Niye böyle oluyor ben de dün spor yapmistim geçen yedigim börek yüzünden mi acabaBende bendeee cmrtesi tek ogun yaptim ya sabah eliptik yaptim bide ustune +600 gordum ve sekerim 55lerde
Disari mi cikmak istiyorHer sey mavi için.
Benim kedi aşkım bu kediyle başladı. Evdeki kedimin annesi. Tuvalete dışarı çıkmak istiyor. Geziyor geliyor.
Adıma gelince açıldım biraz canım. Dönüyorum eski günlerime. Bugün müsaitim. Normalde abartmam @serap911 gaz veriyor.
60.8dim cuma günüSimdi kaç kilosunuz
Ay denicem bende
Evet ekmek kilo aldırıyor onu da tam buğday yapsak uzun süre tok kalırız bir de öğle öğünü olursa belki akşam bile yemek ihtiyacı duymayiz denicem bunu
Sanmiyorum borekten olsun.. ben bisey yemedim cunku aksine diger gunlere göre hiccc bir sey yemedimNiye böyle oluyor ben de dün spor yapmistim geçen yedigim börek yüzünden mi acaba
Disari mi cikmak istiyorbenimde dukkanda oyle bi kedim var benle bir dukkana giriyor uyuyor uyuyor ihtiyaci olunca disari cikiyor geri gelip cami patiliyor tirnagiyla çıt çıt yapıyor açıyorum girip hemen yerine yatiyor
O zaman adım sayilarimiz yarisacak deseneben de cok severim fazla adimlamayi sevindim bu işe
İnşallah ay sonu hedefim 60ti. Ulasamazsam biraz üzülürümKokorec etkisi mi canim neden oyle oldu ki
Emek veriyoruz o kadar ama tartida getirisini gorememek üzüyor dimi
Bence cumaya hallolur üzülme
Cumaya olmasada pazara pazartesiye
Amin kaptanım kalori olarak donmesin de ne yaparsa yapsın izin veriyorum :)A vitamini uykuda calissin parlatsin cildini şifa olsun
Hedefledigim kilo 6060.8dim cuma günü
Ne güzel de veriyorduk bari yeseydikSanmiyorum borekten olsun.. ben bisey yemedim cunku aksine diger gunlere göre hiccc bir sey yemedimkadin bunyesi iste herseyden nem kapiyor... Parmagimizi kaldirip indirsek ödem
Ağzını burnunu yerim onun :)
Diyetisyenle calisirken acikirsan havuc ye derdi bana.. biseycik olmazİnşallah ay sonu hedefim 60ti. Ulasamazsam biraz üzülürüm
Amin kaptanım kalori olarak donmesin de ne yaparsa yapsın izin veriyorum :)
Hedefledigim kilo 60
Dimi yiyip arti ciksak uzulmeyiz ama yeme dikkat et üstüne artı çık tam bir fiyaskoNe güzel de veriyorduk bari yeseydik
Senden öğrendim zaten kaptanım ben de 40 yıl düşünsem aklıma gelmez havuc yemek kırmızı biber de var Bi daha sıkılırsam ondan da yicem Simdi aklıma geldi :)Diyetisyenle calisirken acikirsan havuc ye derdi bana.. biseycik olmaz
Yaa çok tatlı.
Benim diyetisyen takviyeye karsiydi o yuzden kirmizi biber,havuc,aycekirdegi,kabakcekirdegi cildin icin gerekli eksik etmemeliyiz diyordu. Birde yine dediklerine uyabilsrm... Bu hafta tekrar onun listelerine dönücem elimde hepsiSenden öğrendim zaten kaptanım ben de 40 yıl düşünsem aklıma gelmez havuc yemek kırmızı biber de var Bi daha sıkılırsam ondan da yicem Simdi aklıma geldi :)
Ay benimkide dışarıyı çok istiyorYaa çok tatlı.Benim kedim de çıkıyor geliyor. Çıkmak istediğinde kapıya gidiyor yanıma gelip miyavliyor. Onun almak sıkıntı. Keyfi olmazsa gelmiyor. Kac kez inip bakıyorum.
Aaaa yok yemem kırmızı biberin kalorisi çok fazlaymış
Havuc çok az 41
Kirmizi biber 200 kusur
Ben de sabah kahvaltıda yiyorum kırmızı biberi Bi daha yemem havuc yicem kahvaltidapatimsilizm
Yaa oyle mi ben de kabuksuz kabak çekirdeği almıştım kavanoza koydum dolapta bekliyor görünür yerde olsa yicem de değil.Benim diyetisyen takviyeye karsiydi o yuzden kirmizi biber,havuc,aycekirdegi,kabakcekirdegi cildin icin gerekli eksik etmemeliyiz diyordu. Birde yine dediklerine uyabilsrm... Bu hafta tekrar onun listelerine dönücem elimde hepsi
Yanlış olmalı sanmam canım. Biber o kadar olamazAaaa yok yemem kırmızı biberin kalorisi çok fazlaymış
Havuc çok az 41
Kirmizi biber 200 kusur
Ben de sabah kahvaltıda yiyorum kırmızı biberi Bi daha yemem havuc yicem kahvaltidapatimsilizm
Simdi kaç kilosunuz
Ay denicem bende
Evet ekmek kilo aldırıyor onu da tam buğday yapsak uzun süre tok kalırız bir de öğle öğünü olursa belki akşam bile yemek ihtiyacı duymayiz denicem bunu
Bizimde beyaz olan disarci kopek gibi tasmalayip cikariyoruzAy benimkide dışarıyı çok istiyor
Apartmanda bir depo var kapısı açık ama önünde demir parmaklıklar var Bi de pis Bi yer oraya gidiyor essek sıpası çıkmıyor geçen gün öyle yaptı ise geç kalacaktım bulup cikarcam diye