akşam üzerine tarçın serpilmiş 1 elma ye. çok güzel çıkartıyor.Size güzel birşey anlatayım
Çevrem çok fark etmesede ben çok mutluyum
Gri bı kotum var. Yüksek bel çift düğme. Giydiğim zaman cepleri dışına firliyordu. Şimdi içine tayt giyiyorum ona ragmen bol. Kemer takmam yakındır. Mutluyum
Vücudun kendini korumaya alması can sıkıcı. Bir parça aldığım şeylerden zorluk yasiyorum. Sanki tabak tabak yiyorum
Dün ki spor beni mutlu etti. Bugün bayılıp gitmezsem biraz yaparım belki.
Dün 2 lt ye yakın su ictim ama WC sorunum var hala
Yarın diyetisyen günü bakalım onda nasıl geçecek.
Canısı maşallah cumanın hakkını vermişsin. İlaçlardan demiştik sana
harikasın
Diyet gruplari varken 75-78 kiloyla baslayip 58 le mezun olmustumpatimsilizm canım burada ne zaman kaç kiloyla başlamıştın diyete?
Ben de öyle, wc olmadan, ödemli şekilde. 10 da falan tartılsam 400 gr. Farkederimben de erken tartıldığım için fazlaca çıkıyorum bence..bekleyip tartılma imkanımız yok ayparecimbide ben wc sorununu falan da halledemeden tartılıyorum
Kiyafet motivasyonuna bayiliyorum hep kendi bedenimden kucuk kiyafetler alip hedef belirliyordum tebrik ederim canimSize güzel birşey anlatayım
Çevrem çok fark etmesede ben çok mutluyum
Gri bı kotum var. Yüksek bel çift düğme. Giydiğim zaman cepleri dışına firliyordu. Şimdi içine tayt giyiyorum ona ragmen bol. Kemer takmam yakındır. Mutluyum
Vücudun kendini korumaya alması can sıkıcı. Bir parça aldığım şeylerden zorluk yasiyorum. Sanki tabak tabak yiyorum
Dün ki spor beni mutlu etti. Bugün bayılıp gitmezsem biraz yaparım belki.
Dün 2 lt ye yakın su ictim ama WC sorunum var hala
Yarın diyetisyen günü bakalım onda nasıl geçecek.
Napalim.olsun garanti kilo vermiş oluyoruzBen de öyle, wc olmadan, ödemli şekilde. 10 da falan tartılsam 400 gr. Farkederim
Teşekkür ederimOglusuna da sana da günaydın canımSağlıklı güzel bir gün geçirin inşallah.
Buğday ve yogurtdan yapılan yiyecek kurutulur ince serilip tüketiriz yağlı cipslerden değildir çıtır city yenildiginden cipsi andırır maraşlılar çok sever cayın yanında vazgeçilmezdir bugün misafirlerimle yine tukettikmaraş cips tarhana cipsimi oluyorşifalı cips yani afiyet olsun
canımmm 2 günde eksi gelmek bir mucize zaten senin kilolarda... sabit gelmiş olman harika
olsun Nergisim demek ki ödem işte gidiyor Cumaya kalmaz
ayyy tam akdeniz beslenmesi olmuş harikasın
regl ve eksi bu müthiş değil de ne ?!
Ben de grubu buldum tam motiveyim daha bir asılırım diyetisyen listesine diye düşündüm. Bir de tartı günlerinde tam vücut analizini önemsiyorum onun için de devam edeceğim. Bence devam et tabi karar seninKızlar ben 21 gündür diyetteydim bugün ilk defa tatil günü yaptım çok mutluyumyarın tam gaz devam diyete tabiki. Diyetisyenim yeni listemi yollamış eksikleri alıp alışverişimi yapıp yarından itibaren listemi uyguluyorum inşallah. Tam ayın sonuna doğru motivasyonum düşmek üzereyken bu grubu buldum çok mutluyum yaa burda herkes çok ponçik birer diyetisyen ben neden boşuna diyetisyene para veriyorum ki diye bi sorgulamadım değil Şubat ayında bıraksam mı diyetisyeni sizce? Burası beni çok motive etti inşallah sizinle birlikte güzel bi şekilde ilerleyeceğime inanıyorum
maviş takım 26 Ocak hedef kiloları
kırmızı takım kaptanımffestinalente
İnşallah ulaşacağız kızlar
soffty
patimsilizm 58.8
aypare ackerman 60.10
@Beth18
@FitVenus
@Nergis 35 64.80
@s i d e l y a 65.70
tomrs 67.00
Elhan 68.00
@inci-zehram
@gezegenfeza 69.80
@Tesnim1903 71.10
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@badem000
Cordelia 80.05
@Efenin_Annesi 102.00
Sabah eşim giderin uyuyordum malesef 'Busra196
@Elagozlu
@badem000
tomrs
@Efenin_Annesi
Hazırlıktan
@Aomine Daiki
60kiloyum
Bildirim yapılmadı hanimlar.
Afiyet olsun canım mis gibi tertemiz bir kapanis yaptik22 ocak menü
Sabah 7 20
Chia puding [30 gr yulaf + bir çay bardağı yulaf sütü + 1 kaşık chia ) üstüne fıstık ezmesi
Saat 12 00
8 yemek kaşığı kapuska
Saat 15 00
1 fincan. Kahve + 2 dilim bitter
Saat 18 00
5 Kaşık soğanlı et yahnisi
1 ufak kase salata
1 bardak ayran
Elhan
patimsilizm
Adım ve sporu gece bildireceğim