Sana puanlar feda olsun. Düz 1.000 puan yapalım hepsini24 Ocak çarşamba
Eki Görüntüle 3375681
4.367 adım. 430 puan
5 dakika Crosstrainer 35 puan
5 dakika yürüyüş bandı 50 puan
15 den 3 tur ayak press 15 puan ?
15 den 3 tur sırt çalışma 10 puan ?
5 dakika da titreyen bir platformda bacak çalıştırma 50 puan ?
Toplam 645 puan
Cordelia kaptanım, arkasına soru işareti koyduğum hareketlerin puanını tabloda göremedim, zaten hepsi tek tek yazmaz, benim için zorlayıcı olanlara kafadan 50 verdim, diğerlerinide az hesapladım, artık insafına kalmış
Ayrıca evde 1 kg kıymadan sulu köfte yaptım, tek başıma, 2 saat sürdü, çok yoruldum, sırtım delindi, ona da puan olsaydı
Bir de MardinErzurum, Erzincan, Van, Bitlis, Muş , Ağrı, Kars, Elazığ oranin insanları bambaşka gerçekten . Gaziantepliler de iyi sıcaktir ama onların yanında devede kulak. Dut pekmezi ile kilo vermene şaşirdim tatlim.
Ayy bana da ısmarla 60 olunca 2 adet olsunOyyy cok gecmis olsun
Bugün gunlerden simit oldu dün:)) hastayken saglam beslenmek gerek hele bebeliysenAllah sifa versin
Sade mi o zaman izmir boyozu yeben ici cikolata dolgulu ustu file badem ve pudra sekerli yicem 57 olunca hem de kocaman olcak
Günaydın kraliçemSon düzlükte hepimizin günü aydın olsun.
patimsilizm günaydın tatlışım. seni uyanık buldum.
Cordelia
@Nergis 35 erkenci kuşlarim
BoyleliAyy bana da ısmarla 60 olunca 2 adet olsun
Tedavi sürecindesin tatlışım. Beslenme düzenin en azından sağlıklı olsun. Tartıyi hiç düşünme. Heyecanla bekliyorum bitanem.Elhan hocam cumadan itibaren girebilir miyim listelere? Biraz şişmiş olarak geleceğim ama elimde olan birşey değildi.
Günaydın canım kordişim.Günaydın kraliçem
İki gün yurudu kas yaptı 1 hafta yürüse arnold olacak inşallah7⁷Günaydın canım
Tabi ki sucuktan. Bugün suya aban gider yarına. Gitmezse de kas yapmışındır aynada bak kendine anlarsın bu sıkılaşma işareti olabilir.
Ben oldum galiba
Ben bugün kore yemekleri düşündümEeeeee bugün ne yiyoruz
Gerçekler bizi bekliyor
Tamam kaptanim bugün dikkat edicem ama inşallah yarına eksiye geçerim diye düşünüyorumOyyy cok gecmis olsun
Bugün gunlerden simit oldu dün:)) hastayken saglam beslenmek gerek hele bebeliysenAllah sifa versin
Sade mi o zaman izmir boyozu yeben ici cikolata dolgulu ustu file badem ve pudra sekerli yicem 57 olunca hem de kocaman olcak
Evet ya bana da düştü simitAfiyet olsun canımDolunay herkese simit dağıtmış bir benim başıma mi düşmedi
Kruvasan istemiyorum. İçi cikolatali dışı şekerli boyoz istiyorum
Akşam mi tartildin ondan bir kilo düş eğer öyleyse..Dün tartildim arti çıktım
Bizim mahalleye de açıldı. Çıbıkla yemeyi bilmiyorum gidersem rezil olurum .Ben bugün kore yemekleri düşündüm
Beklentiyi o kadar büyütürsek hayal kırıklığı yaşarız sankibiraz bulgur pilavı, çiğ köfte yiyeyim yeter bana
Ayparem dolunay molunay vız gelir bize
Youtubedan ogrenmistim ben sonra evde yemeklerimi cubukla yemege basladim oyle alistimBizim mahalleye de açıldı. Çıbıkla yemeyi bilmiyorum gidersem rezil olurum .