Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarmanin adeti belli degil kilo verme surecinde kaymak yemesek cok iyi olur .Afiyet olsunMenü
Sabah
2 dilim ekmek
Sucuklu omlet
Peynir
Bal kaymak
Öğle
1 filtre kahve
Yarım portakal
Akşam
Sarma
Yoğurtlu cevizli kereviz
Yeşillik roka tere
Su 1.5
Elhan
Allah kabul etsinMenum 22 .01
Orucluydum
Iftar
1 kase tarhana corbasi
5 yk y.mercimek yemegi
4 Catal havuc salatasi
Yarim ispanakli gozleme
Su 1 lt olur anca
Elhan ffestinalente
Oh ne guzel
Allah kabul etsin inşallahMenum 22 .01
Orucluydum
Iftar
1 kase tarhana corbasi
5 yk y.mercimek yemegi
4 Catal havuc salatasi
Yarim ispanakli gozleme
Su 1 lt olur anca
Elhan ffestinalente
Bir porsiyon kadar sarma. 10-15 tane. Yanında bol yeşillikle. Kaymağı kilomu etkileyecek kadar yemiyorum. En fazla 2 lokma. Her zaman değil. Nefsimi körleyecek kadar. O da yazdığım ekmek dilimi içinde. Teşekkür ederim.Sarmanin adeti belli degil kilo verme surecinde kaymak yemesek cok iyi olur .Afiyet olsun
Teşekkür ederim canımharikasın
olsun senin kilon bu haliyle bile çok güzelDiyet gruplari varken 75-78 kiloyla baslayip 58 le mezun olmustum
Simdi yeniden baslayisim kilo almamak ve 3-5 kilo fazlaligimiz vermekti. Tekrar katilisim Aralik 60.6 ile basladim 1.5-2 ayda 1.5 kilo falan gitmis
Teşekkür ederim canımCanısı maşallah cumanın hakkını vermişsin. İlaçlardan demiştik sana
İnan gözlerim açıldı harika bir sonuç
Cok teşekkür ederim İlk defa bu kiloya gelmis olsam cok iyi hissederdim ama daha azini görüp geri cikinca 500 gr bile batıyor inan ki.. sağlığım ve daha iyi hissetmek icin vermem gerekolsun senin kilon bu haliyle bile çok güzel
Allah kabul etsin canımMenum 22 .01
Orucluydum
Iftar
1 kase tarhana corbasi
5 yk y.mercimek yemegi
4 Catal havuc salatasi
Yarim ispanakli gozleme
Su 1 lt olur anca
Elhan ffestinalente
Allahın izniyle verirsin canım. azimlisin maşallahCok teşekkür ederim İlk defa bu kiloya gelmis olsam cok iyi hissederdim ama daha azini görüp geri cikinca 500 gr bile batıyor inan ki.. sağlığım ve daha iyi hissetmek icin vermem gerek
BuzlukKayinvalidem ve annem ayri ayri birbirlerinden habersiz ispanakli gozleme yapmis ikisi bizede verdi ben simdi kendimle bogusuyorum yememek icin yersem yarinki eksiyi goremem napicam ben acaba diyetisyen olsa 1 adete izin verirdi kafamda deli sorular
Bütün âlem el ele vermiş gibi bu ne yaKayinvalidem ve annem ayri ayri birbirlerinden habersiz ispanakli gozleme yapmis ikisi bizede verdi ben simdi kendimle bogusuyorum yememek icin yersem yarinki eksiyi goremem napicam ben acaba diyetisyen olsa 1 adete izin verirdi kafamda deli sorular
İncelmeyi fark ettiysen bu çok sevindirici.Size güzel birşey anlatayım
Çevrem çok fark etmesede ben çok mutluyum
Gri bı kotum var. Yüksek bel çift düğme. Giydiğim zaman cepleri dışına firliyordu. Şimdi içine tayt giyiyorum ona ragmen bol. Kemer takmam yakındır. Mutluyum
Vücudun kendini korumaya alması can sıkıcı. Bir parça aldığım şeylerden zorluk yasiyorum. Sanki tabak tabak yiyorum
Dün ki spor beni mutlu etti. Bugün bayılıp gitmezsem biraz yaparım belki.
Dün 2 lt ye yakın su ictim ama WC sorunum var hala
Yarın diyetisyen günü bakalım onda nasıl geçecek.