Ödemden gozlerimize perde inmisAllah'ım niye görmedim ki
Herkes odemden şikayetçi oysa...
Tatlım teşekkür ederim. Bu bildirimi kaydediyorum. Çok şükür 500 fena değil.Eki Görüntüle 3375752
Cuma: 58.6
Bugün: 59.1
Gelen: 500
Elhan
Ablacım yarın inşallah seçimlerde takımlarda olmak isterim.
Evet. Gece uyuyamadım sabah da erken kalkıp tartılınca böyle çıktı. Muhtemelen daha az artım.Tatlım teşekkür ederim. Bu bildirimi kaydediyorum. Çok şükür 500 fena değil.Cumartesi bile halleder bıraktığın yerden devam edersin.
Rüveydacim senin mi düğünün var akrabanin mi ben anlayamadim 27 ocak demistinEki Görüntüle 3375752
Cuma: 58.6
Bugün: 59.1
Gelen: 500
Elhan
Ablacım yarın inşallah seçimlerde takımlarda olmak isterim.
Aa evet dün etiketi görmüştüm unutmuşum cevaplamayı. Eşimin ablası evleniyor. Yarın kına cumartesi nikahı var.Rüveydacim senin mi düğünün var akrabanin mi ben anlayamadim 27 ocak demistin
Allah mesut etsin insallahAa evet dün etiketi görmüştüm unutmuşum cevaplamayı. Eşimin ablası evleniyor. Yarın kına cumartesi nikahı var.
Uyanda baliga gidelim shjkl icimde kalmistiTünaydın
çok güzel bu fıstıklı falan
Sağ ol bitanemçok güzel bu fıstıklı falanafiyet olsun
Daha güzelEvet. Gece uyuyamadım sabah da erken kalkıp tartılınca böyle çıktı. Muhtemelen daha az artım.
Afiyet olsun kaptanım.Dün de ilk öğünüm boyleydi bugunde boylebana o kadar iyi geliyor ki tatli istegimde canım muz,canim kakao iyi ki varsiniz yaninda da sütlü filtre kahve kakao antioksidan zaten biliyorsunuz vucudumuzda ki serbest radikallerle savasiyor
Eki Görüntüle 3375753
Uyandım baliklarimi tuttum şimdi pişirmeye gidiyor kuzumUyanda baliga gidelim shjkl icimde kalmisti
Himm mola diyorsun
Sabah yazacaktım bir arkadas çocuğunun hamburgerini yediydi. Paket yaptır diyecektim isabet oldu kuzum. Bunu profil resmi yapmak lazım. Hatta ilk sayfamıza asalım.
Muzun kendisi sanirimAfiyet olsun kaptanım.Beyaz olan labne mi kostebek pasta niyetine güzel gider.