Teşekkür ederim kaptanımOh kaldığımız yerden devam
Çok dengeli ve sağlıklı olmuş. Su da harika
Beklesin bizi cuma
Afiyetler olsun. Apada kısır var mıydı
Serbest gün müydü canım?
Menüye bayıldım çok dengeli tam emziren ama formuna dikkat eden ana menüsü bu
Yaa nasıl güzelsiniz
Daha çok heveslendim şimdii bizimki de gelsin fink atıcaz amin
YaaaaaCanım onun incecik belini biliyorum yaptı daha önce seni bilmiyorum. Yani ben görmedim ama ikinizi de çıtır görmek isterim. Bir kişi çıtır olabilir diye bi kaide yok daha ben geleceğim aranıza
Ben 60,95 canımm, iki ileri bir geri şeklinde ilerliyorum ama belki sayende güzel bir eksi görürüm bu haftaVarım canımmsen kaç kiloydun?
Hıh tamam simdi dolmalarin gercek boyutu anlasildi gercekten minnakmishıh huzur muuuu
Yok ben de sevmem ıyyyyyak.
Mide dediğinin 3 de biri boş olur di mi ama
Zaten daha yiyebilecekken bıraktım
Tuza ne zaman döneceksinDünkü menüm
Saat 10:00
1 elma
Saat 12:00
Bol limonlu tuzsuz kısır
Marul
Saat 18:30
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon mercimekli kabak
1 porsiyon kısır
Hepsi tuzsuz
Haftalık hedefim 600 gr yani olsun haftalık hedefimiz
Elhan ffestinalente
Tuza başlanmış sanırımBugünkü menüm
Saat 11:00
1 tane kurabiye şeftalili
1 tane gofret
2 tane pötibör bisküvi
Az çekirdek tuzsuz
Az fıstık
14:00
Pirzola
1 şiş ciğer
1 tane et köfte
Sıcak pide
Bol salata
Közlenmiş biber domates
Ayran
18:30
2 bisküvi
Az çekirdek
Az fıstık
1 dilim elmalı pasta
1 dilim pizza
2 tane mandalina
Elhan ffestinalente
İyiki geldin buraya ne güzel yazıyorsunOlmaz mı ben de bir ara “ben böyle kaldım kabul edeyim demek hayatımı böyle geçirmem gerekiyormuş” modu olmuştu.
Sonra düşünürken dedim ki “Ben ne zaman vazgeçtim ki savaşmaktan ? Hiç bir zaman ! E o zaman bu ne şimdi ?” sonra baya toparlandım.
Geçen ay da taşınma vs derken çok dışarıdan yedik kilo aldım dedim bu nasıl bir bünye nasıl bu kadar kolay kilo alıyorum. Debeleniyordum ki sağolsun @Mthn83 bana burdan bahsetti de yine toparlandım. Çok şükür
Bir de kendimi iyi hissetmek için yaptığım küçük şeyler var benim için duş alıp bakım yapmak mesela hatta sürekli söylediğim bir şarkı var “….amazonlar asla ağlamaz” hem söylerim hem bakımımı yaparım yenilenmiş gibi olurum. Tabi bu benim yöntemim sen de kendine düştüğün an seni mutlu edecek bir uğraş bulabilirsin onu yaparken fikrin yenilecektir olumlu yönde değişecektir bence.
Ayh ne yazdım kusura bakma çenem düştü yine
Geçmiş olsun canımEvet atesleniyor
İlaçla birlikte biraz uyuyup kalkıyor tekrar ateş tekrar yatak. Bu geceeee uzun olacak görüyorum
Uyku düzeni için daha küçük.degilmi5.5 aylık
Mide 3 gündür dinleniyor, kusura bakma yarın çalışacakCanim maviş takimim
Yarını sakin huzurlu midemizi dinlendirerek geçirelim,haftaici yeterince doluyor stres yasiyor zatenOncelikle Cumaya ne kaldi surda sonrasinda bahara yaza ne kaldi surda henuz hic baslamamis olanlardan oldukca ondeyiz,kendimize verdigimiz sözü tutalim basaracagiz
@sofftyaypare ackerman Beth18 @FitVenus @Nergis 35 @s i d e l y a @tomrs Elhan @inci-zehram gezegenfeza Tesnim1903 @HuzuRRR @Lavinia_98 @badem000 Cordelia @Efenin_Annesi
Eki Görüntüle 3373301
Adım sayısını yazmayı unutmayalimCordelia guncelleme canim
İyi gecelerİyi geceler kızlar ben uyuyacam
1 kova patlamış mısırı unutmayalım30 minik dilim baklava yendiğini gördük biz. 6 biber de minik olabilir
Bir arkadaşım nişanlı sürecinde bu sekilde kilo verdi akupuntur ile hemde gözle görülür bir şekilde çok zayiflamisti
Kitabı yukarda kalmış, getirseler resim yollarımOtofajiye okeyim çokta inanıyorum ama az su kısmını ilk defa duydum
Şifa olsun
Senin karaciğer temizliğini dört gözle bekliyorum
Ahaha sen özel diyettesin sefan olsunMide 3 gündür dinleniyor, kusura bakma yarın çalışacak