Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın tatlışım.
Hayatımızdaki tek olumsuzluk tartı artışı olsun bundan sonra.
64.5 nedir ki 67.8' in yanında
Dombilim üstesinden gelir . Yeni tartı cumaya kalmaz perşembe elinde bil.
kesinlikle ve o kantar tarzı tartılar fazla çıkarıyorki.. doğru ölçümü ev tartısı ile yapıcak. Daha fazla artılanmadan yan yoldan gerçek yolumuza çıkalım Zayif bir Dombili

Sen ve Akrep yaparsınız eminim tatlım.
Ben totişime güvenemiyorum.
Denemeyince bilemeyiz tabi ki de ne bileyim.
Bir Antepliye yaşarken ölmek ne demek sorusunun cevabı sanırım 9. seviye olurdu.

Kizlar yaa dün anneme bu fotoyu attim anne ben bezelye ozledim bi de kofte bi de havuc bi de patates hepsinin oldugu bu harika yemekten yapalim mi bı gün dedim fotoyu attimm ama bisey demedi yazmadi da... Sabah evden cikarken dolapta buzluktan cikarilmis kıyma gördüm sizce bunu mu yapicak? Baktim evde havuc kalmamis anne biseye ihtiyacin varsa söyle alayim dedim yok sagol dedi. Bu yemegi yapicaksa havucu nerden bulcak. Aklim aksam yemeginde annem acaba ne yapicak yine kıymalı börek pide falan yaparsa vay halime kalk kendine yemek hazirla hep birlikte gorecegiz artik

Günaydın tatlışım.
Hayatımızdaki tek olumsuzluk tartı artışı olsun bundan sonra.
64.5 nedir ki 67.8' in yanında
Dombilim üstesinden gelir . Yeni tartı cumaya kalmaz perşembe elinde bil.
inşallah öyle olurda cuma bismislah derim kaptanım

Havucun var mı pattesin varmı ne duruyorsun

kesinlikle ve o kantar tarzı tartılar fazla çıkarıyorki.. doğru ölçümü ev tartısı ile yapıcak. Daha fazla artılanmadan yan yoldan gerçek yolumuza çıkalım Zayif bir Dombili
diyatisyen randevumu aldım riske atmadım ev tartısını beklemeyim diye ordada net belli eder artık artı eksi çizgimi görüp devam etmek hayırlısı ile daha çok yolum araya bazı seyler girsede yola devam hep birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…