Ben cuma 78.1 idim pazartesi orucluydum ogleden sonra 77.0 i gordum bugun tartildim +500 almisim o hizla 76 i gorurdum diye dusunuyorum neyse dedigin gibi onumuze bakicazCanlarım bende bazı günahlar işledimama ne demiştik? Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yemek hazırlayamıyorum dolayısıyla çok düzensiz gittim. Tartılmıyorum verdiğimi de aldıysam çok üzülürüm ama yarın tekrar yapmaya başlayacağım düşe kalka ilerleyeceğim inşallah
Ben cuma 78.1 idim pazartesi orucluydum ogleden sonra 77.0 i gordum bugun tartildim +500 almisim o hizla 66 i gorurdum diye dusunuyorum neyse dedigin gibi onumuze bakicaz
Evet tekrar eski motivasyonla devam düşmek yokBenim de gidişatım çok iyiydi hevesliydim harikaydı ama biryerde sekteye uğradı olsun. Birlikte yapıcaz bu işi. Çok hızlı olmasına gerek yok
çok teşekkür ediyorumoyyy Allah muhabbetinizi sevginizi daim kılsınçok iyi yapıyorsun ne tatlı bir kalbin var
eveettAfiyet olsun canımYüssük çorbası hamurla yapılıyor değil mi yakaladim seni hatuncum hamura doymamış bir de bir lokma beyaz ekmek yemiş
Allah'ım yüreğime inmeden sporlara indim neyse kisporlarin yüzü gözü suyu hürmetine hadi affettim seni
Ne güzel sporlar bunlar maşallahyukarıda bir sebze çorbası olaydı var ya yıkıp gecerdin bugün
ordaki minik el
dolunay yaklaşıyor ondan bu iştah artışlarıYeminle nazara geldik herkeste bir yeme atağı
Akşamı soruyorum
Himm nazar diyosunnnYeminle nazara geldik herkeste bir yeme atağı
Sen de dolunay diyorsundolunay yaklaşıyor ondan bu iştah artışları
Ahh sorma leylos normalde yulaf lapası yemezler bir bayılacaklari tuttuordaki minik el
Yaprak sarmaAkşamı soruyorum
dolunay yaklaşırken hep bir iştah artışı ve vücutta ödem olur. net yaniSen de dolunay diyorsunbaşka fikri olan var mı???
Yaprak sarma
Keşkek etli
Sucuklu nohut ve daha ikramlar bitmedi
Afiyet olsun kordişim.24 Ocak Menum
Sabah 11.00
1 simit 1 kk peynir 5 zeytin 3 chery domates
Akşam 17.00
1 çorba kasesi İzmir köfte
Salata
1,5 dilim tbe
Ara 21.00
Meyveli yoğurt
2 litre su
Elhan ffestinalente
Bana dolunmuyor mu bu ay?dolunay yaklaşırken hep bir iştah artışı ve vücutta ödem olur. net yani
önceki gün pazı sarma ve biber dolması yedim. o nedenle sarmalar senin olsun ama keşkekten isterimYaprak sarma
Keşkek etli
Sucuklu nohut ve daha ikramlar bitmedi