Hergün 1 tane zyrtec içiyorum şimdi rahatım inşallah senin de öyle olurçok geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim
bende alerji yüzünden yaptırıyorum inşallah bendede işe yarar ve iyileşirim
Ben özel de yaptırdımÇok güzel ya...kan tahlillerimde alerjim olduğu hep çıkar ama hiç yonlendirmediler beni. Şimdi ben hangi bölümden randevu alacağım immünoloji mi ? Veya özele mi gitmem lazım. Hangi uzmanlık alanını seçmem lazım bilmiyorum
Geçmiş olsun canımSelamlar.
Biraz migren atağı tuttu beni. Kafam dalgalı. Git gelli. Değişik. Bu havalar mahvetti beniBeynimin midesi bulanıyor gibi. Bir sürü de düşünce var kendime kalbime beynime ferahlık dileyerek ayrılıyorum.
Her yeme isteği atıştırmalık olarak adlandırdığımız ataklar öncesi büyükçe bir bardak su içelim. Hem az yeriz hem diyette olduğumuzu unutmayız hem de su yani iyi gelir bünyeye
Ben apaçım ( ap aç)o kadar aç yatıyorum kız bence güzel eksiler olmalı
Normalde bende kalkamazdım, bu apayrı yaşam sistemi beni hem uyutmuyor hem aç bırakıyorAnammm vallaha kalkamam o saatte balıkçılar çok erken yola çıkıyor
Ya işte ben de çok tokum bu işte bir gariplik var ama yaaaa cuma tartısı beni endişelendirmeye başladıBen apaçım ( ap aç)
Olur bitanem.Elhan biz yarın yola çıkacağız. Sanırım pazar döneceğiz. Yarın sabah tartılsam cuma tartısını bu şekilde geçsek olur mu?
Tok hissetmen ne güzel.Ya işte ben de çok tokum bu işte bir gariplik var ama yaaaa cuma tartısı beni endişelendirmeye başladı
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ben yiyemiyorum ama yiyebilsem balık seçerdim omega 3 candırBenim akşam köftem var ama bizimkiler balık aldı. O da protein ne yapalım
Atlattım diyo ya... Bende sabah, Dünyanın yarısını arıyorum meğer midesindeymisEvet çok şükür atlatilmis.
Allah seni kendinden korusun. O dediklerini yemesen -500 olurdu. Su içmeyi unutan aklın çikolatayı hiç unutmuyor.
Ben olsaydım yanındabir porsiyon yedirirdim. Sabaha kadar bayılır uyurdun.
benim başım kelmi bende katılırım halaya
Mutlaka paylaş bakalım ne diyor sonuçsaç telinden bakılıyormuş canım 340 besin ve içecek çeşidine bakılıyormuş 10 güne kadar sonuçlarım çıkacak sonuçlar çıksın paylaşırım sizinle
Hayırlı olsun canım. Nasıl istersen.Kızlar selam ben elendim
Olmuyor motivasyonu kaybettim
Siz devam edin
Tok balık oltaya gelir mi mecbur en aç oldukları saatte yani erken saatte avlayacaksin.Anammm vallaha kalkamam o saatte balıkçılar çok erken yola çıkıyor