- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Ben de yine artı cikmam insallah korkusuyla tartiliyorumCokmu hirs yaptim acaba diyorum simdilik guzelde gidiyorum kendime gore ama boyle gidrrsem biryerde duracak diye korkuyorum insallah cok yakinda durmaz
Başladığımdan beri hemen hemen hergun yapıyorum canım ben 51 . Günüm bugün . Yani benim vücudum çok sıkı genetik galiba. 11 kiloyu verirken spor yapmasaydim ne kadar sarkardim ne kadar etki etti bilmiyorum . Sadece kalcam çok iyi durumda onu net görebiliyorumCok guzel sporun nezamandir bu sekilde yapiyorsun sporu cok yapinca daha hizli sıkılasma oluyor degilmi
Yogurt yiyebilirsin ama yemeyip uyumakta bi tercihÇoooook açım
Yok kaptanım bu saatte yememYogurt yiyebilirsin ama yemeyip uyumakta bi tercih
Maasallah yaklasik 2 ayda cok guzelBaşladığımdan beri hemen hemen hergun yapıyorum canım ben 51 . Günüm bugün . Yani benim vücudum çok sıkı genetik galiba. 11 kiloyu verirken spor yapmasaydim ne kadar sarkardim ne kadar etki etti bilmiyorum . Sadece kalcam çok iyi durumda onu net görebiliyorumkalan yağlar genel olarak göbek bölgemde oradan da kurtulunca inşallah sarkma olmaz
Bende bendeee cmrtesi tek ogun yaptim ya sabah eliptik yaptim bide ustune +600 gordum ve sekerim 55lerdeBi karar alip yarin hepimiz arti mi çiksako degil ben dün bir sey yemedim sabah tartildim artiya cikmis ne bu şimdi bari yeseydim
Sadece mineral kaybediyorsun zayiflatma etkisi yok diye biliyorum hic tecrube etmedimMaasallah yaklasik 2 ayda cok guzelBenim fena bir gobegim var spor yaparken genelde termal tayt giyiyorum guzel terletiyor bugun ustumede korse giydim spor yaparken dogru birseymi yapiyorum acaba yoksa bu su kaybetmekten baska birsey degilmi
Bi ara pilates yapiyordum hoca spor yaparken karninizi sarin korse vs giyin demisti gobek oldugu icin
Emeginin karsiligini alacaksin eminimYok kaptanım bu saatte yemem
Simdi kaç kilosunuzKokoreç teklifi geldi reddettim ah ah içimde kaldı 58 görünce ilk iş kokoreç yicem
Ay denicem bendeCanım mantardan yapsana kendini zorlamadan hem de çok sağlıklı 58 i görünce gerçeğini denersin
Evet ekmek kilo aldırıyor onu da tam buğday yapsak uzun süre tok kalırız bir de öğle öğünü olursa belki akşam bile yemek ihtiyacı duymayiz denicem bunuÇok mantıklı da... kokoreçin ekmeği sıkıntı bence
25 bin miii25.000 adım 2500 puan
300 kol bacak karın hareketleri 300 puan
Toplam 2.800 puan
Elhan @leyl35Eki Görüntüle 3373722
Canim naptin sen eski cordelia sahalara geri donuyor galiba25.000 adım 2500 puan
300 kol bacak karın hareketleri 300 puan
Toplam 2.800 puan
Elhan @leyl35Eki Görüntüle 3373722
Ben de öyle biliyorum da hiç korsem olmadıMaasallah yaklasik 2 ayda cok guzelBenim fena bir gobegim var spor yaparken genelde termal tayt giyiyorum guzel terletiyor bugun ustumede korse giydim spor yaparken dogru birseymi yapiyorum acaba yoksa bu su kaybetmekten baska birsey degilmi
Bi ara pilates yapiyordum hoca spor yaparken karninizi sarin korse vs giyin demisti gobek oldugu icin
25 bin miiipazar pazar taçlı kedi olmus senin agzini burnunu o içe büktüğün patiyi yerim
Evet canım ilk başladığımda öyle isteksizdim ki çok şükür eski spor isteğim geldi. TEŞEKKÜRLERCanim naptin sen eski cordelia sahalara geri donuyor galibaMuhtesemsin işte bu
Vaovv super istedigim iste buBen de öyle biliyorum da hiç korsem olmadıben de isteteyim bir tane spor her türlu şart bence . 11 kilo verdim ama 20 kilo vermişim gibi aldığım tepkiler . Çok ciddi inceltiyor ve şekillendiriyor
A vitamini uykuda calissin parlatsin cildini şifa olsunAy açlığa dayanamadım patlattım bir havuc ama nasıl güzel nasıl lezzetli