Cok geçmiş olsun kuzumm analarına garezi var bunların zaten hepÇok teşekkür ederim
Teşekkür ederim feza ablam
Teşekkür ederim papatyam, toplu olarak yazayım iyiyim demek isterdim ama asla geçmemiş migren hala aynı şekilde ağrıyor, dün akşam biraz hafiflemişti oysa ki. Sağolsun oğlum hayatının en huysuz gecesini yaşadı dün gece garezi varmış gibi.
Yaaa kıyamamm sanaaSebepsiz yere canım sıkılıyor. İki gündür değişik bir ruh hali içerisindeyim. Çevremdeki herşey bana batmaya başladı . İki gündür diyette hak getire. Ödem aldı başını gitti. Regl gelmedi. Patlayacagim sanki.
havalarda etkiliyor sanırım canım Elhanımmm, sarılalımm hep beraber, dağılsın kötü enerjimizTatlım dünden beri keyfim yoktu. Yeni yeni açılıyorum. Dün yurumedim canım diyet adına hiçbir şey yapmak istemedi. Bildirim bile yapmadım. Bize noldii
Umarım düzeliriz.
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim feza ablam
Teşekkür ederim papatyam, toplu olarak yazayım iyiyim demek isterdim ama asla geçmemiş migren hala aynı şekilde ağrıyor, dün akşam biraz hafiflemişti oysa ki. Sağolsun oğlum hayatının en huysuz gecesini yaşadı dün gece garezi varmış gibi.
Tabii ki bak teee buralarda iki gündür içime ayan olmuş gibi leyla leyla oturuyorum.. İç sıkıntın kaybolsun gitsin yerini neşeye huzura bıraksın.Biliyorum hocam. Varlığın yeter. Her daim yanimda olduğunu biliyorum.
Bir şeyler etkiliyor bitanemYaaa kıyamamm sanaaregldendir diye düşünüyorum ben de çok gerginim 3-4 gündür, çok mutsuzum ama reglime 1-2 gün kaldı onun ayak sesleri benimki, her ay bu ruh halini yaşıyorum
havalarda etkiliyor sanırım canım Elhanımmm, sarılalımm hep beraber, dağılsın kötü enerjimiz
Ay bilmiyorum. Sıkıldığımı hissediyorum .Yaaa kıyamamm sanaaregldendir diye düşünüyorum ben de çok gerginim 3-4 gündür, çok mutsuzum ama reglime 1-2 gün kaldı onun ayak sesleri benimki, her ay bu ruh halini yaşıyorum
havalarda etkiliyor sanırım canım Elhanımmm, sarılalımm hep beraber, dağılsın kötü enerjimiz
Afiyet olsun canımİyi Günler Hanımlar dün gelemedim akşam uyuyup bayılmışım dünkü menümü yazayım dedim
27 Kasım Çarşamba menüsü
Sabah: yulaflı maydanozlu omlet,peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Ara;Sade Türk kahvesi, 1 muz
Akşam : Yeşil mercimekli ıspanak çorbası yarım saat sonra 2 portakal
2 litre su
9000 adım
LenaG , sibel_84 , Boncuk2307
Amin hocam. Eski nesemi istiyorum vallahi. Hayattan soğumuş gibiyim.Tabii ki bak teee buralarda iki gündür içime ayan olmuş gibi leyla leyla oturuyorum.. İç sıkıntın kaybolsun gitsin yerini neşeye huzura bıraksın.
ya bu mesaj benim içimi açtıhayata dair de destek oluyoruz birbirimize
çok geçmiş olsun canımtoplu olarak yazayım iyiyim demek isterdim ama asla geçmemiş migren hala aynı şekilde ağrıyor, dün akşam biraz hafiflemişti oysa ki. Sağolsun oğlum hayatının en huysuz gecesini yaşadı dün gece garezi varmış gibi.
ya hayırdır nolduuu ki, bence havalar basıyor hepimizi.Sebepsiz yere canım sıkılıyor. İki gündür değişik bir ruh hali içerisindeyim. Çevremdeki herşey bana batmaya başladı . İki gündür diyette hak getire. Ödem aldı başını gitti. Regl gelmedi. Patlayacagim sanki.
kesin havalardan bak kesinnnnTatlım dünden beri keyfim yoktu. Yeni yeni açılıyorum. Dün yurumedim canım diyet adına hiçbir şey yapmak istemedi. Bildirim bile yapmadım. Bize noldii
Umarım düzeliriz.
Ellerine sağlık abla harika görünüyorKök sebzeler ve bir adet kabakla bakın nasıl güzel bir diyet yemeği tarifi vereceğim.
Bir adet kereviz
Bir adet patates
Bir adet havuç
Bir adet bütün sarımsak
Aklınıza ne geliyorsa baharat, ben karabiber, zerdeçal, pul biber kullandım
Bir yemek kaşığı zeytinyağı
Üç kaşık yoğurt
Çözülmüş az bir kiymam vardı onu tereyağıyla bir güzel kavurdum. Bu üzeri için. Olmasa da olur.
Bütün sebzeler parmak gibi doğranır. Baharat ve yağla harmanlanir kağıt serilmiş fırın tepsisine yayılır, bir kenarına kabuğuyla beraber bütün olarak sarımsak konur bu da tamamen isteğe bağlı ama lezzeti iki ile çarpıyor bence değer.
200 derece fırında yarım saat pişirilir siz yine de çatal testi yapın.
Pişirilme işlemi bittiyse tabağa alın üzerine yoğurt gezdirin, sarımsakları pirtlatarak çıkarın bu çok keyifli ben en üst kısmına biraz domates sosu da ekledigim kıyma koydum . Bakın sonuç bu. İki porsiyon çıkıyor yarısı kaldı.
Eki Görüntüle 3511424
İskender' e değişmem harika. Afiyet olsun. Diyet tarifleri sayfamız sonradan geldi aklıma arasam bulur muydum belki
Ayy vallahi öyle ne zaman hasta olsam izin yok, kocaların burnu dahi aksa bi tarafını devirip yatıyor bizim öyle bir hakkımız da yokCok geçmiş olsun kuzumm analarına garezi var bunların zaten hep
Hay hiç güleceğim yoktuÇok geçmiş olsun canım benimde sinüzitim azdı. Geçen kapıda üşüdük sanırım o yüzden. Gece boyu uyumadım benim kızda 2 gündür sabah 5 de ayakta. Yat diyorum daha karanlık diyorum. Anne bugün güneş uyuyakalmış o yüzden hava karanlık . biz uyandık diyor
Valla bilmiyorum ne basıyor ise basmasın artık.ya bu mesaj benim içimi açtı
çok geçmiş olsun canım
ya hayırdır nolduuu ki, bence havalar basıyor hepimizi.
kesin havalardan bak kesinnnn
aman kızlar yaa sizin motivasyonunuz düşerse hepimizin düşerhemen kendini iyi hissetme sarılması yollayalaımmm
amiinnn canım benim, Rabbim içimizin sıkıntılarını tez vakitte gidersinBir şeyler etkiliyor bitanemhavalardan olsun inşallah onunla baş etmesi kolay. Kötü enerjilerimiz içimizdeki boşluk yok olsun çok amiiin. senin de reglin kolaylıkla gelsin gitsin.
hayırlara vesile olsun inşallah, ruhunun çok çabucak ferahlamasını diliyorumAy bilmiyorum. Sıkıldığımı hissediyorum .
Aynen oyleeAyy vallahi öyle ne zaman hasta olsam izin yok, kocaların burnu dahi aksa bi tarafını devirip yatıyor bizim öyle bir hakkımız da yokAllah yardımcımız olsun
Hay hiç güleceğim yoktu
Ben yazmistim ama cumartesi bi kasim sonucumuz belli olsaydi daha net olurdu. Simdi cok kilo verirsrm belki hedefimi daha az turarimAyy kimse yılbaşı için hedef koymamış galiba hiç etiket düşmemiş
Beni en cok susuzluk zorluyor. 3 gune kadar su orucu ( aslinda sivi orucu bitki cayi ve kahve ictik )yaptim ama geleneksel tip oruclari susuzluk yüzünden zor geliyor. son 3 haftadir cumartesileri tarti oncesi su orucu yapiyomEvet ama benim susuz kalmamam gerekiyor, gün içinde su içerek yapıyorum ben.
Arada ramazan orucu gibi tutar borçlarımı öderim diye düşünüyorum