Harikasın canım. Daha ne olsun.
Misafirlikteyim şuan bı hafta boyunca babam bugun tüm dişlerini çektirdi ona sadece corba yaptık bizde yanında eşlik ettik makarna vardı bıde ama ben yemek ıstemedımSuper bilgi .Yag yakimida cok oluyor
Afiyet olsun menun bana yetersiz geldi sadece corbayla olmaz yaninda et sebze birsey olmali ve su icmeden olmaz daha agir verirsin kendine bir sise edin ve onu bitirmeye calis 2 lt mutlaka icmelisin
Geçmiş olsun canım babacığınaMisafirlikteyim şuan bı hafta boyunca babam bugun tüm dişlerini çektirdi ona sadece corba yaptık bizde yanında eşlik ettik makarna vardı bıde ama ben yemek ıstemedımyoğun bi gün oldu evde şişem var düzenim var bugun ara öğün bıle yıyemedım aksam zaten doyamadım oyle yalap şap geçti emziriyorum birde fiyuu resmen
az oldu bugün ama ders çalışıyorum bir yandan spor anca bu kadar olduHarikasın canım. Daha ne olsun.
Neye şaşırdın
Vallaha ben yapamadığım için başkasında görünce şaşırıyorumNeye şaşırdınserap911 cimm ? Eskiden daha çok atlardim . Bir ara 1000 tane hedefim vardı günde . Yapabilirsen tavsiye ederim çok memnunum ben sonuçlardan
Adım atmadan olmuyor benim bunca yıldır öğrendiğim kadarıylaVallaha ben yapamadığım için başkasında görünce şaşırıyorummaşallah en iyisini yapıyorsunuz vallaha keşke bende yapabilsem
Gunaydin kolay gelsinGünaydın
Bugün hareketli geçecek inşallah. Diyetisyene yetisirmiyim bilmiyorum
Evden bı çıktım heryer zifiri karanlık
Köpek sesleri
Korktum valla
Fezocum 9. Seviye bir ömür yapmamız gereken nerede...Hamileler hariç herkes yapabilir
Kitabım kayıp, bulamıyoruz, yukarı çıksam bulurum da, en erken perşembe çıkacağım.
Bizim uyguladığımız program, adım adım, beslenmeyi düzelterek karaciğer temizliğine hazırlıyor.
1. Seviye 40 gün
Tüm un, şeker, patates, pirinç, pişmiş havuç, kızartma ve meyvalar yasak, hazır paketli yiyecekler ve soslar yasak
2 öğün yenecek, öğün aralarında en az 5 saat bulunacak
2. Seviye 15 gün
Tüm yasaklılar devam
Kahvaltı sadece hurma+çiğ kuruyemiş, incir, kurukayısı, sade kuruyemiş,
Akşam 1. Seviyedeki gibi
3. Seviye 10 gün
Sadece akşam yemeği
4. Seviye 11 gün
Haftada 1 kez 36 saatlik açlık
5. Seviye 7 gün
Haftada 2 kez 36 saatlik açlık
6. Seviye 21 gün
Haftada 1 kez 3 günlük açlıkla beraber kan grubuna uygun beslenme
7. Seviye 15 gün
Haftada 1 kez 3 günlük açlıkla birlikte kan grubuna uygun meyve, sebze ile beslenme
Tuz, hayvansal gıda, şeker, çay, kahve yasak
7. Seviyenin 2. Haftası 2 günlük açlık sonunda 3. Gün karaciğer temizliği yapılacak, o çok çetrefilli, yazmaya halim olursa vakti geldiğinde yaşadıklarımı yazarım
Buldum sanki9. Seviye 1 ömür uyulması gereken kısım
Cumartesi serbest kahvaltı
Pazar serbest akşam yemeği
Pazartesi 36 saatlik açlık
Perşembe normal oruç
Diğer günler yine yasaklılara dikkat edilmesi gerekiyor
Karaciğer temizliği sonrası 3 gün yine tuz ve hayvansal yasak, sonraki süreçte beni takip edin, bende bekliyorum nasıl olacak diye
Günaydın