Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masalahhh canım daim olsun insalahh bende de biz zamanlar hergün 1000 atlardım ve gerçekten çok faydasını gördüm şimdi ip çekmecede alip atlayayim diyorum bakıyorum bakıyorum kapatıyorum (tabii o işe yaramiyor)Neye şaşırdın @serap911 cimm ? Eskiden daha çok atlardim . Bir ara 1000 tane hedefim vardı günde . Yapabilirsen tavsiye ederim çok memnunum ben sonuçlardan
Masada ki sen ol ElhanimGünaydın
Elim kontrol altında
Yakışır elhan hocama birde eline değnek veririz elini kaldirana hop bir degnekMasada ki sen ol Elhanim
Digeri de hepimizin sayfaya ilk adımı
Cok soguk dimi İzmir gören aaa güneş var der güneşli havada 2 derece gosteriyorGünaydın kızlar çıktım yürüyeyim diye ama hava bugün burda buzzzzz 2.bin adımla geri döndüm insalah öğlen fırsat bulursam cikarim
Aynenn canım bugün acayip bi soğuk bende güneş var diye çok sıkı da giyinmemisim resmen şoklandimCok soguk dimi İzmir gören aaa güneş var der güneşli havada 2 derece gosteriyor
Cok dogru aslinda veremiyorum gitmiyor diye üzülüp duruyordum 1.5 ayda 1.5 kg az degil Leyla kendine gel. Baslamasam buraya gelmesem daha artmis olurdum bu da cok onemli
çıtır leylacımmm senin kilonda zaten yavaş gidiyor sen eksi geliyorsun ciddi başarı ayda 1 kilo gitse yaza kalamdan 53 olursun zaten önemli olan zaten sürdürülebilirlik diyorlar ya inşallah hepimiz sürdürülebilir bir düzen oturtalımCok dogru aslinda veremiyorum gitmiyor diye üzülüp duruyordum 1.5 ayda 1.5 kg az degil Leyla kendine gel. Baslamasam buraya gelmesem daha artmis olurdum bu da cok onemli
Hep birlikt ustesinden gelicez ve burada birlikte surdurucez insallahçıtır leylacımmm senin kilonda zaten yavaş gidiyor sen eksi geliyorsun ciddi başarı ayda 1 kilo gitse yaza kalamdan 53 olursun zaten önemli olan zaten sürdürülebilirlik diyorlar ya inşallah hepimiz sürdürülebilir bir düzen oturtalım
Sonraki mesajlarda bahsettimFezocum 9. Seviye bir ömür yapmamız gereken nerede...
Başka bir mesajda mi geçti acaba bulamadım.
Evet tamda buBuldum sanki 9. Seviye değil mi tatlım
Tartı farkıdır canım, hem olsa ne olacak bizler 1 haftada görüyoruz o kadar artıyı, can sıkmak yok, yol uzun git git bitmiyor, bizde pes etmeyeceğizgünaydın hanımlar herkese güzel haberler aldıgınız sağlıklı mutlu birgün diliyorum.....
dün şirketin tartısında hassas da tartıldım ayakkabı yoktu kıyafetlerimde pek kalın değildi ama 64,5 geldi inşallah yanlıştır demek istiyorum +2,5 u kaldıracak ruh halim yok sipraiş verdim tartı tahmini teslimat cuma diyor ama bakalım Elhan kaptanım
Istanbul 6 derece ama yinede soguktu atki ile iyice sardim kulaklarimi isindim daha sonra havada isindi 1.5 saat yurudumGünaydın kızlar çıktım yürüyeyim diye ama hava bugün burda buzzzzz 2.bin adımla geri döndüm insalah öğlen fırsat bulursam cikarim
inşallah öyledir canım ister istemez moralim düştü biraz 59 ları göreceğim şubat hedefi derken nereye gidiyorum oldum tabi kendii toplayım rejim modunada gecemedim suyu bile unutuyorumTartı farkıdır canım, hem olsa ne olacak bizler 1 haftada görüyoruz o kadar artıyı, can sıkmak yok, yol uzun git git bitmiyor, bizde pes etmeyeceğiz
Günaydın tatlışım.günaydın hanımlar herkese güzel haberler aldıgınız sağlıklı mutlu birgün diliyorum.....
dün şirketin tartısında hassas da tartıldım ayakkabı yoktu kıyafetlerimde pek kalın değildi ama 64,5 geldi inşallah yanlıştır demek istiyorum +2,5 u kaldıracak ruh halim yok sipraiş verdim tartı tahmini teslimat cuma diyor ama bakalım Elhan kaptanım