Canın sağ olsun kuzum. Bu hafta menülerin sağlıklı olsun gider o artılar. Hem eve gelince sürpriz bir eksi seni bekliyor olabilir.Evet belki pazarteside
Ayni duygular icerisindeyiz canimCuma: 60.35
Pazartesi 60.45
Fark +100 gram
Ben de anlamadim neden böyle oldu
ffestinalente Elhan Tüm gün aç geziyorum yesem bu kadar içime oturmaz
Doğru diyorsun bitanem.
Bildirimimi unutmuşumCuma: 60.35
Pazartesi 60.45
Fark +100 gram
Ne olmuş olabilir baktim çogu kisi bizimle ayniAyni duygular icerisindeyiz canim
O yuzden bugunden itibaren bol yemeliye geciyorum
Günaydin kizlar
Dün menumu yazamadim
Aslinda disipli bir insanim bu konularda ve size karsi mahcup olmak istemezdim
Dün aksam maalesef ailevi meseleler oldu olumsuz
Girecek durumda degildim+ilacimi is yerinde unutmusum. Allahtan bi tane cantamda varmis ama dun icemedim
Şükür ki atlattim sayilir
Menumu bugun yazicam insaallah kusura bakmayin
Cuma 70.00
PaArtesi 69.4
Elhan
Cordelia
@ffestinalente
Dünkü artım biraz eksilmiş
Ama hala artidayim kendimi müthiş şiş hissediyorum
Cuma 65.2
Bugün 65.6
Artı.. 400 grm
Elhan patimsilizm
Günaydın hayırlı mutlu sabahlar
Dün gece yine mesaideyim ateş kusma4 e geliyordu yattım 8 e geliyordu kalktım. Parça pincik uyudum.
Cuma 75.2
Pazartesi 75.9
Fark+0.7
Tabak tabak yemekler yemedim. Uçuk kaçamaklar yapmadım. Neden böyle oldu bilmiyorum. Kabızlık ve mens sebebi ise inşallah cuma ya toplarım. Yarın diyetisyen günü bide
Günaydınlar
O kadar adımlar aç yatmalar sadece 5 Gr içinmisne zaman böyle olsa cumaya kadar baya vermiş oluyorum demekki birde gidiyor motivasyonumu bozamam
Cuma: 78.35
Bugün 78.30Elhan ffestinalente
Cuma:76.4
Pazartesi :76.7
+0.300 çok bir kaçamağım olmadı ama ilk haftaki kadar da sıkı yapmadım diyeti yine de artı çıkmalımıydı bilemedim
Günaydın hanımlar dün misafir vardıgelemedim buraya ama dikkat ettim ksımen dünkü menüm yazılacak gibi değil bugün ama hızlı toparlıyorum
Hedefim devam ediyor kabak detoks yapacağım çarşamba perşembecuma sabaha hedefi görürüm bir umut
bugün ki kilom ektesir:
Cuma : 58.6
Pazartesi : 59.6
Gelen : 1
Haftasonu planlanmamış bazı günahlara girildi. Akşam vakti komşuya çaya gitme gibi, pazar günü gezmeleri gibi
Eksimi düzgün yazmamışım.
Tekrar yazayım.
Cuma 70,00
Pazartesi 69.4
-600 gram.
Elhan
Cordelia
ffestinalente
Günaydıın haftasonundan +yla geldim
Cuma 86.15
P. Tesi 86.70
Cumaya hallederim bence 
Elhan ffestinalente
Ben şimdi annemdeyim bu hafta burda Olcam Tartı farkı olackmi bilemiyorum burdaki tartıda 58.2 çıktım bekliyordum yediğimiz hurmalar tirmaliyor şimdi
cuma 57.55
pazartesi 58.2
fark + 650
patimsilizm Elhan
Cuma: 60.35
Pazartesi 60.45
Fark +100 gram
Yaaa valla artı çıkınca çok üzüldüm. Cumaya geleceğim inşallah şu saate kadar bir kase granola yedim sadece suyum da 2 litre oldu emzirdigim için herhalde cok hizli gidiyor su anlamadim ben deHâlâ çıtır bir güzellik, kararlılığına hayranım.
Cumaya bol eksi getireceksin inşallah
Umarim öyle olur ne oldu bize böyleBildirimimi unutmuşumDur yazayım da beraber sarılıp ağlayalım yalnız değilsin.
Geçen Cuma: 68.7
Pazartesi: 68.8
Fark: +100 gr
patimsilizm
Yesem nolurdu merak ediyorum.
Arwencim cumaya biz bunu eksiye öyle bir geçiririz kivijjjjjjjjjjjjjjt füze gibi hem de
Ben de senin gibi emziriyorum gunde 4 litreye yakin iciyorum ozellikle emzirdikten sonra cok susuyorumYaaa valla artı çıkınca çok üzüldüm. Cumaya geleceğim inşallah şu saate kadar bir kase granola yedim sadece suyum da 2 litre oldu emzirdigim için herhalde cok hizli gidiyor su anlamadim ben de
Vücut çok akıllı işini bilir üzülmeyelim yeter kiUmarim öyle olur ne oldu bize böyle
59.9maviş takım 26 Ocak hedef kiloları
kırmızı takım kaptanımffestinalente
İnşallah ulaşacağız kızlar
soffty
patimsilizm 58.8
aypare ackerman 60.10
Beth18
FitVenus
Nergis 35 64.80
s i d e l y a 65.70
tomrs
Elhan 68.00
inci-zehram
gezegenfeza 69.80
Tesnim1903 71.10
HuzuRRR
Lavinia_98
badem000
Cordelia 80.05
Efenin_Annesi 102.00
Üzülme tatlım.Yaaa valla artı çıkınca çok üzüldüm. Cumaya geleceğim inşallah şu saate kadar bir kase granola yedim sadece suyum da 2 litre oldu emzirdigim için herhalde cok hizli gidiyor su anlamadim ben de
Hayıııır mi desem bilemedim ki kaptanım.Ayni duygular icerisindeyiz canim
O yuzden bugunden itibaren bol yemeliye geciyorum
Zaten benim dogumdan sonraki göbegim o kadar inmiş ki az bir şey kalmışVücut çok akıllı işini bilir üzülmeyelim yeter ki
Sağlıklı ilerleyelim tatlışım.
Vücudumda bariz bir incelme görülmeye başlandı. Umursamıyorum tartıyıSen de aynaya bak olur mu
Vucudunu strese sokma bu saate beklemen kabahatNe olmuş olabilir baktim çogu kisi bizimle ayniben bayagidir hava soguk diye evde spor yapiyordum disari cikmiyordum tek fark bu uf ben de yicem abartmadan. Sabahtan beri kahve haric hicbir sey mideme inmedi. Çogu sabah da böyle
Bol yemeli derken az ve sık bol ara öğünlu kaptanim merak etmeHayıııır mi desem bilemedim ki kaptanım.
80,5 canım hedefimmaviş takım 26 Ocak hedef kiloları
kırmızı takım kaptanımffestinalente
İnşallah ulaşacağız kızlar
soffty
patimsilizm 58.8
aypare ackerman 60.10
Beth18
FitVenus
Nergis 35 64.80
s i d e l y a 65.70
tomrs
Elhan 68.00