- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Yarın dikkat edelim olur mu Cuma tartı günü çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın dikkat edelim olur mu Cuma tartı günü çünkü
Az önce gökyüzünde bana pis pis baktıdolunay yaklaşırken hep bir iştah artışı ve vücutta ödem olur. net yani
Yok canım simit canım çekti. O yüzden iki öğün yaptım. Ara öğün yapmadım. Teşekkür ederimAfiyet olsun kordişim.
Simit listeye özel mi Sanki öyle gibi . Neyse başka menüye gideyim belki kızacak bir seyler bulurum.
Bana dolunmuyor mu bu ay?
benim burcumun gezegeni ay... bir de beni düşünAz önce gökyüzünde bana pis pis baktı
Koruyucu kalkan malkan yok mu ya...hep gafil avlanıyoruz
Merhaba canım.
Durum daha vahim öyle mibenim burcumun gezegeni ay... bir de beni düşün
Dengeledigini düşünüyorsan tamamdır tatlım.Yok canım simit canım çekti. O yüzden iki öğün yaptım. Ara öğün yapmadım. Teşekkür ederim
Kalori olarak evet 300 kalori simit Sabah ekmeği çorba içmedim. Ara öğün meyvelerini yemedim olmuştur bence.Dengeledigini düşünüyorsan tamamdır tatlım.
Hacel obasini engin mi sandınDolunaya yaklaşırken, dolunay, regl öncesi regl zamanı, yumurtlama zamanı, tatlı krizi , emzirme krizi, yeme atağı Kaldi ayda bir gün o gunde kimin doğumgünü kim bilir
Kötüye bir şey olmuyorYeminle nazara geldik herkeste bir yeme atağı
Kötüye bir şey olmuyor
Simit kaçamak değil ki canım yağlı değil şekerli değil ekmek sonuçta beni de aynı şeye çekiyorsun ama ben atak yaşamadım. Dolunay ile ilgisi yok Bu arada ile edatHacel obasini engin mi sandın
Ayağında potini var zengin mi sandın
Her canın cektigi simiti kalorisiz mi sandın
Dolunay oldu canım veremedim kiloyu
1 adet ataga girer ceyrek yada yarim olmaliydiSimit kaçamak değil ki canım yağlı değil şekerli değil ekmek sonuçta beni de aynı şeye çekiyorsun ama ben atak yaşamadım. Dolunay ile ilgisi yok Bu arada ile edat