Tanga araya kacar kizTangayi begenmemissiniz rujj yapalim bak daha secemwdik bile yarin cok kilo ver avantaj bizde olsun bugun ac yat
Ates olalim ates gibi yakariz :) gobege kadar cekilen iyidir portlemez sagimiz solumuxTanga araya kacar kiz
Lastikli don olsun gobege kadar cekeriz
Rujda olabilir gülde
Firinda cok guzel.oluyor canim birazda peynir katiyorum cocuklarda seviyor denemelisin
TamamAtes olalim ates gibi yakariz :) gobege kadar cekilen iyidir portlemez sagimiz solumux
Dettt yok kizartmaBen fırinda denedim peynirde koydum cok güzel oldu ama kızartmanın tadi bir başka oluyor
Dun aksami telafi etmek icin hafif olsun diye kabak yiycem firinda yagsiz sarimsakli yogurtlu yanina yayla corbasi icsemmi bilemiyorum pirincli ne dersin@TekrarDene
North River
@Brzhuzur
Umutumut82
@bluegreeneyes
@Kmsl Hnd
zeyneppk
@sandriyon
@sardunya1038
Kizlar akşam menülere ne var
Bendemi oyle yapsam . kabak dereotu yumurta peynir un yerine yulaf koyayım mi yoksa yulafsizmi olsunFirinda cok guzel.oluyor canim birazda peynir katiyorum cocuklarda seviyor denemelisin
Kırmızı takimYarışmaya hazir misiniz kizlar
Tutku44
@TekrarDene
C Chikolata_gozlum
North River
@sena zeynep
@nehir6161
@Poni Bon
@mavitosbik07
zeyneppk
@Brzhuzur
@MiraPham canim ben sectim sen duzenlersin
@Filiz16
Ben bir süre böyle uzaktan seyredeceğim
Başarılar dilerim kızlar. İyi kilo veren kazansınMasterFit Yarışması 1. Etap seçmeleri tamamlandı. Cokkk Şükür.
Her iki takıma başarılar diliyorum.
Takım kaptanları Kontrol tartısı challenge var. Pazartesi Günü., Cumaya göre en çok eksi gelen (Yüzde olarak) takım kaptanı) Takımına, avantaj Ödülü kazandıracak.
Ödülü Pazartesi açıklayacağım.
@Filiz16 @Zipzip-
MasterFit Yarışması 1. Etap Kırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 2North River 3@TekrarDene 4@Brzhuzur 5Umutumut82 6@sandriyon 7@bluegreeneyes 8@sardunya1038 9zeyneppk 10@Kmsl Hnd Mavi Takım 1@askrhpozitif Kaptan 2@MiraPham 3@nehir6161 4Tutku44 5@fantastikaa 6@Tesnim1989 7@Poni Bon 8@Elhan 9@Ytmz 10ekim2009
Hoşgeldin canımGünaydınlaaar
Tabiki canım kaynasmak benim işim
Hosbuldum canımBen bir süre böyle uzaktan seyredeceğim
Başarılar dilerim kızlar. İyi kilo veren kazansın
Hoşgeldin canım
Salata da yersen daha hafif canim ysyla corbasinda princ cokmu var princ cis birazDun aksami telafi etmek icin hafif olsun diye kabak yiycem firinda yagsiz sarimsakli yogurtlu yanina yayla corbasi icsemmi bilemiyorum pirincli ne dersin
vaaaaaaaaaavvvvvvv maşallah maşallahhhh kolların da kas baya var değil miii:)Benim Rekorum 6 dk.
asıl maraton düğün günü desene , allah yardımcın olsun yardım eden birileri de olsa çok iyi olur , görümcen yapacak mı bir şeylerÖnümüzdeki haftasonu cnm :)
Sagolasin bacim
Fazla bisey yapmicam zaten, gelecek olan 4 kiz
Bu hafta anca temizlik, hazirlikla geçer
Gelin almaya gitmeden önce ailedekiler bizde toplanir. O yüzden yemek, tatli vs. Yapmam lazim
şükür sağ salim gelmişsinizGeldim eve kızlar ama cok yorgunum iyi geceler diiyip çıkıyorum
Sabah kendime gelince gecmisi okuyacagim
Ekimim
ne mezarı yaaaa tövbe de , kızlar biraz daha büyüdüğün de gülüm , o zaman onlar sana çayını kahveni yapacak sen az uyu dinlen biz bulaşığı halleder çamaşırı sereriz diyecekler annesi:)Günaydin guzeller dün gece 10da uzandigim yerde uyuyakalmisim sonra gelil yatmisim. O kadar cok yoruldum ki dün anlatamam, sabahta 7de kizim anne sabah oldu diye kaldirdi, ne zaman dinlencem ben mezarda mi
Bu arada dünkü menüm
9.00
1 d ekmek
1 d peynir
Domates salatalik
13.00
1 d ekmek
2 d peynir
1 domates
10 üzüm
19.00
1 yumurtali menemen
1 d ekmek
1 yk peynir
Su 1 ltredir dun az oldu
Spor 3500 adım
Dun cok isle ugrastim ya menemen yaptim kizimda hastaydi zaten oyle yemek yapmaya firsat bulamadm
35 den sonra ki en büyük güzellik ve keşiflerden biri kendimi tanımaya başlamaktı, 40 da ise yapabileceklerimin sınırı olmadığını sınırı kendimin koyduğunu öğrenmekti , hayat boyu öğrenmek yeni şeyler keşfetmekle güzel geçiyor bence:)Tatlım geri kalan güzellikler, bulunmak keşfedilmek için bekliyor onları...anlatsam şimdi basit kalır.
tesekkür ederiz bu ne guzel zariflikRakip takima armaganimiz
Evet var tabi unda var en iyisi yemiyim tamamSalata da yersen daha hafif canim ysyla corbasinda princ cokmu var princ cis biraz