aktivite bol olacak da yürüyüş ev için de dolan babam dolan olacak bu arada bu ev diğer evimden 50 metrekare daha büyük çok yoruyor yavvfff:)))zirvedeyiz insallah
kaptanımız cok yoruldu dün ona iyi bakalimm
hazırızzzz hazırızzz
eline saglik miram
yaaaane guzellllcicek gibisin zaten masallah
sagol abla haydi bugun aktivite yuryus bekliyorum senden
anladim canımmozamannn bugun yeni basliyoor cok geceye birakmadann sporlarimizi yapalimm
ben menü yazmam hatta menü yorumu bile çook nadir dayanamadığım zaman yaparım gülüm , diyet yapmıyorum kendi adıma karşıyım da kimseyi yoldan çıkarmamak ve farkın da olmadan diyet moduna girmemek için böyleyim , bana göre yetersiz yada sağlıklı menü diğerlerine göre ooovv bu ne olabiliyor diye sesimi çıkarmıyorum :)))menun nerde abla goremedim
ayağını zorlayacak şeyler yapma gülüm ,sık sık da varsa at kestanesi jel, kremlerden sür dolaşımı hızlandırıp ayağının hem ağrısını alır hem iyi olmasına yardım edersifa olsun canim baya az gorunuyor gece acikmadin mi
birseyler yazsamda gelip okuyacakmisin emin degilim arkadaşimyazan arkadaslar olmus cevapda vermemissin .. boyle ayriliga gerek yoktu ki
afiyrt olsunnnaksam sis etin yanina bir salata falan tercih edebilirsin canim eti sade mi yedin
menude bazi ufak tefek seyler vr ama az da olsa can cektirici dikkat etmekte fayda var
bugun islerini hallet abla bizimlesin
bende cok uzun zamandir spor yapmiyrdum gecen hafta basladim biraz birazayagimda agri vardi
eskiden 10 sn durabiliyirdum simdi 65 70 snndurabiliyorum .. ama mola vererek iyi oluyor
Kollarım da az kas var. Hatta yok.vaaaaaaaaaavvvvvvv maşallah maşallahhhh kolların da kas baya var değil miii:)
75 sayfam kaldi canim okumazsam merak ederimsevgili kaptanımızZipzip-
dün saat 9da ki mesajimi begenmis
sayfa 244 su an sayfa 320
emekler görülsün ve deger verilsindiye yazıyorum once kendi nefsime soyluyorum ve once kendime hatirlatiyorum bunu
Teşekkürler rakip kaptan.Rakip takima armaganimiz
Günaydın Maviş kaptan.Günaydın kızlar ,
Canim yaa. İnsan yorgunluktan sinirleniyor ama negatif olunca daha çok sinir oluncak şey çıkıyor. Daha sakin kalmaya çalış.Iyi canimcim virusu atti sukur baya ishaldi. Heryerim cidden agriyor dun bi de gerginim ikindiye kadar oturmamisim hasta cocuk bir suru ev işı filan esim gdi okuldan, camasir aticm sepete koydum kirli sepetinden alip ona da dedim ki ustunde kirlin varsa atta makineyi calistiricm sonra geldim attin mi diye sordum attim dedi baktim sepette yok camasiri nereye attin dedim o da kirliye atmis, gerginm yorgunum dogal olarak sorularm canmli cicimli degil hic bisey demedigm halde nedn ona sinirli davraniyomusum diye kizdi bi de beyefendi yok bismillah filan atarlandi bende atara atar soylendim sana bisy mi dedim diye sonra o markete gitti kizlarla bende yataga. İyice yattim bi iki geldi laf atti kizdim gitti. Yaptigım işlerin listesini anlayissz oldugunu mesaj attm. Sonra bi annenin tribi ne olacak 2 saat sonra kalktim camasiri serip konserveleri kavanozladimyuz vermiyorum hala laf atiyo
Bende icimi dökmeye yer ariyomusum kusura bakma
iyi yapmışsın ponim bizim kocalar gibi erkeklere tek tek ne yaptığını gözlerine sokmazsan o gün evdeysen tüm gün yatmışsın gibi davranıp bir de ilgi nezaket istiyorlar insan yorulup canı ağrıyınca ister istemez bakışları bile sertleşiyor , sen de güzel canını çıkarmışsın be gülüm hem de çocuk hastayken bu kadar kendini paralama olduğu yere kadarIyi canimcim virusu atti sukur baya ishaldi. Heryerim cidden agriyor dun bi de gerginim ikindiye kadar oturmamisim hasta cocuk bir suru ev işı filan esim gdi okuldan, camasir aticm sepete koydum kirli sepetinden alip ona da dedim ki ustunde kirlin varsa atta makineyi calistiricm sonra geldim attin mi diye sordum attim dedi baktim sepette yok camasiri nereye attin dedim o da kirliye atmis, gerginm yorgunum dogal olarak sorularm canmli cicimli degil hic bisey demedigm halde nedn ona sinirli davraniyomusum diye kizdi bi de beyefendi yok bismillah filan atarlandi bende atara atar soylendim sana bisy mi dedim diye sonra o markete gitti kizlarla bende yataga. İyice yattim bi iki geldi laf atti kizdim gitti. Yaptigım işlerin listesini anlayissz oldugunu mesaj attm. Sonra bi annenin tribi ne olacak 2 saat sonra kalktim camasiri serip konserveleri kavanozladimyuz vermiyorum hala laf atiyo
Bende icimi dökmeye yer ariyomusum kusura bakma
Hadi bakalım hayırlı olsun hepimizeHerkese İyi Akşamlar
1. MasterFit yarışmamızı başlatıyoruzzzzz. Bu hafta yarışmaya katılmak istemeyen varsa bildirsin lütfen. Kilo bildiren herkes bu yarışmalara katılmak istiyor kabul edeceğiz.
Yarışmada Yıldızlar Takımından en çok kilo veren arkadaşımız, Kırmızı Takım kaptanı olacak. Kendine, rakip kaptan seçecek, öncelikle Kırmızı takım kaptanı bir üyeyi kendi takımına seçecek. Sonra mavi Takım kaptanı..
Bu şekilde iki takım belirlenecek. Bu takımların üyelerinin kilo verme yüzdeleri toplanacak ve üye sayısına bölünecek. En çok kilo veren takım kazanacak.
Kilolarımızı. tarih ve nick yazısı yazdığmız bir kağıdı tartı üzerine koyarak her Cuma saat 15.00 'a kadar bildirmeniz gerekmektedir.
Hayırlı olsun Herkese Başarılar. Bu hafta en çok kilo veren @TekrarDene arkadaşımız Kırmızı Takım Kaptanı olmuştur.
Kendisini Tebrik ediyorum.
Rakip Kaptanı seçmeni rica ederiz. (Mavi Takım Kaptanını)
Bu öneri için @askrhpozitif arkadaşımıza teşekkür ederiz.
Zipzip- @Filiz16
Geçmiş olsun canımOyle canim. Allah esirgedi valla verilmis sadakamiz varmis.
Inan gun icinde yorucu sey yapmadim ama kendimi cok yorgun hissediyorum. Simdi yatiyorum
Yarin sakin kafayla yazmaya calisirim listemi
bluegreeneyes sende aklimdasin canim
Sagol canim
Yıldızlar Takım Üyeleri Üye Adı @nehir6161 F Frozen01 @Tutaste53 @TekrarDene @Poni Bon bluegreeneyes @Brzhuzur @zeyneppk @sandriyon @Umutumut82 @Ytmz @askrhpozitif @Elhan @Tesnim1989 Tutku44 @sardunya1038 ekim2009 Cordelia @fantastikaa Kmsl Hnd
Yeni gelebildim canm menüye seni etiketleyecem
MasterFit Yarışması 1. Etap Kırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 2@Tutaste53 3@TekrarDene 4@Brzhuzur 5@Umutumut82 6@sandriyon 7bluegreeneyes Mavi Takım 1@askrhpozitif Kaptan 2Cordelia 3@nehir6161 4Tutku44 5@fantastikaa 6@Tesnim1989
Bize kırmızılar yakışıııırrKırmızı Takım
@TekrarDene
@Tutaste53
@Brzhuzur
@Umutumut82
bluegreeneyes
Kmsl Hnd
@zeyneppk
@sandriyon
@sardunya1038
Evet takımım hazir miyiz
Taze fasulye corba cacık olarak düşünüyorum canm şimdilik. Ben sadece fasulye ve cacık yerim@TekrarDene
@Tutaste53
@Brzhuzur
@Umutumut82
bluegreeneyes
Kmsl Hnd
@zeyneppk
@sandriyon
@sardunya1038
Kizlar akşam menülere ne var
Mavi takım kırmızı takımı takiptekırmızı takım akşam menüsü kararlaştırıyooorr mavi takım ne yapıyorsunuzzzzz
ben her zaman her yanı takipteyimmmmMavi takım kırmızı takımı takipte
Onlara bakıp tarif alıyoruz.kırmızı takım akşam menüsü kararlaştırıyooorr mavi takım ne yapıyorsunuzzzzz
Beni beni etket yapmamışsin canım. Afiyet olsun17 Eylül Cuma menü
08.30
1 şeftali
1 bardak süt
13.30
3 köfte
Salata
1 dilim ekmek
18. 30
2 tavuk but yarım patates haslama
Salata
3 kaşık yoğurt