Diyetisyen + bu grup birlikte çok daha etkili oldu sanırım o yüzden diyetisyenle ve bu grupla birlikte devam edeceğim inşallahCanim motivasyonu burda yakaladiysan sakin birakma ben cok sey denedim diyetisyen, yasam kocu,herbalife, tekrar baska diyetisyen, motivasyon gruplari vs vs olmadimi olmuyor suan superim tam motiveyim grubumuzun sayesinde beraber yuruten cok arkadas var karar senin .
Bunu ben de merak ediyorum bi arkadaşım çok sıkıntılı karaciğer konusunda. Öğrenirsem ona aktarmak istiyorumSu karaciğer temizliğini bana biri anlata bilirmi çok ilgimi çekti neden yapıyorsunuz kimler yapabilir yada yapamaz
Hayır canım bırakma. Diyetisyenden vücuduna uygun diyetini al, burda gel motive ol
Doğru söylüyorsunuz diyetisyen+ bu grup daha tesirli olacaktır. Hem listeler çok yardımcı oluyor bugün ne yesem diye düşünmüyorum belli çünkü yiyeceğim yazılı o açıdan baya iyi diyetisyen. Bu grupta motivasyon açısından çok iyi.Diyetisyen+biz iyi geliyorsak ikisine de devam etmen sağlıkla ilerlemeni sağlar. Tabi maddi imkanın elverdiği müddettce Uranüscüm.Motivasyonun daimi olsun.
Çok güzel değişimler maşallah böyle şeyler okumak çok güzel bu gruptaSize güzel birşey anlatayım
Çevrem çok fark etmesede ben çok mutluyum
Gri bı kotum var. Yüksek bel çift düğme. Giydiğim zaman cepleri dışına firliyordu. Şimdi içine tayt giyiyorum ona ragmen bol. Kemer takmam yakındır. Mutluyum
Vücudun kendini korumaya alması can sıkıcı. Bir parça aldığım şeylerden zorluk yasiyorum. Sanki tabak tabak yiyorum
Dün ki spor beni mutlu etti. Bugün bayılıp gitmezsem biraz yaparım belki.
Dün 2 lt ye yakın su ictim ama WC sorunum var hala
Yarın diyetisyen günü bakalım onda nasıl geçecek.
Aynen devam edeceğim diyetisyen+ bu grup daha tesirli olacaktır diye düşünüyorum hem listelerin büyük yardımı oluyor ne yiyeceğim konusundaBen de grubu buldum tam motiveyim daha bir asılırım diyetisyen listesine diye düşündüm. Bir de tartı günlerinde tam vücut analizini önemsiyorum onun için de devam edeceğim. Bence devam et tabi karar senin
Sen nasılsın SibelimBir görünüp kaçayım dedim. Listeye baktım. Herkes iyidir umarım.
Bunu benim diyetisyenim de hep söyler vücut yağ hücrelerinden kolay kolay vazgeçemez o yüzden içindeki yağı yaksa bile hücresini yok etmez içini suyla doldurur ve yeni yağ gelmesini bekler. Yeni yağ gelmezse o zaman o suyu da verir ve yağ hücresi gider demişti. Sabırlı ol der hep o yüzden ama ben Koç burcuyum sabır sıfır ve isterim ki haftada 3 kg vereyimTartida yüzü gülmeyip cok incelmissin iltifati alan,daha ne kadar zayiflayacaksin diye azar isiten,olmayan kiyafetlerini olduran arkadaşlarım
Eki Görüntüle 3374285
Buzluk
Evet ama yedim bir miktarBütün âlem el ele vermiş gibi bu ne ya
Tatlım at buzluğa önümüz Ramazan elinin altında olsun.
Hahaha memnun oldum ben de koçBunu benim diyetisyenim de hep söyler vücut yağ hücrelerinden kolay kolay vazgeçemez o yüzden içindeki yağı yaksa bile hücresini yok etmez içini suyla doldurur ve yeni yağ gelmesini bekler. Yeni yağ gelmezse o zaman o suyu da verir ve yağ hücresi gider demişti. Sabırlı ol der hep o yüzden ama ben Koç burcuyum sabır sıfır ve isterim ki haftada 3 kg vereyim
Hibiskus çayım
Yarım cay bardagi cigdemim
Ve adım sayım...
10000 adım
22 ocak puanim 1000Cordelia
Eki Görüntüle 3374354
Öyle canım emzirmek çok su iciriyor insanaBen de senin gibi emziriyorum gunde 4 litreye yakin iciyorum ozellikle emzirdikten sonra cok susuyorum
Cogunlukla saat ekrani paylasiyorum zatende bu defa kirpmadan paylastimBugün saat resmi mi atıyoruz
Hamileler hariç herkes yapabilirSu karaciğer temizliğini bana biri anlata bilirmi çok ilgimi çekti neden yapıyorsunuz kimler yapabilir yada yapamaz
Ben insani ölçülerle yetinirimDiyetteyken yapmak istediğim
Vay canına yapabileni saygıyla selamlıyorumHamileler hariç herkes yapabilir
Kitabım kayıp, bulamıyoruz, yukarı çıksam bulurum da, en erken perşembe çıkacağım.
Bizim uyguladığımız program, adım adım, beslenmeyi düzelterek karaciğer temizliğine hazırlıyor.
1. Seviye 40 gün
Tüm un, şeker, patates, pirinç, pişmiş havuç, kızartma ve meyvalar yasak, hazır paketli yiyecekler ve soslar yasak
2 öğün yenecek, öğün aralarında en az 5 saat bulunacak
2. Seviye 15 gün
Tüm yasaklılar devam
Kahvaltı sadece hurma+çiğ kuruyemiş, incir, kurukayısı, sade kuruyemiş,
Akşam 1. Seviyedeki gibi
3. Seviye 10 gün
Sadece akşam yemeği
4. Seviye 11 gün
Haftada 1 kez 36 saatlik açlık
5. Seviye 7 gün
Haftada 2 kez 36 saatlik açlık
6. Seviye 21 gün
Haftada 1 kez 3 günlük açlıkla beraber kan grubuna uygun beslenme
7. Seviye 15 gün
Haftada 1 kez 3 günlük açlıkla birlikte kan grubuna uygun meyve, sebze ile beslenme
Tuz, hayvansal gıda, şeker, çay, kahve yasak
7. Seviyenin 2. Haftası 2 günlük açlık sonunda 3. Gün karaciğer temizliği yapılacak, o çok çetrefilli, yazmaya halim olursa vakti geldiğinde yaşadıklarımı yazarım
Teşwkkür ederimTebrikler bitanemmmm
Hiç farkında değilim. Spor listelerini ben yapıyorum degil miCogunlukla saat ekrani paylasiyorum zatende bu defa kirpmadan paylastim
Anne: ben gözlemeyi güzel yaparımKayinvalidem ve annem ayri ayri birbirlerinden habersiz ispanakli gozleme yapmis ikisi bizede verdi ben simdi kendimle bogusuyorum yememek icinyersem yarinki eksiyi goremem napicam ben acaba diyetisyen olsa 1 adete izin verirdi kafamda deli sorular
Cok tatlış Afiyet olsun
Hamileler hariç herkes yapabilir
Kitabım kayıp, bulamıyoruz, yukarı çıksam bulurum da, en erken perşembe çıkacağım.
Bizim uyguladığımız program, adım adım, beslenmeyi düzelterek karaciğer temizliğine hazırlıyor.
1. Seviye 40 gün
Tüm un, şeker, patates, pirinç, pişmiş havuç, kızartma ve meyvalar yasak, hazır paketli yiyecekler ve soslar yasak
2 öğün yenecek, öğün aralarında en az 5 saat bulunacak
2. Seviye 15 gün
Tüm yasaklılar devam
Kahvaltı sadece hurma+çiğ kuruyemiş, incir, kurukayısı, sade kuruyemiş,
Akşam 1. Seviyedeki gibi
3. Seviye 10 gün
Sadece akşam yemeği
4. Seviye 11 gün
Haftada 1 kez 36 saatlik açlık
5. Seviye 7 gün
Haftada 2 kez 36 saatlik açlık
6. Seviye 21 gün
Haftada 1 kez 3 günlük açlıkla beraber kan grubuna uygun beslenme
7. Seviye 15 gün
Haftada 1 kez 3 günlük açlıkla birlikte kan grubuna uygun meyve, sebze ile beslenme
Tuz, hayvansal gıda, şeker, çay, kahve yasak
7. Seviyenin 2. Haftası 2 günlük açlık sonunda 3. Gün karaciğer temizliği yapılacak, o çok çetrefilli, yazmaya halim olursa vakti geldiğinde yaşadıklarımı yazarım