Popüler Konu LenaG ile MasterFit

aktivite bol olacak da yürüyüş ev için de dolan babam dolan olacak bu arada bu ev diğer evimden 50 metrekare daha büyük çok yoruyor yavvfff:)))

menun nerde abla goremedim
ben menü yazmam hatta menü yorumu bile çook nadir dayanamadığım zaman yaparım gülüm , diyet yapmıyorum kendi adıma karşıyım da kimseyi yoldan çıkarmamak ve farkın da olmadan diyet moduna girmemek için böyleyim , bana göre yetersiz yada sağlıklı menü diğerlerine göre ooovv bu ne olabiliyor diye sesimi çıkarmıyorum :)))

ayağını zorlayacak şeyler yapma gülüm ,sık sık da varsa at kestanesi jel, kremlerden sür dolaşımı hızlandırıp ayağının hem ağrısını alır hem iyi olmasına yardım eder

sevgili kaptanımız Zipzip-
dün saat 9da ki mesajimi begenmis
sayfa 244 su an sayfa 320

emekler görülsün ve deger verilsin diye yazıyorum once kendi nefsime soyluyorum ve once kendime hatirlatiyorum bunu
75 sayfam kaldi canim okumazsam merak ederim
Alinti yapmiyorum ama sonra bir mesaj yazacagim

Canim yaa. İnsan yorgunluktan sinirleniyor ama negatif olunca daha çok sinir oluncak şey çıkıyor. Daha sakin kalmaya çalış.

iyi yapmışsın ponim bizim kocalar gibi erkeklere tek tek ne yaptığını gözlerine sokmazsan o gün evdeysen tüm gün yatmışsın gibi davranıp bir de ilgi nezaket istiyorlar insan yorulup canı ağrıyınca ister istemez bakışları bile sertleşiyor , sen de güzel canını çıkarmışsın be gülüm hem de çocuk hastayken bu kadar kendini paralama olduğu yere kadar

Hadi bakalım hayırlı olsun hepimize
Geçmiş olsun canım

Yeni gelebildim canm menüye seni etiketleyecem

Bize kırmızılar yakışıııırr
Taze fasulye corba cacık olarak düşünüyorum canm şimdilik. Ben sadece fasulye ve cacık yerim

17 Eylül Cuma menü
08.30
1 şeftali
1 bardak süt

13.30
3 köfte
Salata
1 dilim ekmek

18. 30
2 tavuk but yarım patates haslama
Salata
3 kaşık yoğurt

21.30
3 tane çiğköfte

3 litre su
Leslie 2 mile

18.eylül cumartesi menü
07.30
3 kuru erik
1 bardak süt

12.30
1 kase çorba
3 kaşık domatesli pilav
3 kaşık yoğurt

17.30
2 çatal pasta
1 dilim börek

21.30
1 elma

2 litre su
6600 adım
F Frozen01
Zipzip-

Beni beni etket yapmamışsin canım. Afiyet olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…