Afiyet olsun Zeynepcim.Menum 24.01
Sabah 11.30
1 yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim beyaz peynir
Ara 13-15 arasi
4 adet susamli fistik
Sade kahve ,çay
15.45
Cennet hurmali muzlu yulaf lapasi
18.15
5 yk etli nohut yemegi
4 yk bulgur pilavi
3 adet acili biber
4yk havuc salatasi
Su 2 lt
Elhan @ffestinalente
Afiyet olsun canımKahvaltı 13.
Fotoğrafta gozukenler not grissini sadece 2 ince çubuk yedim. Tahin pekmez de 1 nohut büyüklüğünde büyüklüğünde
Ara yok
Akşam:" 18.00
2 tavuk budu
Salata
Fırın patates 1 tane küçük
Cordelia Elhan @ffestinalente spor akşam
Benim yarım gevrek oluyordu listemdePorsiyonu doğru ayarlandığında ufak bir atıştırmalık olarak tercih edebileceğiniz simit kilo aldırmaz ve üzerindeki susam sayesinde kalori yakılmasını hızlandırır. Fakat tek başına karın doyurmak için ana öğünlerde simit yemek kilo almaya neden olur. Diyette simit yemenin bir sakıncası yoktur.
20.000 adim atıyorum canim. Bir simiti bitirmedim 4'te 3'ünü yedim ama üşendim 4'te 3 yazmaya Bir de geç dedimBenim yarım gevrek oluyordu listemdekiloya gore bakarsak sana tam gevrek kilo vermeni etkilemez
Afiyet olsun bitanem20.000 adim atıyorum canim. Bir simiti bitirmedim 4'te 3'ünü yedim ama üşendim 4'te 3 yazmaya Bir de geç dedim
Gıyarsan sen gıy kraliçemBen kendime dedim kuzucum.
Kıyar miyim sana
Bromelain iciyorum canim ödem olmuyor.tesekkur ederimAfiyet olsun Zeynepcim.
Nohut ve bulgur pilavı yarın yenirse yandık .
Sağlıklı besinler tamam ama ertesi güne ödem kaçinilmaz.
OlmaçGıyarsan sen gıy kraliçem
O nasıl bir şey kuzum.Bromelain iciyorum canim ödem olmuyor.tesekkur ederim
Tabi canim diyetisyen tavsiyesi icerisinde ananas var ödem icin cok etkili bir takviye.O nasıl bir şey kuzum.
Hepimiz içelim
Tamam peki dolunaydan oldu. Bi tabak makarna yicem hazır bahanem varken1 adet ataga girerceyrek yada yarim olmaliydi
Ödem çayı yapacaktim şimdi yapsam olur muBromelain iciyorum canim ödem olmuyor.tesekkur ederim
E yedin işteTamam peki dolunaydan oldu. Bi tabak makarna yicem hazır bahanem varken
YarinmiÖdem çayı yapacaktim şimdi yapsam olur muElhan yarın tartı günü
Evet canım Diyetisyene gidiyorum yarınYarinmi
Afiyet olsun20.000 adim atıyorum canim. Bir simiti bitirmedim 4'te 3'ünü yedim ama üşendim 4'te 3 yazmaya Bir de geç dedim