Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Disari mi cikmak istiyor benimde dukkanda oyle bi kedim var benle bir dukkana giriyor uyuyor uyuyor ihtiyaci olunca disari cikiyor geri gelip cami patiliyor tirnagiyla çıt çıt yapıyor açıyorum girip hemen yerine yatiyor

O zaman adım sayilarimiz yarisacak desene ben de cok severim fazla adimlamayi sevindim bu işe

Hatta tam kapiyi ac ben geldim nerdesin derken cekmistim bunu Cordelia

Kokorec etkisi mi canim neden oyle oldu ki
Emek veriyoruz o kadar ama tartida getirisini gorememek üzüyor dimi
Bence cumaya hallolur üzülme
Cumaya olmasada pazara pazartesiye
İnşallah ay sonu hedefim 60ti. Ulasamazsam biraz üzülürüm
A vitamini uykuda calissin parlatsin cildini şifa olsun
Amin kaptanım kalori olarak donmesin de ne yaparsa yapsın izin veriyorum :)
60.8dim cuma günü
Hedefledigim kilo 60

Senden öğrendim zaten kaptanım ben de 40 yıl düşünsem aklıma gelmez havuc yemek kırmızı biber de var Bi daha sıkılırsam ondan da yicem Simdi aklıma geldi :)
Benim diyetisyen takviyeye karsiydi o yuzden kirmizi biber,havuc,aycekirdegi,kabakcekirdegi cildin icin gerekli eksik etmemeliyiz diyordu. Birde yine dediklerine uyabilsrm... Bu hafta tekrar onun listelerine dönücem elimde hepsi

Yaa çok tatlı. Benim kedim de çıkıyor geliyor. Çıkmak istediğinde kapıya gidiyor yanıma gelip miyavliyor. Onun almak sıkıntı. Keyfi olmazsa gelmiyor. Kac kez inip bakıyorum.
Ay benimkide dışarıyı çok istiyor
Apartmanda bir depo var kapısı açık ama önünde demir parmaklıklar var Bi de pis Bi yer oraya gidiyor essek sıpası çıkmıyor geçen gün öyle yaptı ise geç kalacaktım bulup cikarcam diye

Benim diyetisyen takviyeye karsiydi o yuzden kirmizi biber,havuc,aycekirdegi,kabakcekirdegi cildin icin gerekli eksik etmemeliyiz diyordu. Birde yine dediklerine uyabilsrm... Bu hafta tekrar onun listelerine dönücem elimde hepsi
Yaa oyle mi ben de kabuksuz kabak çekirdeği almıştım kavanoza koydum dolapta bekliyor görünür yerde olsa yicem de değil.

Bizimde beyaz olan disarci kopek gibi tasmalayip cikariyoruz
Pakizem tekir olan cok tedbirli
gel hadi gel cik diyom disarisi tehlikeli annemm ben cikmamm der gibi miyavliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…