- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben insan değilim o zamanBen insani ölçülerle yetinirim
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menüMenü
Sabah
1 dilim yumurtalı ekmek
Omlet
Peynir
Yeşillik salatası
Ara
Filtre kahve
Akşam 18.15
2 parça tavuk şinitzel mantar soslu
Salata
Su 1.5 lt
Elhan
Kizlar normalde noodle falan asla sevmem yemem. Diyete basladigimdan beri instagram kesfetimde koreliler sürekli noodle yapip sosisli falan yiyor nasil canim çekiyor bir bilseniz normalde asla yemem canim da çekmez ama bakin mesela nasil da guzel yapip yiyor o yedikce ben doyuyorum adami takip ettim
Evet canim 10 bin adim yaptimCok guzel canım yürüyüş mü yaptın
Baktim bu yaptiklari paketin tanesi trendyolda 160 tlymişAyyy ben bayılırım noodle a her gün verseler şikayet etmem. Hele ramen ennn sevdiğim
Kizlar normalde noodle falan asla sevmem yemem. Diyete basladigimdan beri instagram kesfetimde koreliler sürekli noodle yapip sosisli falan yiyor nasil canim çekiyor bir bilseniz normalde asla yemem canim da çekmez ama bakin mesela nasil da guzel yapip yiyor o yedikce ben doyuyorum adami takip ettim
Hiç yemedim desem ama lezzetli görünüyorBen cok guzel sushi,gimbap,onigiri yaparim özel ilgim var mutfaklarina
Hiç yemedim desem ama lezzetli görünüyor
Bak burda da sushi yapiyor galiba ahsjsj emin degilim ama sen yazarken bunu izliyordum
Harikasin ac uyudugun gecelere degecek emin ol ben simdi yuruyuse ciktim sende spor yapicaksin sanirimİyi akşamlar kızlar menü vermeye geldim
Sabah 7 45
1 dilim kızarmış ekmek 5 6 zeytin
Avuç kadar çeçil peynir yağsız
Ara 2 kare bitter 1 kupa yulaf sütlü filtre kahve
Öğlen 12 de
1 tabak etli kapuska bitti çok şükür bugün
Saat 15 gibi 1 minik kurabiye
Saat 18
7 kaşık kurufasulye
4 Kaşık salata
1 ufak dilim köy ekmeği
Daha yemem bugün
patimsilizm
Biraz bölgesel yapacağım cuma günü hedefi tutturmak gerekHarikasin ac uyudugun gecelere degecek emin ol ben simdi yuruyuse ciktim sende spor yapicaksin sanirim
Harika estağfirullahAntalya'daki şişkonun yürüyüş keyfi
Eki Görüntüle 3374726