- 22 Mayıs 2012
- 10.719
- 29.586
Yaptım ablacim@Busra196
E Elagozlu
@badem000
@tomrs
Efenin_Annesi
Hazırlıktan
@Aomine Daiki
@60kiloyum
Bildirim yapılmadı hanimlar.
maviş takım 26 Ocak hedef kiloları
kırmızı takım kaptanımffestinalente
İnşallah ulaşacağız kızlar
@soffty
patimsilizm 58.8
@aypare ackerman 60.10
@Beth18
@FitVenus
@Nergis 35 64.80
@s i d e l y a 65.70
@tomrs
@Elhan 68.00
@inci-zehram
gezegenfeza 69.80
@Tesnim1903 71.10
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@badem000
Cordelia 80.05
Efenin_Annesi 102.00
Listeye göre gidiyorum. İyileşme dönemimde olduğu için telaş etmiyorum.Artışlar başlamış
Hiç moralini bozma canım, beklenen bişey, daha sonra dikkat ederek tekrar vermeye başlarsın
takıma bir kurtarıcı lazımdıBen güncellerim canım
-2 mi diyosun
Valla bende cumartesi çok zorlandım, ilk defa ama yine de dayandım, gözümü cuma ve cumartesiye diktim, onlarıda halledersem gerisi kolay sankiListeye göre gidiyorum. İyileşme dönemimde olduğu için telaş etmiyorum.
Resmen içim çekilmişti. Halsizliğim kalmadı. Daha iyiyim.
Bu artış eksilmeye dönüşecektir.
takıma bir kurtarıcı lazımdı
7.seviye öldürmüyor süründürüyor ya. Geçer inşallah senin için de.Valla bende cumartesi çok zorlandım, ilk defa ama yine de dayandım, gözümü cuma ve cumartesiye diktim, onlarıda halledersem gerisi kolay sanki
Allah kabul etsin, senin kan grubunda bulgur vardı sankiBugün orucum. Allah kabul etsin.
Menümde akşam yayla çorbası ve lahana sarması var.
En güzeli pirince geçmiş olmam oldu.
Artık kan grubuma göre besleniyorum.
ben pazartesileri hep artı çıkarım kuraldan şaşmam öyle bünye Elhancığım yazmıştı zaten pazartesiler sana düşman diyeCanımcığım çok şükür takımın hepsi kurtarıcıcuma gününe artılar da eksiye dönecek inanıyorum
Teşekkür ederim. Pek ihtimal vermemiştim sen regli misin be oldu
Bulgur da var pirinç de. Ekmek de var et deAllah kabul etsin, senin kan grubunda bulgur vardı sanki
Pirinçle yapılan sarma dolmayı çok özledim. İftarı iple çekiyorum. Hayal kırıklığına uğramam inşallah.Allah kabul etsin, senin kan grubunda bulgur vardı sanki
Pirinçle yapılan sarma dolmayı çok özledim. İftarı iple çekiyorum. Hayal kırıklığına uğramam inşallah.
K.Temizlik sonrası serbest günümde simit yedim. Yarımdı üstelik. Nefret etmiştim ıyy böyle tuzlu ve çok ağır gelmişti
Ve onu kusmuştum.
Meğer karaciğer den dolayı öyle olmuş
Yeni temizlik olduğu için dinlenmesi gerekiyormuş
Ama beni simit ve ekmek türevinden soğuttu.
Bende zaman zaman dusunuyorum ama beni cok zorlar diye baslayamadim sizi gorunce maasallah diyorum azminize iradenize hayranim vucudunuza reset atiyorsunuz ne guzelPirinçle yapılan sarma dolmayı çok özledim. İftarı iple çekiyorum. Hayal kırıklığına uğramam inşallah.
K.Temizlik sonrası serbest günümde simit yedim. Yarımdı üstelik. Nefret etmiştim ıyy böyle tuzlu ve çok ağır gelmişti
Ve onu kusmuştum.
Süper o zaman, benim anneminki A imiş, Banada torpil işlermi kiBulgur da var pirinç de. Ekmek de var et de
Kan grubum A +
Annem 0 + olunca torpilini de kullanıyorum.
Süper yaa, maşaAllah sana, şifan daim olsunPirinçle yapılan sarma dolmayı çok özledim. İftarı iple çekiyorum. Hayal kırıklığına uğramam inşallah.
Ve onu kusmuştum.
Kendimi tamamen senin için hazırladım. Ben kırmızı doğdum.