Ay yok canim ne alinacamYok ya dedim ya ben tahmin de sıfırım . adın dan dolayı sandriyon ya büyüksün sandımkırdıysam kusura bakma bazıları yaş konusunda hassastır. Hele buradakiler bugünlerde iyice hassas ne
Biri buyudu 11 yasinda oburu 14 aylikOlsun çocukları büyüt onlarla çıkarsın. Şimdi valla iyi günlerimiz çocuklar büyüdükçe herşey büyüyor
Tunaydin canimTünaydın kızlarrrr hayırlı saglıklı günler.
Günaydın kızlar
Tunaydin kizlarGünaydın
Maşaallah maşaallah erken evlenmişsin.Sabahin 5inden beri ayakta olan bi ana olarak gunaydin herkese
Ay yok canim ne alinacam
Ben oyle herseye alinip sorun yapan birisi degilim. Hayat bunun icin cok kisa
Sandriyon kul kedisi demek bacim kendisi genctir ama isim olarak yasli durmus demekki
Biri buyudu 11 yasinda oburu 14 aylik
Sabahin 5inden beri ayakta olan bi ana olarak gunaydin herkese
Ay yok canim ne alinacam
Ben oyle herseye alinip sorun yapan birisi degilim. Hayat bunun icin cok kisa
Sandriyon kul kedisi demek bacim kendisi genctir ama isim olarak yasli durmus demekki
Biri buyudu 11 yasinda oburu 14 aylik
@TekrarDene
North River
@Brzhuzur
Umutumut82
bluegreeneyes
Kmsl Hnd
zeyneppk
sandriyon
sardunya1038
Kizlar akşam menülere ne var
@TekrarDene
North River
@Brzhuzur
Umutumut82
bluegreeneyes
Kmsl Hnd
zeyneppk
sandriyon
sardunya1038
Kiz size guluyom esimde ne guluyon deyip duruyor Allah seniEki Görüntüle 2918808
Kaptan bende profil icin don ariyordum hangisi olsunaksam firinda kabak mucver var yayla corbasiyla
Yayla corbaaina guluyorum de :)Kiz size guluyom esimde ne guluyon deyip duruyor Allah seni
Dun aksam ne yaziyon ne guluyon dedi bisey okuyom dedim adam benden şüphe edecekYayla corbaaina guluyorum de :)
Benimki alisti artik kkda olmama ilk baslarda trip atiyordu yil 2008Dun aksam ne yaziyon ne guluyon dedi bisey okuyom dedim adam benden şüphe edecek
Benim ki pek bilmiyor gecen burayi gosterdim he tamam dediBenimki alisti artik kkda olmama ilk baslarda trip atiyordu yil 2008
Tangayi begenmemissiniz rujj yapalim bak daha secemwdik bile yarin cok kilo ver avantaj bizde olsun bugun ac yatBenim ki pek bilmiyor gecen burayi gosterdim he tamam dedi
Donu sectin mi
Eki Görüntüle 2918808
Kaptan bende profil icin don ariyordum hangisi olsunaksam firinda kabak mucver var yayla corbasiyla
Bende simdi icicem kahvemiBende 3 den beri ayaktayım uykusuzluk başıma vurdu. Artik kahvede işe yaramiyor
Aksam ben ezo gelin ve yesil mercimek salatasi yicem@TekrarDene
North River
@Brzhuzur
Umutumut82
bluegreeneyes
Kmsl Hnd
zeyneppk
sandriyon
sardunya1038
Firinda cok guzel.oluyor canim birazda peynir katiyorum cocuklarda seviyor denemelisinAfiyet olsun canım mücverede bayılırım